TAR 7x09

O r a c l e

New member
TAR 7x09

הפרק שהיה היום היה מעולה! אני ממש אהבתי את הרעיון של לג כפול! והחלק הכי טוב- לין ואלכס הלכו! איזה כיף! רק התפללתי שזה לג עם סילוק. דווקא גרטשן ומרדית' עיצבנו אותי היום- איך היא לא קלטה שהיא לא אמורה להיות למעלה? בטח שהפיל לא עובד- יש עליו 70 קילו נוספים לפחות... ובצד השני של הספקטרום- יוצ'נה וג'ויס התחבבו עליי היום. אותם לא אהבתי במיוחד, אבל אחרי הפסט פווורד הזה- בהחלט מגיע להם. רק זה היה ממש מבאס אם הם לא היו מגיעים ראשונים. וכל הכבוד לג'ויס- לא חשבתי שהיא תסכים לזה... כמו שברנדון וניקי לא הסכימו. אם אני לא טועה יש עוד שני לגים בלי סילוק.. זה מוזר כי נשארו רק 4 צוותים... אני מחכה לפרק הבא נורא :) ליאור

אסל

New member
האלים עם מרדית' וגרטשן

אוקיי, אם מרדית' וגרטשן ינצחו בסוף את המירוץ, זה יהיה פשוט...... משעשע. כן, אני אלך עם "משעשע". פרק קצת מוזר, כל הטוויסט והפרק הכפול לא ממש הצדיקו את עצמם, לא היה שום דבר מעניין במיוחד. בסוף זה נגמר עם טעות טפשית של לין ואלכס. לגבי יוצ'נה וג'ויס- אני הייתי המום מיוצ'נה, שבזמן שאשתו עושה את הדבר ההגיוני והברור ביותר, הוא מתחיל להגיד "את לא חייבת ואת לא חייבת". כלומר, זה בסך-הכל שיער. כן, אני מבין שלאישה שיער חשוב יותר, ועדיין. מגוחך לחשוב שהם לא ינצלו את הפאסט פורוורד ויעופו בגלל שיער- וזה שניקי וברנדון לא עשו את זה אז היה מטומטם. ההתבטאות של קלי מהפריוויו לפרק הבא על זה שרון התחמק מהמשך השירות הצבאי ע"י זה שהוא הפך לשבוי הייתה... תמוהה. כן, אני אלך עם "תמוהה". וקלי באופן כללי משחקת יותר מדי למצלמות לטעמי.

למעלה