Tarja Turunen - I Feel Immortal (וידאו)

יש לי שיעור אחרון בשבוע הבא :'(

היא טסה עוד מעט ולא חוזרת לפני שאני מתחילה את הש"ש אז זה השיעור האחרון שלי מחרתיים. :{ בטח, אני אשלח לך מסר עם המייל והטלפון שלה

כל הזמרים הגדולים ממתנים את המבטא שלהם

גם הבריטים... לראיה - הביטלס, פרדי מרקורי, ג'ורג' מייקל (ואפשר לתת פה עוד מלא שמות...) ואם אתה רוצה מארצות אחרות באירופה - אבבא, רוקסט, אייס אוף בייס... מבטא חזק זה לא דבר נחמד לאוזן.

shirlapes

New member
זה לא עניין של להעלים את המבטא לחלוטין

אלא פשוט להגות נכון כדי שהמאזינים שלך יבינו מה אתה שר. ואצל הביטלס אני לא הצלחתי לשמוע "בעיות".

LadySilkworm

New member
הסיפור עם הביטלס הוא, לדעתי לפחות

שבשירים שלהם יותר מבינים מה שהם אומרים מאשר בדיבור שלהם. למרות זאת אני חושבת שהמבטא שלהם די ניכר בשירה שלהם..ז"א, גם אפשר להתאים את הקולות שלהם לדיבור שלהם, ולדעת של מי כל קול [אחרי ששומעים אותם יותר מפעם אחת ומצליחים להבדיל בין הקולות שלהם מן הסתם], וגם לדעתי שומעים שהם בריטים. במיוחד כשמשווים אותם לזמרים אמריקאיים אחרים באותה תקופה, נניח הביץ' בויז, שפשוט ישר יודעים שהם אמריקאיים. אבל זה יכול להיות גם בגלל הידע המוקדם שיש על הביטלס שגורם להם להישמע בריטים, אני כבר לעולם לא אדע איך הם יישמעו לי בלי שאני אדע כלום עליהם. :) אם כבר דוגמא לזמר בריטי שנשמע אמריקאי לגמרי כשהוא שר, זה סטיבן ווילסון מפורפיוקיין טרי. המבטא הבריטי שלו כל כך..וואו, שונה מהשירה שלו.

אני ממש לא מסכימה

יש להם כמה שירים שהם בכוונה השאירו את המבטא שלהם. בואי אני אתן לך דוגמאות להשוות ביניהם. תשמעי את אחד מהלהיטים הגדולים שלהם, כל אחד, לא משנה איזה. ואחרי זה תשמעי למשל את Polythene Pam. עכשיו תגידי לי אם הם לא מיתנו לכיוון האמריקאי את המבטא שלהם...

LadySilkworm

New member
אממ

יכול להיות שהם כן מיתנו את המבטא שלהם [במודע או לא במודע] כדי שיבינו יותר מה שהם שרים..והביטלס גם הושפעו מאוד מהרוקנרול והבלוז, אז יכול להיות שזה גם השפיע לאחר מכן. אבל עדיין, אמריקה עוד לא הייתה כזאת דומיננטית, ז"א היא כן הייתה, אבל לא כמו היום, ואני עדיין שומעת מבטא בריטי בשירים שלהם. פול למשל, יש לו הרבה שירים עם מבטא [וכל פעם שמחקים איך שהוא שר, מוסיפים הרבה מבטא ליברפולי כזה]. אבל שוב, נראה לי שזה בא כבר מהידיעה מראש שהם בריטים, יכול להיות שאם הייתי שומעת שיר של הביטלס מבלי בכלל בכלל בכלל לדעת מי אלה, הייתי חושבת אחרת [וגם אם הייתי הרבה פחות אובססיבית :p].

TheImpactBoy

New member
כי ראיתי את העונה.

המשפט "יצאת חומוס" הגיע מאלירז (נראה מי ישחק אותה לא יודע מי זה).

Brombit

New member
צפיתי בבחור ../images/Emo115.gif

את החומוס פספסתי. או שכחתי

למעלה