Teenage Mutant Ninja Turtles

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
Teenage Mutant Ninja Turtles

פוסטרים לסרט שעתיד לצאת ב - 2007. בפוסטרים אפשר להבחין שארבעת הדמויות יהיו מאוד שונות מהדמויות שהכרנו עד היום. מעבר לזה שהן מעוצבות ב - CG הצבים נראים רזים יותר ואתלטים יותר. עכשיו צריך לחכות לפוסטרים של ספלינטר ושרדר.

Aeon

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif

Artoo Detoo

New member
פוסטרים יפים, אהבתי את של רפאל.

נראה כאילו יש הרבה השקעה בסרט, אבל מבאס אותי לדעת שזה בעצם הסרט הרביעי ולא סיפור שמתחיל מהתחלה (כמו בבאטמן מתחיל).

Ihavenonick

New member
למה מבאס?

נמאס לי מסרטים שמנסים לספר מחדש סיפורים ידועים, אך הורסים את הכל בגלל שהבמאי רוצה להטיף לנו מוסר דרך הסרט.

gloria23

New member
נחכה קודם כל שיצא...זה די הרבה זמן

כמו עם ספיידרמן.

AceMagician

New member
בדיוק מה שאנחנו צריכים

עוד סרט/סדרת אוריג'ינס על TMNT, אם לא הספיק סרט הLA הראשון, הסדרה המצויירת משנות ה90, הקומיקס והסדרה החדשה יותר מ2003/4. למרות שבטח יזכירו את דרך הולדתם של הצבים בדיעבד בסרט איכשהו.

Artoo Detoo

New member
קראתי אתמול שהסרט יתרחש אחרי

קראתי אתמול שהסרט יתרחש אחרי הסרט השני ויתעלמו מהסרט השלישי לגמרי (כמו שעשו עם סופרמן חוזר), הסרט ישלב בתוכו קטעים מהסדרה החדשה, הישנה, ומהסרט השלישי כסוג של תחליף. אני דווקא אהבתי את הסדרה החדשה מאשר זאתי מ-87', הרבה יותר מעניינת. לא יפריע לי סרט חדש לגמרי בסגנון..

spidey 82

New member
הלכו עד הסוף עם הפארודיה על דרדוויל

, אה? הפוסטר של רפאל מעוצב בדיוק כמו אלו של הסרט.

Aeon

New member
נקווה שהוא לא יהיה גרוע כמו דרדוויל

לי הוא הזכיר קצת את באטמן

spidey 82

New member
זה דומה בדיוק לעיצוב של

הפוסטרים של 'דרדוויל' והמיקום על גג בניין. אם את יודעת או לא, במקור TMNT נוצרו כפארודיה על דרדוויל.

MajorWinters

New member
לפי ויקיפדיה

למרות שזה רשמי זה די אמין:
...intended to parody two of the most popular comics of the early 1980s: Marvel Comics' New Mutants, which featured teenage mutants, and Daredevil, which featured ninja clans dueling for control of the New York City underworld.​

spidey 82

New member
אתה מתבלבל מפני שזו פארודיה על

DD של מילר. הרי הוא זה שהפך אותו לנינג'ה.

spidey 82

New member
למרות שהעטיפה של הגליון הראשון דומה

מאוד לזו של רונין... אולי במקרה הזה רק העטיפה הייתה פארודיה...

מיתופיה

New member
../images/Emo32.gifכנס מיתופיה 2006

כנס מיתופיה 2006 הולך ומתקרב בצעדי ענק! הכנס יתקיים ב 24 באוגוסט במרכז רוזין ברמת אביב. למי שעדיין לא יודע על מה אנחנו מדברים... כנס מיתופיה 2006 הוא כנס המוקדש לטולקין, הארי פוטר, חומריו האפלים, נרניה ושיר של אש ושל קרח. בכנס יהיו הרצאות מרתקות מפי מיטב המרצים: גילי בר-הלל, יעל סלע-שפירו, רבקה קלנר, ד"ר אמנון סטופ, ד"ר ראובן נוה, ד"ר ארזה סטימצקי ועוד רבים אחרים. בכנס יוצגו סרטים נדירים שטרם הוקרנו בארץ, ייערך בו פאנל ייחודי ומשעשע ואירועים מעניינים נוספים. אנחנו מזמינים את כולם להגיע אל הכנס - גם אם אתם לא זוכרים את שר הטבעות בעל פה, מקימים מקדש קטן לרולינג בבית או חולמים להרוג את כל בית טיירל - יש לכם מקום בכנס! בכנס יש מגוון הרצאות שמיועדות לכל אלו שרוצים לדעת יותר על הספרים ועל הקהילות השונות. יש לנו גם מגוון של פעילויות ללא תשלום - סדנת כותבי מד"ב, מפגשים, דיונים פתוחים לקהל וחידוני טריוויה. בכנס יהיו דוכנים שיחלקו באופן חופשי מאמרים, תשבצים, סיפורי פאנפיקשן ועוד. אנא בקרו באתר שלנו למידע נוסף על הכנס ועל התוכניה שלנו! http://www.mythopia.org מקווים לראותכם בכנס! חברי הקהילות המארגנות

למעלה