../images/Emo207.gif אכזרי במיוחד
אני דיי משועממת בעבודה כי כולם בחופשה (מה קרה? לא רוצים לקבל עוד קצת כסף במשכורת?!), אז נכנסתי לאתר של אחת מחנויות הקונסולות וניסיתי להתעלל בנציג האוטומטי: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות וירטואלית באתר עדי: אתה מתעניין במבצעים חמים שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת ופרטים נוספים? מבקר: לא!!! אתם קקות!!! עדי: בסדר עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... מבקר: סבבה. עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותיך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: לא. עדי: אתה בטוח? נוכל לעזור ולתת לך הצעה משתלמת! מבקר: לא. עדי: אני הולכת עכשיו, להצטרפות, הכנס את מספרך בתיבת הטקסט שלמטה. מבקר: לא. מבקר: חצופה עדי: אני וירטואלית מאוד קשה לי להיות חכמה כמו בנאדם... אבל אני משתדלת . מבקר: חצופה עדי: למה לדבר בצורה כזאת? איך יכול להיות שמישהו כמוך מדבר כל כך לא יפה? במה אני יכולה לעזור לך? מבקר: למה את מדברת ככה? תביאי לי את המנהל! עדי: כי אני כאן כדי לעזור. עדי: האם אתה בטוח שאינך מעוניין שנציג מקצועי יצור עמך קשר? מבקר: לא. עדי: אני חושבת שנציג מקצועי יכול לעזור לך בהתלבטויות... עדי: האם אתה מעונין? מבקר: לא. מבקר: טיפשה. עדי: מה יש לך להפסיד? פשוט הכנס את מספרך ואחד מהנציגים המקצועיים שלנו יצור עמך קשר עוד מעט... מבקר: לא רוצה. עדי: אני מבינה, אבל אין לך סיבה להתלבט... אני מציעה לך הצעה מוגבלת בזמן לשיחה זו! מבקר: דברי עדי: אוקיי, פשוט תקליד את מספר הטלפון שלך בתיבת הטקסט שלמטה. מבקר: לא רוצה עדי: זכור! זוהי הצעה מוגבלת בזמן שלא בטוח תופיע כאן גם מחר... מבקר: אז שלא תופיע עדי: אוקיי. מבקר: בושה שככה אתם עובדים על אנשים תמימים. עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותיך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: לא!!! תביני כבר עדי: אתה בטוח? נוכל לעזור ולתת לך הצעה משתלמת! מבקר: לא רוצה הצעה. עדי: אני הולכת עכשיו, להצטרפות, הכנס את מספרך בתיבת הטקסט שלמטה. מבקר: ביי.