TARJA-שיר חדש !!

TheImpactBoy

New member
כבר שמענו על השיר הזה.. תודה אבל!

שיר יפה, אני מכור לקול שלה.

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifנצל"ש

היי אני לא בפורום אבל אני נכנסת לפה מדי פעם ומתעדכנת והעניין הוא כזה באותו היום של ההופעה של ניטוויש מגיעה עוד להקה לישראל בפעם הראשונה (tokio hotel) ואלה שני להקות כאילו גדולות ונראה לכם הגיוני שעושים את שתי ההופעות באותו היום? כאילו...באמת? זה ממש לא נראה הגיוני ואני שומעת ניטוויש כבר מלא מלא זמן ואת טוקיו הוטל אני שומעת כבר יותר מחצי שנה (לפני גל הפקציות שנחת על ישראל) ואני ממש בהתלבטות קשה לאן ללכת זה באמת לא פייר ששני להקות גדולות שמגיעות סוף סוף לישראל יופיעו באותו היום ואני יודעת שזה פורום ניטוויש ואתם בטוח תגידו לי שהם יותר שווים אבל יש איזה סיכוי שאוליי אחת ההופעות תידחה ביום או משהו כזה? XP כי זה באמת מעצבן זהו XP סליחה על החפירה

היויו

New member
אף אחד לא יגיד לך מה לעשות.

אם את יכולה להשוות בין להקת פופ ללהקה בסדר גודל של נייטווויש (ומה עוד ציפית שנגיד??) שיבושם לך. תעשי את הבחירה שלך.

גם נייטוויש לא רחוק מפופ (מצטער הייתי חייב

להזכיר את זה)

../images/Emo4.gif

לפי מה ששמעתי ההופעה של טוקיו הוטל תהיה שלוש שעות קודם.. אז אולי תוכלי ללכת לשתיהן..

Blade Of Fire

New member
איך אפשרבכלל להשוות?!?!

כאילו, עזבי את זה שכל צדקני המוזיקה יקומו ויגידו שאין מה להשוות בין נייטוויש וטוקיו הוטל כי שתי הלקות מז'אנר שונה.. אבל ראבאק, איך אפשר להשוות את חבורת הילדים האימואית הזאת לענקית מטאל כמו נייטוויש?! סליחה על ההתפרצות.

כן, זה בכלל לא אותו ז'אנר.

בלי להעליב או משהו, אבל זה כמעט כמו שבלאק אייד פיס ונייטוויש יופיעו באותו יום..

lacrimosa girl

New member
או כמו שאוונסנס וריאנה יופיעו באותו יום.

אה, זה בעצם אותו הדבר.
מה יש לי אני רעה היום
] [

למעלה