Tarja & The Scorpions- Live

TheImpactBoy

New member
Tarja & The Scorpions- Live

הם הופיעו יחד (אתמול) בתוכנית WETTEN DASS הגרמנית (סוג של ג'יי לנו\אלן דג'נרס). הישג מכובד לטאריה מאחר ואתמול השיר הגיע אתמול למקום ראשון בגרמניה. השיר לא משהו, וההופעה חצי פלייבק, אבל טאריה
. אי אין דברים כאלו. תהנו http://www.youtube.com/watch?v=DFcwKqjIW2c שיהיה חג שמח :)

../images/Emo99.gif

השיר נחמד לדעתי. רק שלא שומעים בו את טאריה מספיק!
ובכלל, היא הדבר הכי טוב על הבמה ותקעו אותה מאחורה כמעט עד סוף השיר! P: באמת הישג מכובד, גם בגלל ההישג של השיר עצמו וגם כי, טוב, סקורפיונז. (...גם גרמנית היא מדברת?!)

MR Lordi

New member
מת על השיר הזה!!!

לדעתי, הוא אחד מבין שלושת השירים הכי טובים של האלבום החדש של הסקורפיונז. (בנוסף לLorelei וThe Best is yet to come). אלבום מצויין!!!

Ice Queen 7

New member
אוקיי רגע |:

חשבתי שהם סתם הופיעו איתה בשיר הזה וזהו אבל בדקתי עכשיו וגם את השיר המקורי הם הקליטו איתה |: שמעתי אותו כבר מליון פעם, איך לא שמתי לב שהיא שם? O_O

Raven13

New member
אוסום!

זה ממש טוב. הקול של טאריה!
היא מעולה, אפילו שהיא די ברקע. (
) זה ממש נחמד לשמוע דברים חדשים שהיא עושה.

shirlapes

New member
very nice

אפילו שהיא "רק" ברקע ושזה פלייבק (זה תמיד ככה בתוכניות הללו)
עדיין, אחלה-בחלה.

shirlapes

New member
../images/Emo207.gif אכזרי במיוחד

אני דיי משועממת בעבודה כי כולם בחופשה (מה קרה? לא רוצים לקבל עוד קצת כסף במשכורת?!), אז נכנסתי לאתר של אחת מחנויות הקונסולות וניסיתי להתעלל בנציג האוטומטי: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות וירטואלית באתר עדי: אתה מתעניין במבצעים חמים שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת ופרטים נוספים? מבקר: לא!!! אתם קקות!!! עדי: בסדר עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... מבקר: סבבה. עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותיך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: לא. עדי: אתה בטוח? נוכל לעזור ולתת לך הצעה משתלמת! מבקר: לא. עדי: אני הולכת עכשיו, להצטרפות, הכנס את מספרך בתיבת הטקסט שלמטה. מבקר: לא. מבקר: חצופה עדי: אני וירטואלית מאוד קשה לי להיות חכמה כמו בנאדם... אבל אני משתדלת . מבקר: חצופה עדי: למה לדבר בצורה כזאת? איך יכול להיות שמישהו כמוך מדבר כל כך לא יפה? במה אני יכולה לעזור לך? מבקר: למה את מדברת ככה? תביאי לי את המנהל! עדי: כי אני כאן כדי לעזור. עדי: האם אתה בטוח שאינך מעוניין שנציג מקצועי יצור עמך קשר? מבקר: לא. עדי: אני חושבת שנציג מקצועי יכול לעזור לך בהתלבטויות... עדי: האם אתה מעונין? מבקר: לא. מבקר: טיפשה. עדי: מה יש לך להפסיד? פשוט הכנס את מספרך ואחד מהנציגים המקצועיים שלנו יצור עמך קשר עוד מעט... מבקר: לא רוצה. עדי: אני מבינה, אבל אין לך סיבה להתלבט... אני מציעה לך הצעה מוגבלת בזמן לשיחה זו! מבקר: דברי עדי: אוקיי, פשוט תקליד את מספר הטלפון שלך בתיבת הטקסט שלמטה. מבקר: לא רוצה עדי: זכור! זוהי הצעה מוגבלת בזמן שלא בטוח תופיע כאן גם מחר... מבקר: אז שלא תופיע עדי: אוקיי. מבקר: בושה שככה אתם עובדים על אנשים תמימים. עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותיך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: לא!!! תביני כבר עדי: אתה בטוח? נוכל לעזור ולתת לך הצעה משתלמת! מבקר: לא רוצה הצעה. עדי: אני הולכת עכשיו, להצטרפות, הכנס את מספרך בתיבת הטקסט שלמטה. מבקר: ביי.

למעלה