קבל זאת רק כעצה, הסיבה שבגללה בחרתי לעשות זאת היא משום ששוטטתי לי בדפים האחרים של הפורום והיתה שם עבודה אחת שלך או שתיים שפשוט אבדו להן וחבל, אז העלתי אותן שוב, קצת סבלנות כולם יגיבו.
ניסיתי לגרום לה להיראות לא אנושית אך בכל זאת בעלת צלם אנוש, אם שמת לב, אין לה גם עיניים, ויש לה רק 4 אצבעות בידיים. אבל זה לא העיקר. זה היה רק אמור להסיט אותך מהעיקר. וזו התחושה של הקלסטרופוביה ציירתי אותו בפוטושופ...אבל עבודה שחורה...אילו רק היה לי טאבלט של וואקום. אבל לצייר את זה בעכבר, זה כל כך מתסכל.....כנראה שזה גם לא טוב מבחינה ארגונומית אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ותודה רבה על התגובה.
זו העבודה האחרונה שאני עושה בלי טאבלט, וזו הבטחה! אבל אם עובדים לפי שיטת הצביעה לפי שכבות של צבעים, כאשר כל שכבה מתמקדת בפרטים יותר ויותר קטנים (למי שיהיה מעוניין, אוכל לשלוח את קובץ ה-psd לפיו אפשר להבין למה התכוונתי) נו אז...זהו...המטרה פה היא להעביר תחושה מסויימת שהייתה לי, וכרגיל לא הצלחתי לבטא אותה במלים (אילו רק הייתי יודע לדבר, כמה עבודה זה היה חוסך לי שגיא.
לך רעיונות מדהימים עבודות טובות.. אהבתי גם אשה במסגד וקלסטרופוביה לדעתי האחרונה מקסימה ודף הבית שלך טובבב... הבמה החדשה הוא אתר שלי גם והוא מאוד חביב ועשיר כל הכבוד תמשיך..