tcr alliance 1

giladt12

New member
tcr alliance 1

כרגע אני רוכב על ocr 3 והגיע הזמן להתקדם. אשמח לקבל חוות דעת על ה-1 alliance ,והאם זה שדרוג משמעותי מפרט: Hybrid Frame TIEN HSIN CFM-215A-NC 39X53 Chain Wheel Tektro 423 Brake Set SHIMANO Tiagra Shift Levers 18 Speed Aluminum 31.8 Handle Bar Aluminum 6061 Stem Aluminum 27.2 X 350 Seat Post LU 948 Pedals Formula 32 Hub Alex DA 16 Rims Michelin Dynamic Tyres Giant Carbon Aero Fork Front Fork / Suspension תודה מראש למגיבים!!!

giladt12

New member
תסביר לי בבקשה

למה זה לא עקרוני? הידע שלי די שיטחי בנושא,על הדגם הנ"ל קיבלתי המלצה בחנות. תודה !

זהרון

New member
תחליף, תתקדם, תתחדש. מומלץ.

זה לא סוד שאני רוכב (מדי פעם וגם לא בזריזות רבה) על ג'יאנט TCR יפהפיים, זריזים הבנויים מסביב לשילדה נפלאה, הזוכה לתשבוחות מקיר לקיר, גם ובעיקר מעורכי מגזינים, בוחנים וקהל רוכבים טוב לב ושמח בחלקו. גיאומטרית ה- TCR היא גיאומטרית קומפקט קרבית וזריזה. דגמי ה- OCR מיועדים יותר לנוחות ברכיבות ארוכות יותר ובעלי זוויות רגועות מעט, לעומת ה- TCR. אלו שינויים משמעותיים אשר ישפיעו על אופי הרכיבה שלך ויכולתך לטפס, לפנות וכדומה (בהמשך...). אני חוזר ומדגיש זאת כי אני חייב להיות נאמן לאיכויות שלי - כמסבך הדברים הפשוטים וגם כדי להבהיר חד משמעית כי מי שלא מוצא את ההבדלים המאוד מהותיים בין השילדות הללו הוא טועה ומטעה ובגדול. רוכבי העולם מתלבטים בינם לבין עצמם האם הם מעדיפים קרבון או אלומיניום. נתונים כמו רכות ושיכוח זעזועים, קשיחות והעברת כוח משחקים תפקיד חשוב בשיקולים הללו. האליאנס, לדעתי, היא שילדה מאוד מעניינת המשלבת את הטוב שבכל העולמות. היא מורכבת בחציה מאלומיניום המאפשר את מיטב הקשיחות והעברת כוח בצורה בלתי מתפשרת ומספקת חלק עליון מקרבון המאפשר לך בלימה מסויימת של זעזועים ומראה מיוחד עם אחלה פיינט ג'וב
כפי שסיכמתי עם חבר ואושיית אופניים, ממש לפני ימים ספורים, שילדות הייבריד טובות הן המוצלחות ביותר. קח את ספשלייזד טארמק E5, הבנויה באותה צורה - המשלבת אלומיניום (עם עוד כמה מתכות מגניבות בתערובת) וקרבון. על פי טובים, רבים, יודעים ומומחים, זו שילדת הטארמק הטובה מכולן. זה פורמט מעניין וחדש למדי המחליף את השימוש ה"רגיל" בשילדת אלומיניום ובמזלג ומשולש אחורי מקרבון. פורמט מנצח, אגב. תוסיף לכל מה שכתבתי לך את הזוויות ההתוקפניות של ה- TCR עם יכולת תקיפת עליות, ספרינטים, היגוי מדוייק וכל שאר הממתקים עליהם יכול רוכב אופניים לחלום (ראה ביקורת על האופניים הללו במגזין אופניים המקומי ובמגזינים ואתרים בינלאומיים) ותצרף את היכולת של ג'אינט להוציא דגמים המספקים תמורה גבוהה מאוד לכסף ותבין למה אתה רק תברך את עצמך על הקניה הזו. מוצלח. מומלץ. שווה ולא בשמיים. אל תשכח שאת כל החלקים אתה יכול לשדרג לכשתרצה וכשתוכל. מה שחשוב הוא השילדה האיכותית. אחר כך, השמיים הם הגבול. ולדעתי, שווה לרכוש שילדה מעולה עם חלקי כניסה מכיוון שכך תוכל לקסטם את האופניים שלך כרצונך ועל פי טעמך האישי מבלי להפסיד כסף מההתחלה כשתשלם על חלקים יקרים.

לוי אסף

New member
אפרופו E5...

מישהו שמע על מבחן שהשווה בין ה- טרמאק E5 לבין טרמאק SL? ( אס וורקס שניהם כמובן ).

אני לא בטוח שמעבר מ-OCR

ל-TCR זה התקדמות. מדובר על אופניים עם ייעוד שונה, ה-TCR אלו מכונות מלחמה, אופניים זריזים שמתאימים מאוד לרוכבים תחרותיים. ה-OCR אלו אופניים עם זוויות פחות קרביות, אשר מתאימים לרוכבים קצת פחות תחרותיים ושמים דגש על הנוחות ברכיבה. אם ה-OCR התאימו לך והיו נוחים לך, אולי כדאי לחשוב על שדרוג בתוך סדרת ה-OCR, לאופניים חדישים יותר עם איבזור ברמה גבוהה יותר.

זהרון

New member
צודק במידה עם תוספת חומוס צ'יפסלט

אם הנ"ל אכן מחפש את הרכיבה הרגועה יותר. צריך לציין גם כי לסידרת ה- OCR החדשה יש כמה עדכונים ותוספות: דגם Elite שמהותו גוף אלומיניום ולו מזלג ומשולש אחורי מקרבון. יצא לי לראות רק דגם אחד כזה בארץ ולמיטב ידיעתי נמכר זה מכבר. או, דגמי הקצה (מתחילים מרמת חלקי 105, כמדומתני) שלהם שילדת קרבון מקצה אל קצה בעובי צינורות משתנים והם פחוסים בנקודות החיבור הקריטיות - שילדה יפהפיה, מפוסלת ומעוצבת. מאוד מיוחדת. אם כי אני מניח שאם שאל כבר הבחור על סדרת ה- TCR, אחרי שביקר בחנות זו או אחרת, הוא מודע להבדלים בין התצורות השונות. כך או כך, קשה יהיה לפספס. גילוי נאות: בהיותי רוכב שטח בלית ברירה (לאחר שמאסתי בפחד והטרור בכבישים), היתה זו שילדת ה- OCR החדשה מהקרבון, אותה ראיתי אצל נמרוד, שהביאה להזלת ריר בלתי נשלטת והיא למעשה היתה הטריגר שגרם לי לפנטז ואז לרצות ולבסוף לחזור לרכיבת כביש. נו, מה שקרבון וצבע יכולים לעשות.

למעלה