TEEN NICK

FIRE GODDESS

New member
TEEN NICK

TEEN NICK ok y'all even though were a little old Nickalodeon(or how ever the hell you spell it). Good Charlotte will be hosting TEEN NICK on THIS SATERDAY @ 8pm and SUNDAY @ 7pm. SO WATCH IT! אנשים, אם אני לא טועה אז ניקולדיאון משודר בפוקס קידס ביס או בהוט אני מאמינה שזה יגיע אלינו שבועיים אחרי...​
וסתם לידיעה כללית על הלהקה
Gc are gonna be on CD:UK this saturday. Im guessing it will be live from whever they are on tour. Unless, they repeat an old performance! They were also on Top Of The Pops Friday just gone ( 3rd June), live from New Jersey (i think) performing Chronicles!​

יאיייייייייייי

מקווה שבאמת יגיע !! ויששש המחשב שלי נותן לי לכתוב בעברית באתרים ולא עושה לי אותיות מוזרות..חחח

Unaffected

New member
נצל"ש..מש'ו נחמד :))

הוא היה ילד ושמו בנימין. בנימין היה תלמיד מצטיין והיה מקום ראשון במתמטיקה. חוץ מהעובדה שבכל יום אחרי הלימודים היו טובלים אותו באסלה,בנימין נהנה מביה"ס. למעשה הוא גם לא נהנה במיוחד מההקנטות,ההשפלות,הקללות,הרדיפות,הגניבות וגם לא מהעובדה כי לא היה לו אף חבר. לא רק שהתלמידים המקובלים דחו אותו,אפילו הקבוצות הדחויות לא רצו בחברתו. אפילו החנונים שבכיתה חשבו שהוא יותר מדי חנון בשבילם. במשך כל ילדותו הוא נאלץ להתמודד מול ההקנטות,עד שבשלב מסוים הוא החליט שנמאס לו. נמאס לו לחשוב שיום אחד הוא ימצא חברים, נמאס לו לחשוב שאחת הבנות תדבר איתו, אפילו לרגע. נמאס לו מהכל. הוא החליט לנקום! כאן מקבל סיפורינו תפנית דרמטית ומפתיעה. עד עכשיו הסיפור לא היה שונה מכל סיפור של חנון. הרי בכל כיתה יש את הילד הזה שכולם נטפלים אליו. אבל אצל בנימין התגלתה תכונה חדשה. כשהוא נוקם,הוא נוקם עד הסוף! בהתחלה הוא חשב על נקמה טובה בבריונים של הכיתה, אך אז הוא חשב לעצמו, שלא רק הם אלו שהתנהגו אליו באופן משפיל,על כן מגיע גם להם! כשחשב עוד טיפה הגיע למסקנה שכל הילדים שהוא אי פעם פגש התנהגו אליו בצורה מגעילה! הוא החליט לנקום בכל הילדים במדינת ישראל. הוא תכנן תכנית קרה ומחושבת,עד שלבסוף התכנית הגיעה למימושה. מאות אלפי ילדים סובלים מידי יום מבנימין,בלי לדעת שהוא נוקם בחברה במכוון. רוב הילדים שאני מכיר אינם יודעים שהסיבה לכל הנקמה הזאת של בנימין,היא בגלל שבילדותו הציקו לו כל הזמן. בנימין חש סיפוק. כיום,הוא אדם מבוגר והוא החליט שנקמתו הושלמה. הוא הוציא הרבה ספרים (שבאמצעותם נקם את נקמתו), ואמלל את חייהם של ילדים רבים. דרך אגב, בנימין זה רק השם שמופיע בתעודת הזהות שלו. כל מי שמכיר אותו יודע שקוראים לו בני. בני גורן.

EleVaTioN

New member
ושוב אני מבקשת..../images/Emo129.gif

לנצל"ש ל
לא לשרשורי חדשות לא לשרשורים שקשור לנושא הפורום אלא לשרשורי
או להודעות של תפוז אנשים או לכל הודעה שתוכנה לא קשור לנושא הפורום ואם יש הודעת
שניתנת להקפצה אפשר לנצל"ש אותה לךא הרף ואם אין כזאת אז אפשר לפתוח אבל לאאא לנצל"שש לשרשורים רלוונטיים תראו אחרי זה אתם אלה שמתלוננים על ההלאכן בפורום אתם אלה שמתלוננים על אי סדר אתם אלה שמתלוננים שהכל פה
אני מנסה לעשות סדר אבל תבינו בלי שיתוף פעולה מצידכם זה לא ילך. זהו תפנימו בבקשה. והסיפור משעשע

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון!!!!

Ekrembo

New member
דבר ראשון...באמת שזה לא מצחיק...

דבר שני, מתמטיקה זה דבר חשוב. ממלא שעות ריקות, וגם מעיף דברים משעות מלאות אבל בכל זאת, מתמטיקה זה כיף, כשתתחילו ללמדו חדווא אתם תראו כמה זה כיף להצליח לפתור, ממש סיפוק. תסמכו עלי
. ובאמת תפסיקו לנצל"ש לכל מקום אפשרי, אתם אפילו לא בודקים לאן אתם מנצלשים, יש שרשורי אוף, שמטררתם היא הודעות כמו זו. מתי סוף סוף תלמדו. ערב טוב ומבורך :-\

EleVaTioN

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

אבל זה כייף לפתץור תרגילים מצולמים שרוזה מביאה לנו! לא מספרים בעובי העולם של בני גורן
אבל אין מה לומר..אתה צודק
חכה חכה לשנה הבאה
מעניין אם נגיד אותו דבר

yardenbm

New member
יא גם למורה שלי קוראים רוזה

היא נמוכה כזאת עם תחת ענקי

yardenbm

New member
חח ניקולודיאון זה ערוץ לא תוכנית

אז אממ יש את זה ביס בערוץ 47
אל תשאלו אותי איך אני יודעת. ואממ יש שם רק שידורים של דברים ישנים שוב לא לשאול

SPFAN

New member
יש את זה בתבל דיגיטל ערוץ 84

נראלי
אשמתי שאני מכור לסדרות שיש שם?

EleVaTioN

New member
גמאני אוהבת ניקולודיאון../images/Emo129.gif

ערוץ גאוני להפגת שיעמום. אבל אני לא אוהבת את המסטיק שמסטיק הזה עם הרוני הפוסטמה, זה סתם הורד ותקוע תמיד :|

למעלה