TECH1001

Tech1001

New member
2 טכניקות חדשות (בשבילי)

1. ציור מתת מודע, שלדעתי מאפשר לשאוב השראה בלתי מוגבלת, בגלל האופי הכאוטי של התת מודע 2. ציור בטכניקה של נקודות בעזרת עט פיילוט

SC

New member
הטכניקה שניה מייגעת מאוד,

אמא שלי נהגה בעבר לצייר ציורים העשויים עיגולים קטנים מאוד.

0sveta0

New member
וווווואו שגיא,

אילי סרגיי? זה ממש יפה, אבל ממש יפה, אתה מאוד כשרוני...

SC

New member
TECH1001 ../images/Emo70.gif

במקרה שאתה מעלה מספר עבודות אל הפורום אבקשך לשרשר אותן על מנת שלא "ידחפו" להן הודעות אחרות. אני משרשר עבורך את ההודעות שלך. תודה

SC

New member
שטויות, אין על מה לבקש סליחה

קבל זאת רק כעצה, הסיבה שבגללה בחרתי לעשות זאת היא משום ששוטטתי לי בדפים האחרים של הפורום והיתה שם עבודה אחת שלך או שתיים שפשוט אבדו להן וחבל, אז העלתי אותן שוב, קצת סבלנות כולם יגיבו.

SC

New member
|WOOW עבודה יפה. ממחיש את הפחד

היטב. במה עשית את העבודה הזו ?

Tech1001

New member
קלסטרופוביה

ניסיתי לגרום לה להיראות לא אנושית אך בכל זאת בעלת צלם אנוש, אם שמת לב, אין לה גם עיניים, ויש לה רק 4 אצבעות בידיים. אבל זה לא העיקר. זה היה רק אמור להסיט אותך מהעיקר. וזו התחושה של הקלסטרופוביה ציירתי אותו בפוטושופ...אבל עבודה שחורה...אילו רק היה לי טאבלט של וואקום. אבל לצייר את זה בעכבר, זה כל כך מתסכל.....כנראה שזה גם לא טוב מבחינה ארגונומית :) אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ותודה רבה על התגובה.

SC

New member
דחוף לקנות לוח של וואקום

עולם אחר לגמרי, הצלחת למרות הקושי, עשית עבודה טובה על השערות וכן שמתי לב שהיא לא אנושית בגלל הציפורניים ברגליים. עבודה יפה.

Tech1001

New member
The 3rd way

זו העבודה האחרונה שאני עושה בלי טאבלט, וזו הבטחה! :) אבל אם עובדים לפי שיטת הצביעה לפי שכבות של צבעים, כאשר כל שכבה מתמקדת בפרטים יותר ויותר קטנים (למי שיהיה מעוניין, אוכל לשלוח את קובץ ה-psd לפיו אפשר להבין למה התכוונתי) נו אז...זהו...המטרה פה היא להעביר תחושה מסויימת שהייתה לי, וכרגיל לא הצלחתי לבטא אותה במלים (אילו רק הייתי יודע לדבר, כמה עבודה זה היה חוסך לי :) שגיא.

כלכך יפה...ובכלל חייבת לציין שיש

לך רעיונות מדהימים עבודות טובות.. אהבתי גם אשה במסגד וקלסטרופוביה לדעתי האחרונה מקסימה ודף הבית שלך טובבב... הבמה החדשה הוא אתר שלי גם והוא מאוד חביב ועשיר כל הכבוד תמשיך..

Tech1001

New member
תגובה

תודה רבה לך על הפידבק החיובי ולכבוד הוא לי שאהבת. אמרת שגם לך יש עמוד בבמה חדשה? מה כתובתו?

../images/Emo151.gifמממממ..הוא בשלבי הקמה

וטרם אישרו את היצירות אתה יודע עד שהם מגיעים כבר ליצירות ששלחתי..ומאשרים..זה יקח כמה ימים ושבועות..
ואני בעסק שם רק שבוע:) אעדכן מתי שזה ירוץ תודה על ההתעניינות ידידי

0sveta0

New member
האם אני טועה?

או שהעין הפוכה? ומה כתבת שם בצד, טקסט שלם יש שם...

למעלה