TEAC MP380

TEAC MP380

האם הנגן הנ"ל בעל תפריטים בעברית ותומך בשמות שירים בעברית באופן מלא? ובכלל האם הוא מומלץ? תודה

O

omerdav

Guest
אתה מסתכל על החברות הלא נכונות...

חפש חברות כמו סאנדיסק,Cowon,אייריבר,אפל,מיזו,ארכוס,קריאטיב... אולי פשוט תגיד לנו מה אתה מחפש בנגן שלך ואנחנו נעזור לך?

זמני12

New member
מחפש את זה:

תמיכה מלאה בעברית, אם אפשר אפילו תפריטים בעברית זה הכי חשוב. תקציב 400 ש"ח פלוס מינוס.

O

omerdav

Guest
זה גם לא דרישות מלאות,אבל בסדר:

-Sandisk Sansa Clip בגרסת 2GB יש תמיכה בעברית לשמות שירים,ללא תפריטים בעברית. החל מ-175 ש"ח. -Meizu M3 בגרסת 4GB יש תמיכה בעברית לתפריטים,השמות שירים בעברית הפוכה. החל מ-340 ש"ח. -Meizu M6 בגרסת 4GB המצב בתמיכה בעברית אותו דבר,החל מ-390 ש"ח. -Cowon Iaudio F2 בגרסת 2GB העברית מלאה בשני המקרים,אם אני לא טועה (!). החל מ-390 ש"ח.

זמני12

New member
ועוד בקשה מהנגן

שיציג תיקיות של שירים והבנתי שהCLIP לא תומך בתיקיות

יאיר B

New member
תיקיות זה רק איאודיו (או נגני מדבקה).

לאיאודיו יש תמיכה בעברית בשמות השירים (ואפילו ישרה) אבל אין תפריטים בעברית (זה יש רק במיזו, לפי מה שאני יודע ובנגני המדבקה שאני לא מתייחס אליהם בכלל).

זמני12

New member
אוקיי, אז IAUDIO 7 טוב לי?

מאוד התלהבתי מiAUDIO 7 האם הוא מתאים לי? תפריטים בעברית שמות שירים בעברית תיקיות

זמני12

New member
תיקון - תפריטים בעברית לא חשוב

iAUDIO 7 תומך בתיקיות ובשמות שירים בעברית? מומלץ?

O

omerdav

Guest
כן,אבל מעל לתקציב המקורי שלך...

איך שאת\ה רוצה...

זמני12

New member
אומרים שM6 תומך בשמות שירים בעברית

עשיתי בירור ואמרו לי שהנגן MEIZU M6 כן תומך בשמות שירים בעברית ואפילו גם התפריטים. זה נכון? ושאלה שניה - האם הוא מתפקד גם כדיסק און קי, כלומר מזוהה בתור כונן תחת "המחשב שלי"?

O

omerdav

Guest
תשובות

אז אמרו. הנגן תומך בתפריטים בעברית. שמות השירים בעברית, אבל הפוכה. הנגן מתפקד גם כדיסק און קי.

תגיד עידכנת את הגרסא שלו או שהשארת אותו

עם הגרסא שהוא מגיע איתה?

O

omerdav

Guest
את נראה לי ממש תופסת את המפתחות והולכת לקנות

המטרה הראשונית שלך הייתה לקנות MP4 שמציג סרטים,ה-I7 מציג וידאו,אבל המסך 1.3 אינץ' שזה מספיק לסרטון מיוטיוב פלוס מינוס.

למעלה