Tarja & Jyrki - Underneath - Finnland Idol

TheImpactBoy

New member
Tarja & Jyrki - Underneath - Finnland Idol

דואט חדש (המקור בדיסק כסולו, והרבה יותר יפה) של טאריה עם איזה יצור פיני אחד (WTF!), בתוכנית סטייל אמריקן אידול. נאמר שכל ההכנסות שלו (סינגל פיזי ודיגיטאלי) ישלחו לצדקה. היא נראת ממש טוב (אמזונה משהו), אבל אני לא מבסוט מהביצוע ההיסטרי. עליו אין בכלל על מה לדבר... פארודיה עלובה לאלביס? ת-ה-נ-ו ! http://www.youtube.com/watch?v=otk0ea-zVsg&feature=feedlik

bachner1

New member
לא אהבתי בכלל את איך שהיא שרה...

הוא נראה לא קשור בעליל, אבל דווקא הקטעים שבהם שניהם שרו היו סבירים. השיר יפהפה
לאחרונה התחלתי לשמוע את WLB, והשיר שהכי חרשתי עליו בימים האחרונים הוא זה, ביחד עם In For a Kill.

bachner1

New member
גם הוא טוב מאוד, אבל פחות מאנדרנית'

וגם The Archive of Lost Dreams חביב ביותר במצב רוח הנכון. (בקיצור- אני בשוונג של השירים השקטים
)

Engel der Nacht

New member
אלה גם האהובים עלי!

אבל מה עם Rivers Of Lust?? אם כבר הולכים על השקטים.. אחד המדהימים, ביצוע פשוט אדיר. וגם Crimson Deep יפייפה. רק שלקח לי שתי שמיעות כדי לזהות..

bachner1

New member
אלה לאו דווקא האהובים עליי...

פשוט בכמה ימים האחרונים התמקדתי בשירים השקטים. השירים שאני הכי אוהב כרגע הם Anteroom, אנדרנית', IFAK, Dark Star וקרימזון דיפ. בואנה עפתם על ROL
זה שיר טוב והכל, אבל הוא מרגיש לי קצת תקוע בגלל הקטע בהתחלה של השירה בלי המנגינה (שחוזר גם באמצע השיר), שמשרה עליי אווירה של שיר תקוע ושל שעמום. נכון שלאורך השיר אין את זה אבל עדיין, שנייה ראשונה של שיר יכולה להשפיע מאוד על הדעה שלי לגביו... וזה היה בסדר גמור אם שאר השיר היה מצוין, אבל הבתים הם פשוט אותם 4 תווים תקועים כמו בהתחלה, רק עם מילים. הקטע שמוביל לפזמון יפה, והפזמון הוא באמת יפהפה. רק שגם איתו יש לי כמה בעיות... בעיקר עם הסוף שלו (המילים "in rivers of lust"), שנשמע לי כאילו הם לא הצליחו למצוא איך לסיים את הפזמון מבחינת המנגינה, וסיימו אותו במהלך מוזיקלי שתלוש מהפזמון שבא לפניו וכאילו מפסיק אותו באמצע. חשבתי כבר על כמה דרכים הרבה יותר טובות לסיים בהן את הפזמון... חוץ מזה,אני חושב שהתו הגבוה של טאריה בפזמון נהיה מוגזם לקראת סוף השיר. זה באמת ביצוע מעולה של טאריה, אבל מאז ומעולם נטיתי לא לסגוד לשירים עם ביצוע טוב כשיש לי בעיה עם המנגינה (כמו למשל עם DBP שזה שיר שכולם פה ממש ממש אוהבים בגלל הביצוע ואני לא כ"כ). סורי על החפירה

Engel der Nacht

New member
אני דווקא אוהבת את הבתים.. וגם את השירה בלי

מנגינה. אבל כן מסכימה איתך לגבי סוף הפזמון - באמת זה נשמע כאילו נתקעו עם הלחן

Brombit

New member
אני דוקא אהבתי את סוף הפזמון ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

טוב אחרי ששמעתי את הביצוע ההזוי הזה

נזכרתי שאנדרנית' באמת שיר ממש טוב. אבל... ריברז אוף לאסט! *_* הוא שיר כ"כ מלא יגון, כ"כ כואב. אבל כ"כ מדהים.

TheImpactBoy

New member
באמת שיר מאוד חזק.

המון רגש והמון עוצמה. גם הליריקה ממש ממש יפה.

Brombit

New member
אני ונהרות התשוקה ../images/Emo115.gif

העפתי אותו בהתחלה. אחרי פרסום עיקש מאת זוהר ואפרת החדשה יותר, נתתי לו נסיון נוסף. עכשיו אני מחבבת עדיין בפזמון היא לוחצת יותר מדי בשבילי ולמילים כידוע אני לא שמה לב

shirlapes

New member
לפחות הכסף הולך לצדקה ../images/Emo3.gif

...כי זה הדבר הטוב היחיד שאני יכולה להגיד על הביצוע הזה
חשבתי שהביקורות שקראתי היו סתם מוגזמות, אבל עכשיו אני מבינה שיש משהו מאחוריהן. וחבל, כי השיר עצמו יפה. יש לי ביקורת על כמעט כל פיפס שם, אבל לא בא לי לצאת מרשעת.

shirlapes

New member
וול...

אתחיל עם ההסכמה שיש לכולנו: הבחור. זו פעם ראשונה ששמעתי אותו או עליו, ככה שאין לי מושג אם הוא תמיד כזה..."מעופף" ותקוע בפוזה של עצמו או שהוא סתם לא התחבר לשיר ולמעמד. את אופציה ב' אפשר להבין. אני הבנתי מעט מאד ממה שיצא מהפה שלו כי רוב הזמן הוא דיי מילמל. בלי קשר לרמת האנגלית שלו, יש דברים שהם דיי חוק ברזל - צריך להבין מה יוצא מהפה (וגם לבטא את זה נכון על הדרך)
לא לחינם לא מעט זמרים שוברים שיניים בשפות זרות ולפעמים גם בשפת האם. בנוסף, הוא לא היה נשמע מחובר לשיר. כלומר, הוא לא נכנס לאווירה ומשהו בו היה נוקשה בעוד שהבלדה הזו (לדעתי) צריכה להיות רכה. ...והוא גם קצת זייף פה ושם
יש חלקים קצרים שבהם רואים מקרוב את הפרצוף שלו - מה נסגר עם השפתיים? dude, זה כ"כ לא השיר בשביל זה. טאריה: היא כנראה ממש רצתה לזוז וכו' אבל התנועות גוף/פנים שלה היו נורא מוגזמות
שוב, לא השיר המתאים (למרות שלדעתי זה בכל מקרה אובר-התאמצות, אבל אולי יש כאלה שיחלקו עליי). השירה עצמה גם כן לא הייתה בשיאה, זה היה נשמע קצת עצל ו"ורזה". אני חושבת שהיא גם פספסה כמה תווים בודדים
באופן כללי ציפיתי להתגברות של השיר לקראת סופו. הכלים התגברו, הווקאלס התגברו באמצע, אבל לא הייתה תחושת "שיא" בסוף. אולי זה בגלל שהם שרו את הפזמון כמעט בדיוק כמו בפעם הקודמת, לא היה מזיק אם אחד מהם או שניהם היו מאלתרים על המלודיה בקטע ההוא. ...אבל הבעיה האמיתית היא שכל זה קרה בתכנית - שממה שאני הבנתי - יש לה רייטינג מאד גבוה בפינלנד. סוג של פאדיחה.

למעלה