נו כן, פשוט כתבת "זורט" בשורה של מוח P: אח, תכנית גאונית.
C Cry For The Moon New member 18/9/08 #27 אבל תדע לפחות שהם לא מלאי שינאה כמו הפלסטינים או המחבלים או מה שלא יהיה זה בכלל לא בכיוון P:
I ilyena New member 16/9/08 #13 באמת??? ייששש!!!../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif הלוואי שהיא תגיע להופיע בארץ. אשלם כל סכום שיעלה! (טוב, כמעט...)
באמת??? ייששש!!!../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif הלוואי שהיא תגיע להופיע בארץ. אשלם כל סכום שיעלה! (טוב, כמעט...)
א אטומיק בייגל New member 16/9/08 #15 אם המחיר יהיה סביר אני שם בטוח. רק... 31.10? לא קצת קרוב כשעוד לא הודיעו על זה אפילו?
T TheImpactBoy New member 18/9/08 #26 ../images/Emo6.gif איזה עצוב.. כאילו אנחנו עירן אפחד לא יכול להגיע להופעה כאן בראש שקט כמו שבשאר העולם קורה.
../images/Emo6.gif איזה עצוב.. כאילו אנחנו עירן אפחד לא יכול להגיע להופעה כאן בראש שקט כמו שבשאר העולם קורה.
מ מגרש השוודים New member 19/9/08 #31 אנחנו באמת אירן../images/Emo69.gif אנחנו סתם מתכחשים לזה../images/Emo3.gif
F Fairywitch New member 19/9/08 #33 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifיאאאאאא!!! גם ווית'ין (הלוואי ) וגם היא בחודש אחד!! אין מצב שאני מפספסת אותה!!! טאריה, תעשי לי חטאים! ופרצופים מפחידים *רוקדת במעגלים*
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifיאאאאאא!!! גם ווית'ין (הלוואי ) וגם היא בחודש אחד!! אין מצב שאני מפספסת אותה!!! טאריה, תעשי לי חטאים! ופרצופים מפחידים *רוקדת במעגלים*