TDM - למרות שזו לא הפתעה

Phangan

New member
TDM - למרות שזו לא הפתעה

בעוד חודשיים מגיע לארץ הקודש ה TDM החדש
אז אני לא כל כך מבין למה אנשים קנו את דגם 2001
Phangan

כRובי

New member
כי ככל שהשנה מתקרבת לסיומה

וליבואן המקומי נותרו דגמי 2001 במלאי - כך הוא להוט יותר למכור אותם ולכן - לרדת במחיר ולתת יותר הטבות... ואם אפשר לנסח שוב את השאלה שלך (כדי להדליק את ספייק כמובן): "..אז אני לא כל כך מבין למה אנשים קנו את הTDM בכלל ! "

dyanai

New member
מה שלא בנדיט לא נחשב בעני כרובי

כרובי נכון כולנו אוהבים בטרוף את האופנוע שלנו אבל ה TDM הרי הוא יצר קטגוריה חדשה עם אלפי רוכבים שגם הם מבינים משהו אז אפשר לפרגן גם לכלי שלך אולי לא מתאים אישית חוץ מזה ה TDM יפה פי 10 מהבנדיט
דודי

כRובי

New member
לדודי הנחמד..

אם קצת היית עוקב יותר אחר המתרחש בפורום והיית מכיר יותר טוב את הודעותיי (אני לא מצפה שתכיר אותי דרך ההודעות - אבל לפחות את הסגנון שלי) היית מגלה שישנה "יריבות" של הומור ביני לבין ספייק והעקיצה כנגד הTDM כוונה (וזה אפילו רשום בהודעה) ישירות לספייק. כפי שתראה במאמר הזה - יש לי דיעה משלי לגבי הTDM...ואני ממש - אבל ממש ! לא שולל אופנועים אחרים וממש לא חושב שהבנדיט הוא האופנוע המשולם !

R750-Girl

New member
Kruvi...

Chopper loud pipes hands up in the air rain coat flying in the wind is THIS your perfect bike?

כRובי

New member
../images/Emo6.gif לא ! ממש לא !

(יש לי הרגשה , שאותו בחור שסיפרנו לך עליו , אני ושדון (?) , היה מה...המממ....איך נגיד זאת?....מה "חבר´ה" שלך...ובגלל זה את לא שוכחת לי את ההשתאות והסלידה מה"פוזה" של אותו רוכב...) אופנוע מושלם ? פשש...יש כל כך הרבה... ZX7 (העיצוב והפורנט מחפים על הכל) , FAZER1000 (כן , גם עם המסיכה הקדמית המכוערת שלו) , R1000 (ללא מילים...אבל גם כדי להוציא ת´עיניים לשדון
)..הדוקאטים : מונסטר900 , 998 , 900SS.. (אבל - רק באדום אש כמובן..) ימהה VMAX , אפריליה SL1000...שאני אמשיך..?

R750-Girl

New member
Just kidding

btw I´m a BIG fan of VMAX one hell of a bike But still, I would never EVER replace my Harley not sure if u know but not so long ago we also had R750 - amazing one 91 - a great model Lately we r very sorry for selling it Soon we´ll get ourselves another sport-turing bike ZZR1100/600 I guess

כRובי

New member
לR750 GIRL...

ראיתי את תמונת האופנוע שלכם (ממתין לקרבורטורים
) והוא נראה , אם נסתכל זאת בעיניים של הארליסטים - פשוט פצצה ! המראה הנמוך והארך של האופנוע , מגובה בצביעה הכהה - יוצר מראה NASTY שכזה...לא רע...בשביל הארלי..

R750-Girl

New member
glad u like it babe

בקשר ל ZZR1100 אין תכנון לחדש.... 94 או 95 לא יותר. אבל תודה

עמיתב

New member
R750-Girl

who exactly are WE? are you the owner of some motorcycle shop or somethin? and why are you writing in english? have you no shame???? :)) Amit

