הרחבה על הסטייל [כי נראה לי שאביעד מעוניין]
התלבושת הלבנה כמו שרואים בסטארגייזרס - המזג אוויר עכשיו דיי קריר ברוסיה, זה נכון, אבל זה לא נותן צידוק למעיל-מפה הזה. לטאריה אין מה להסתיר, אלא אם כן היא בהריון מוקדם, אז...מדוע ללבוש משהו שמשאיר אותה חסרת-צורה? חוץ מזה, המעיל הזה נוראאא מבגר אותה (בכללי הוא נורא זקן למרות ההתחכמות בשרוולים. אולי אם היו מכניסים רקמה כלשהי או צבע נוסף זה היה מחייה אותו). הייתי נותנת לבטי ווייט ("the golden girls", היחידה מבינהן שעוד בחיים והיא בערך בת 80) ללבוש דבר שכזה, לא לאשה בת 32 שאין לה בעיות בגוף. המעיל השחור - כמעט אותה שגיאה כמו עם המעיל הלבן, רק שהעיטורים בשחור הופכים אותו למעניין יותר. אני חושבת שהם מאד מתאימים לו (גם הצבע מאד במקום) אבל הגזרה של המעיל...הורסת ולא במובן החיובי. לא הייתי חושפת קצת בטן מתחתיו במקומה (אפילו שהיא לא נשפכת) כדי לשמור על עוד קלאס. הגופיה + שמלה - לא, פשוט...לא.
אם היא החליטה להיות אמיצה וללבוש חצאית ויניל, שלפחות לא תלבש טופ מקושקש או מתוחכם מידיי בגזרה. וכמו שאמרתי קודם, אמנם לא נשפך לה דבר מהצדדים, אבל הטופ הזה לא מחמיא. הוא גורם לה להיראות יותר מלאה ממה שהיא באמת והיא היתה יכולה לצאת מזה לו היתה לובשת מכנס צמוד או חצאית קצרה. אבל זה לא בדיוק המקרה.