TAR1106

*superstar*

New member
TAR1106../images/Emo58.gif

פרק גדול. עד כמה שאני לא מתה על שרלה ומירנה- חייבים להודות שהן שיחקו אותה בחלק הזה של המירוץ. דני ואוסוולד- מה לעזאזל עבר להם בראש שהם עצרו לקנות פירות?! זאת הייתה ההחלטה הכי לא חכמה שהייתה עד עכשיו לדעתי. הפרומו לפרק הבא נראה מגניב..

willo

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק טוב ממספר סיבות:- קודם כל שדה התעופה התברר כנקודה קריטית, ואפילו ההשוואה בסירות (מירנה ושמירנה חיכו ליום המחרת) לא עזרה לשלושת הצוותים. הפעם הורידו מהטיסה זוג, ולא עזרו. בסופו של דבר טרי ואיאן עפו בגלל היותם טרי ואיאן, הם לא הפעילו את השכל. השאלה היחידה היא האם תהיה השווארה בפרק הבא (שהוא פרק כפול, כלומר בלי הדחה באמצע) והפיגור של גווידו ואריק ודניאל יעלם, או לא.

../images/Emo58.gif

קניית הפירות היא הצעד הכי חכם במרוץ. גם ככה הם יודעים שהם בשני המקומות הראשונים עם פער של לפחות 3 שעות על הצוותים הבאים ועם פער של לפחות 6 שעות על הצוותים האחרונים. עוד 10 דקות לא יפגעו בהם. אז מירנה ושמירנה יקבלו פרס. ביג דיל. עדיף להתרענן עם פירות. באמת! זה לא שאחד הצוותים מסוגל להביא אותה בהברקה א-לה רומבר או קולין וכריסטי. החלק הכי טוב בפרק היה הפרומו. שמירנה נופלת על הפנים. לראות ולצחוק מכל הלב. יאללה, שיתנו לצ'ה-צ'ה את המליון.

../images/Emo58.gif

שאלוהים יעזור לי - הן בשוונג. הקטע הכי טוב בפרק - הפרומו לפרק הבא שבו שרלה נופלת על הפנים. נקווה שהיא מתה.

walking

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק, למדתי מהפרק הזה שטנזניה זה מקום ממש מבוקש לבילויים אחרת אין הסבר למה יומיים שלמים צריך לדחוס אנשים בסטאנדביי. מעניין אם בפרק הבא הגוויסדוס ואריק ודניאל יצמצמו את הפער, אני מקווה שהם לא יעופו, לא בגלל שאני אוהב אותם אלא בגלל שאני כל כך שונא את שרלה ומירנה והמבטא המזויף המפגר שלהם, שיעופו כבר מהמירוץ.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

הפרק הזה ממש הזכיר לי את עונה 2 שאוזי ודני החליטו לעשות קניות באמצע המירוץ , הם קורעים אותי מצחוק. מלבד עונה 1 לא נראה לי שהיתה עונה של המירוץ שבה היה מרווח כל כך גדול בין המתחרים במהלך המירוץ וב pit stop האחרון ,מירנה ושרלה היו צריכות לחכות כמעט יום שלם רק בשביל להכנס לסירה ועדיין היה מרווח עצום בין המתחרים , אני בספק אם ההפקה היתה באמת מוכנה אבל אני סומך עליהם שכבר בתחילת הפרק הבא כולפ יתקעו באותו מקום כמו תמיד. כבר שהצוותים הוצגו טרי ואיאן פחות או יותר צעקו מקום טוב באמצע וזה המקום שאליו הם הגיעו ככה שיהיה פחות אקשן עכשיו אבל לא נראה לי שמשהו באמת הופתע מההדחה.

דורון

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד המרווחי זמן בין מקום למקום היו גדולים וחבל כי זה הוריד מהמתח. לא נראה לי שלמישהו היה אכפת בסוף הפרק אם טרי ואיאן יודחו או שג'ו וביל יעופו. טוב לפחות היה משעשע לראות איך אריק ודניאל נזרקים מהמטוס בפרק הבא נראה לי שחוץ מכל העולם גם לסוס נמאס משרלה והוא הולך להכנס בה חזק :) אולי סוף סוף הסוס יצליח לעשות את מה שהמתחרים לא הצליחו לעשות עד עכשיו
להטיס את שרלה ומירנה מהתוכנית!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

הלאה שרלה ומירנה. פרק חלק מטעויות בשבילן, אפשר להגיד. היחידות שלקחו את הסיכון בטיסה הראשונה ליוהנסבורג וזה השתלם. וויי D:

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1106

ראיתי רק עכשיו ברכבת בדרך מהעבודה. פשוט תענוג - בדיוק לפני הפרק אמרתי לעצמי כמה צמוד הכל היה העונה ופנאלטי של 30 דקות זה בערך גומר את הסיפור, הגיע דאר אל-סלאם והקונקשנים הכי עמוסים ובעייתים לדעתי בתולדות המירוץ. כפיים לשרלה ומירנה שיצאו כמו גדולות. היה פרק מותח ומעולה וזו הופכת להיות ללא ספק עונת המירוץ הטובה ביותר מאז ומעולם.

../images/Emo58.gif1106

אני מוכן לראות מעכשיו רק את שרלה ומירנה ודני ואוסוולד. בקטע שהראו רק אותם ממש מנהנתי. צ'ה צ'ה צ'ה מפגינים המון אופי, הומור וצבעוניות. שרלה ומירנה גם הראו צדדים חדשים שלהם (בעיקר כי לא ראיתי אותם בעונה המקורית שלהן) מלכות יופי מזיעות אחרי סחיבת בולי עץ =
דניאל, אולי היא טיפשה אבל תנו לי אותה בזנזיבר בכל פרק. אריק די מעצבן, אבל אהבתי את משחקי המוחות שלו עם טרי ואיאן בתור. מה זה היה העניין הזה בשדה התעופה לעזאזל? האם דר אל סלאם זה יעד התיירות מספר 1 בעולם??? היה פרק מהנה ופרק הבא יהיה לא רע בכלל. לא לשכוח - הוא שעתיים! טים צ'ה צ'ה צ'ה לניצחון!!!!!!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

Andre? Where's Andre? מטר? צפן? ציפיתי ליותר מכם.... טים גאן ופרוג'קט ראנווי 2 אניוואן? וכן. זה היה די ברור שדני ואוזי ימשיכו לעשות לי את העונה. אם חלילה וחס הם גם כן יעלמו לי מהמסך, נראה לי שאני אפסיק לראות את התוכנית לגמרי. גם ככה לקח לי שבוע וחצי עד שהחלטתי לראות את פרק 6... ועם כל הכבוד למלכות היופי, הן לא -עד-כדי-כך- מלכות בשביל לגרום לי לצפות בתוכנית. אתם יודעים מה? עם חלילה וחס דני ואוזי עפים שבוע הבא - אני רוצה לראות את שרלה ומירנה בגמר! ככה לפחות יהיו לנו רגעים בלתי נשכחים כמו זה שרואים בפרומו
(ותשימו לב שמי שכנראה יגיעו לגמר, שוב, יהיו יוצ'נה וג'ויס...
)

למעלה