Tech-Ed 2006

Tech-Ed 2006

מישהו היה?? הרגע חזרתי...היה סוף הדרך!! אם אני אתחיל לפרט אני לא אסיים...

oh well...

הרצאות טובות בלי פאשלות (על כל המוצרים החדשים של MS , אופיס 2007, Windows VISTA , שרת Longhorn , אבטחה , וכו'..) ללא ספק מדובר בשינוי פאזה כולל של MS בנוגע ל UI , אבטחה, התאמה למשתמש וכו'.. אוכל ללא הגבלה שתייה (בירות, וודקה, רדבול, יין, וויסקי....) ללא הגבלה.. 7 בתי מלון מהטובים ביותר באילת.. בריכותת... מסיבה מדהימה בחוף דקל באילת בהשתתפות של 3000 אנשי IT והופעות מדהימות של : אסף אמדורסקי, דנה ברגר, חמי רודנר, ירמי קפלן, סבלימינאל. קרין מגריזו ליוותה את כל האירוע וגם דני רופ. באירוע עצמו אוכל גורמה מגוון מאוד וגם כן ללא הגבלה ... הפקה מדהימה... וזו רק ההתחלה... :) היה שווה ללא ספק..!! מחכה בקוצר רוח לאירוע הבא... ------ בברכה, אביעד א.

myofer

New member
../images/Emo6.gif רק ישראלים ../images/Emo6.gif

כאשר הם חוזרים מכנס ושואלים אותם איך היה הם עונים איך היה המלון האוכל ...... התוכן הוא ענין שולי שאין טעם להזכיר. רק אל תיקח אותי באופן אישי (גם אני ישראלי).

בעז 21

New member
התוכן של הכנס הוא באמת עניין שולי..

אתה רומה לשבת וללמוד טכנולוגיה ? לא נראה לי שהדרך הנכונה היא לנסוע לאילת לשבת בבקרים לראות מישהו מציג את הטכנולוגיה ובלילה לרקוד ולהשתכר עד הבוקר..

havlaz

New member
הייתי

היה נחמד, היה כמה דברים מעניינים, לא היה מדהים. הקודמים היו לדעתי יותר. על האיכות וההפקה אין מה לדבר, כי זה בכל זאת, Tech-ED וכמו תמיד מדובר באירוע הכי מרשים במדינה. וכמו תמיד הקטעי ווידיאו במליאה קורעים, השנה מרגול-סופט
הייתי בעיקר במסלול ה-IT וקצת מקבלי החלטות, exchange 12/2003, לפעמים חידשו, לפעמים מיחזרו דברים. יצא לי לסקר את האירוע בבלוג [1] [2] [3]

antidot

New member
היה נחמד

ל-TechEd לא הגעתי, אבל כמות הקריאות של לקוחות על שטויות בשבוע הזה ירדה פלאים והיה לי סופסוף זמן לעבוד על דברים שדחיתי אותם לאח"כ

פשוש

New member
לצערי לא הייתי אבל

קיבלתי את זה במייל. http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=pK6bcToaEB8&l=171&t=OEgsToPDskKIchXrd7qVZ90u8z-uXtR9&fs=1&title=Margolsoft

למעלה