taxim...

taxim...

שלום לכולם.... מישהו מוכן בבקשה להמליץ או לצרוב לי (אני מוכן לשלם...) קטעי taxim איכותיים של בוזוקי ו\או שירים עם הפגנת ווירטואוזיות בולטת של בוזוקאים (עדיף מהשנים האחרונות)....? בתודה מראש...... (סתם דוגמא- krima של antonis remos)

bouzoukaki

New member
בוזוקי - TAXIM

כמה זמן אתה מנגן? אם אתה מקצוען ודאי אתה תמצא את הTAXIM-ים היפים והקשים. אם אתה מתחיל, ההיתי מציע לך לקחת את הפתיח של BARBA YANI בתור פרוייקט ראשון וניתן למצוא אותו ב KAZA, לאחר תעבור לפתיח של דלארס בשיר TO GRAMA. בתור אחד שמנסה מדי פעם להוציא איזה TAXIM, דע לך שזה לא פשוט, המפרט מתהפך שם בטרוף בכיוון ובין המיתרים, והאופי האמיתי של הצליל לא פשוט להשגה. בכל מקרה אם אתה רוצה מורה טוב שיתן לך קצת ידע ורקע איך לעשות זאת, צור איתי קשר (המורה זה לא אני).

bouzoukaki

New member
בוזוקי 123

מה אתה אומר על איזה שעת סייסטה עם שני בוזוקים? הייתי רוצה לנסות לנגן פעם עם משהו שמנגן רק !!! יוונית. מה אתה אומר על להיפגש על איזה 15-20 שירים - ולבדוק את בצועי הבוזוקים? אפשר להוסיף גם בגלמה.

המלצה על דימיטריס ליבנוס

אינני יכול לצרוב, למכור,או לתת דיסקים עם טקסימים מעניינים, כי אין לי אותם, אבל להמליץ על נגן בוזוקי בשם "דימיטריס ליבנוס" שהיה נגן הבוזוקי הראשי של חבורת נגנים וזמרים מאוד מעניינת בשם "רמבטיקה קומפניה" וירטואוז ענק ורוב השירים שהוא מבצע מלווים בטקסימים מעניינים...כעת כל שנותר לך הוא לפנות לתותחים של הפורום ולבקש את האמור...בהצלחה...

bouzoukaki

New member
כמה בוזוקקים

קודם תתחיל בשיר "הירח יוצא לסיבוב" TO FENGARI KANIS VOLTA, השיר מדבר על שלושה בוזוקאים וזמרים הגדולים בתקופה ההיא.(טסיטסניס, גריגורי וזממפטס). בנוסף: מנוליס גרנדיני לפטריס זרבס ניקולס משהו.. ישנם עוד כמה גדולים מאד. בקשר למוזיקה קלאסית תנסה קוסטופולוס 97 והחדש (2002) דע לך שהיום עם התפתחות המוזיקה והידע, גם הכלים משתפרים והבנייה שלהם נעשית יותר מקצועית וכך גם ה SOUND.

F a d i

New member
תיקון קטן..לפטריס זראבס הוא נגן

כינור... עוד בוזוקאי גדול הוא "מנוליס כיוטיס".. יום טוב

bouzoukaki

New member
מדובר על נגנים

יכול להיות שזרבס כותבים עם ה "א" אך לא מבטאים את השם כך. את השם שלו מבטאים בתור ZERVAS LEFTERIS. בוזוקאי נוסף Οdysseas Sariannidis

F a d i

New member
אכן טעות כתיב שלי...התכוונתי לזרבאס

ואם מדברים על נגנים בכלל אז יש נגן כינור מעולה שמו "ניקוס חדג'ופולוס" הוציא שני דיסקי סולו לפני שנתיים-שלוש...

zbekiko

New member
בוזוקאי וירטואוז

אני יודע שהשם שלו לא ידוע כל כך אבל מי שנמצא בעולם המוזיקה היוונית ולא ניזון מהאינטרנט מכיר את LEMONOPOULOS מנגן בבוזוקי ומרחף על המיתרים כמו פאגניני על הכנור. טכניקת נגון מיוחדת נחשב ברמתו של חיוטיס.

bouzoukaki

New member
בבקשה

Hiotis Lemonopoulos Vamvakaris Stamatiou Nikolopoulos Polykandriotis Tsitsanis Zambetas Zafiriou Paleologou Papadopoulos Karnezis Tatasopoulos Bournelis Perpiniadis Mitsakis

למעלה