Tarja Turunen - Lappi Erämaajärvi (???)

אני מאוהבת!../images/Emo99.gif

שתבוא לארץ ;&#39

shirlapes

New member
מוסקבה? ה-2.10? FUUUUUUU|!!!

אומג הייתי יכולה להיות שם לו הייתי יודעת
...נחמד שהיא הופיעה עם סטארגייזרס
אני חושבת ש-NW הפסיקו להופיע איתו ב-2004 ובמקרה ראיתי שבאחת ההופעות זה היה חתיכת פיאסקו. טאריה, אמפו ותואומאס כנראה לא ממש שמעו את עצמם
השמע של הקליפ באיכות נמוכה אז אי אפשר ממש לשמוע מה הולך שם. מה שכן, זה בוודאות יותר טוב מאותו קליפ מ-2004. אני לא אוהבת אף אחת מהתלבושות.
ה"מושקעת" בכלל נראית עליה רע, אפילו שלא בורח לטאריה שום דבר מהצדדים. שתיקח אותי כסטייליסטית

shirlapes

New member
הרחבה על הסטייל [כי נראה לי שאביעד מעוניין]

התלבושת הלבנה כמו שרואים בסטארגייזרס - המזג אוויר עכשיו דיי קריר ברוסיה, זה נכון, אבל זה לא נותן צידוק למעיל-מפה הזה. לטאריה אין מה להסתיר, אלא אם כן היא בהריון מוקדם, אז...מדוע ללבוש משהו שמשאיר אותה חסרת-צורה? חוץ מזה, המעיל הזה נוראאא מבגר אותה (בכללי הוא נורא זקן למרות ההתחכמות בשרוולים. אולי אם היו מכניסים רקמה כלשהי או צבע נוסף זה היה מחייה אותו). הייתי נותנת לבטי ווייט ("the golden girls", היחידה מבינהן שעוד בחיים והיא בערך בת 80) ללבוש דבר שכזה, לא לאשה בת 32 שאין לה בעיות בגוף. המעיל השחור - כמעט אותה שגיאה כמו עם המעיל הלבן, רק שהעיטורים בשחור הופכים אותו למעניין יותר. אני חושבת שהם מאד מתאימים לו (גם הצבע מאד במקום) אבל הגזרה של המעיל...הורסת ולא במובן החיובי. לא הייתי חושפת קצת בטן מתחתיו במקומה (אפילו שהיא לא נשפכת) כדי לשמור על עוד קלאס. הגופיה + שמלה - לא, פשוט...לא.
אם היא החליטה להיות אמיצה וללבוש חצאית ויניל, שלפחות לא תלבש טופ מקושקש או מתוחכם מידיי בגזרה. וכמו שאמרתי קודם, אמנם לא נשפך לה דבר מהצדדים, אבל הטופ הזה לא מחמיא. הוא גורם לה להיראות יותר מלאה ממה שהיא באמת והיא היתה יכולה לצאת מזה לו היתה לובשת מכנס צמוד או חצאית קצרה. אבל זה לא בדיוק המקרה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo228.gif

שתיפטר ממנו

bachner1

New member
פחח זה קראקוב, לא מוסקבה ../images/Emo6.gif

קראקוב זה בפולין בכלל

bachner1

New member
באיזה סרטון...?

בכולם כתוב קראקוב... חוץ מזה שאין סיכוי שהיא הופיעה גם בקראקוב וגם במוסקבה באותו יום...

TheImpactBoy

New member
WLB במצעדי העולם:

(ז"א מיקומו במצעדי העולם בשבוע הראשון ליציאתו) איטליה #1 גרמניה #4 הרפובליקה הצ'כית #6 פינלנד #7 בריטניה #11 שוויץ #11 אוסטריה #12 הולנד אלטרנטיב #12 הולנד כללי #45 יוון #14 שבדיה אייטונס #23 שבדיה כללי #45 רוסיה #24 פולין #28 הונגריה #30 בלגיה #38 מקסיקו #74 לפי הפורום הרשמי: מצב המכירות מספק ושסיבוב ההופעות סולד-אאוט לחודש אוקטובר.

Fairywitch

New member
../images/Emo47.gifטאריה../images/Emo47.gif

אני כה שמחה בשבילה
אם הנקמה הטובה ביותר היא לחיות טוב - אז היא מביאה אבו-אבוה של נקמה

shirlapes

New member
נקמה במי? ../images/Emo189.gif../images/Emo3.gif

שני הצדדים בסה"כ נמצאים במצב טוב. כואב להגיד, אבל עדיף להם ככה מאשר שיסבלו ביחד. ...ושכל אותם עיתונאים שהספידו אותה ו/או אותם יאכלו את הכובע.

TheImpactBoy

New member
תומאס ניסה להכשיל אותה עם תוכן המכתב ההוא...

עצם זה שהיא מצליחה ככה עכשיו, היא הנקמה שחנה דיברה עליה.

shirlapes

New member
בדרך עקיפה - כן

כלומר, אני לא חושבת שהוא תכנן כ"כ רחוק. הוא כן ניסה להוציא אותה רעה ככל האפשר כדי להצדיק את עצמו ושאר הלהקה, אבל לא הייתי נותנת לו כ"כ הרבה קרדיט/שכל - אחרת כל עניין הפיטורים היה נראה אחרת [בין היתר זה גם דפק אותו לא מעט, עובדה שהעניין הזה הועלה שוב].

TheImpactBoy

New member
אני חושב שהוא עבד בפאניקה מאשר בדעה שכולה.

הוא רצה להפטר ממנה מסיבות כאלו ואחרות, והדרך הכי מתאימה באותה רגע היתה המכתב (לצאת טוב ולקבל המון יחצנות). הוא לא חשבת מה יהיה עוד 5 שנים מאותו רגע, אלא 5 ימים.

למעלה