האמת, צודקים ../images/Emo70.gif באמת מושלם ../images/Emo70.gif

בתור שקית הקאה
השדון .... ™TheNightDevil

ספייק ®

New member
../images/Emo41.gif כמה סיבות למה לא ל-TDM900 ../images/Emo41.gif

כולכם הייתם בטח חושבים, הנה הגיע ה-TDM900 וספייק עוזב את הכל, רץ וקונה, רץ וקונה, רץ וקונה ...
אבל בבחינת הסוגיה לעומק, עלו וצפו מספר תהיות, בעיות, טענות ומענות שעד שהם לא ישתפרו - לא תראו אותי על ה-TDM900, כן כן, למרות שהוא TDM. והנה רשימה (חלקית): 1. הוא מכוער בטירוף! שינו לו את עיצוב מיכל הדלק למשהו כמו ב-DL1000 של סוזוקי, הזויות שלו פחות חדות ומשרות מראה אנמי משהו, דומה לבנדיט 1200, פיחססססס!
2. אופציות הצבע של השנתון הנוכחי פשוט מזעזע, שחור (איפה נגמר הברזל ומתחיל הפלסטיק), אפור (שחור בהיר, לא צריך להוסיף), אההה, וגם צבע של מונית במיוחד עבור מיצו אם תחשוק נפשו. לא בשבילי - תודה. 3. מנוע מוזרק דלק, אין קרבורטורים לשחק איתם. 4. מנוע מוזרק דלק ובעקבות כך גם מנוהל על ידי מחשב (חוץ מה-CDI). כלל האצבע במחשבים אומר שתמיד, אבל תמיד בגירסאות הראשונות של כל תוכנת מחשב קיימים באגים רבים, וממש לא הייתי רוצה להיתקע איפושהו באמצע הלילה בגלל באג במערכת שגרם ל-memory overflow - system halted או משהו בסגנון, וחוצמזה אני רוצה לראות את מוסך "מטרו" עושים לך Upgrade לאופנוע (דרך RS232C? אולי USB, ETHERNET ?) בטיפול גדול
זה צריך להיות משעשע ... ("אחי, חבר את האגזוז ל-Server ותתחיל סנכרון פרוצדורות" אתם מאמינים שמוסכניק במטרו יכול להוציא מפיו משפט כל כך מורכב?
בהומור כמובן, לא שאני מזלזל חל וחסיסה!) 5. כוח. עוד 6 כ"ס - זה הכל! אפשר להשיג זאת די בקלות גם ב-850 על ידי החלפת אגזוז, פתיחת פילטר אויר ואם באמת תתעקש אז גם על ידי הוספת קיט דיינוג´ט דרגה 1, לא צריך להחליף אופנוע בגלל 6 כ"ס הבדל. ביננו, אני רוצה לראות מישהו שמנצל עד תום יותר מ-80 כ"ס בכל אופנוע, תופעה די נדירה במיוחד לאור מצבם הרעוע של שבילי ארצנו (שבילים! לא כבישים ... פחחח) 6. תוספות שונות ו-Accessories. כיום ניתן להשיג כמעט כל תוספת שרק ניתן להעלות על הדעת ל-TDM850. זהו אוסף די נכבד שקיים עקב הוותק הרב של האופנוע הזה בעולם בכלל, כמעט כל יצרן שמכבד את עצמו מייצר תוספות שונות ומשונות עבור ה-TDM. מנסיון, ייקח עוד הרבה הרבה זמן עד שייצרו עבור ה-TDM900 את אותו ההיצע שכבר קיים היום ל-850. 7. לפני שנדבר - נראה קודם כל מה יהיה המחיר שלו בארץ, גם זה פרט די חשוב, לא?! אגב, למגינת ליבו של החסה בעל האופנוע האולטימטיבי (בנדיט פחחחח
) במטרו היתה בשנה האחרונה מגמת מכירות כללית להחדרת ה-TDM לארץ כאופנוע "שעושה הכל", מן כלבויניק שכזה, זו הסיבה למחירו האטרקטיבי בארץ ביחס אחוזי לשאר דגמי ימאהה, לזמינות החלפים, לכמות הגדולה שנמכרה ולמשלוחים הגדולים שהוזמנו, כאשר המטרה היא להופכו לאופנוע "קאלט", משפחתי שכזה, ממש כמו בארצות אירופה הגדולות. בינתיים לפי התחזיות זה הולך די טוב ואני רק מקווה בשבילם שה-TDM900 לא ידפוק את כל העסק, כי ביננו - הוא לא משהו, לפחות בינתיים. ספייק.

איילR

New member
חוצמזה תמיד שווה לחכות לפחות....

שנת דגם אחת לפתרון של מחלות הילדות של הדגם. (לא חסרות דוגמאות - למשל הסקופ שפורסם היום)

ספייק ®

New member
על איזה "סקופ" אתה מדבר??

חוצמזה שזה נכון ככלל לחכות קצת בחיים לכל דבר, החפזון הוא מן השטן. ספייק.

איילR

New member
RECALL לסילוורוינג

פורסם היום שכל בעלי הסילורוינג נקראים להחלפת מיכל הדלק.

למעלה