TAR האחרון

נתן.ל

New member
../images/Emo124.gif יום שלישי - TAR../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

עדכון ל- 16/8: ***************************************************** Deep Jaffa. רוטשילד, דרך יפו, שדרות ירושלים עד רחוב אד קוץ'. חזרה צפונה לאורך דרך החוף של יפו, , ירידת יהודה הימית, לנמל יפו, סוזאן דלל, הכובשים, אידלסון-בן יהודה, פרישמן, טיילת, עצירה במקום חדש שמתחת לטיילת, הירקון, נמל ת"א, רידינג, גשר אוסישקין, בין נון, קינג ג'רג', הבימה .החבורה איננה מאורגנת וכולם מגיעים במקרה. זו איננה פעילות ספורטיבית אלא פקק של רולרבליידס בדרכם לעבודה או להופעה חיה. *****************************************************

נתן.ל

New member
הנה מייקי

למטה

WinterPerson

New member
deep jaffa=deep jifa=deep shit

אבל למעשה אני יודעת בליבי הטארהוליסט שהמסלול יהיה כייייייייף!!!!!!!!!

Barvazoom

New member
ד"ש ליפו! ../images/Emo108.gif

תהנו חברים יקרים! אני אצטרף רק בשבוע הבא שוב....

boris74

New member
???

אני ממש חדש בעסק. דרושה איזו רמה מינימלית כדי להשתתף???

נתן.ל

New member
יש רמה ממש מינימלית

אם אתה יודע להחליק בקצב סביר, יודע לעצור אתה מוזמן ובעל כושר. אנחנו מחליקים ברחובות על הכביש אבל גם לפעמים על מדרכה. ליתר בטחון כדאי שתביא איתך כסף למונית למקרה שהקבוצה תברח לך כי לא הצלחת לשמור על הקצב. אל תפגע אבל לרוב מי שבא פעם ראשונה לא ממש מצליח לשמור על הקצב.

נתן.ל

New member
אה כמעט שכחתי

היציאה ב-22:30 משדרות בן ציון, על יד תיאתרון "הבימה" בתל אביב. לא לאחר.

yoman321

New member
כן 8 גלגלים...

סתם , צריך יכולת להרביץ 30 ק"מ בקצב ממוצע פלוס ולעלות עליות גם לדעת לעצור במכה ולהתמודד עם מכשולים (כביש מקורטע, מישהו שנפל, חול\אבנים מדרגות) או זוג שדיים

forestdevil

New member
לא צריך לעצור מול זוג שדיים...

רק אם הם עוברים מהר לצד הנגדי ואז חבל לפספס. בעקרון, הייתי נכנס בכיף!

yoman321

New member
../images/Emo163.gif

התכוונתי שצריך לדעת לעשות את כל מה שברשימה.. או פשוט זוג שדיים

Explize

New member
../images/Emo152.gif

או כמו שאומר השיר הידוע משנות התשעים(עם רמיקס מצויין): Evrybody need a Boozem for a pillow יוחאי ואור אתם צריכים שאני אארגן לכם משהו? נראה לי אתם במצב מצוקה קלה....

yoman321

New member
חחחת מה הקשר

אני רק אומר שאתה צריך לדעת לנסוע כמו בנאדם כדי לסיים תאר או להיות כוסית ואז מישהו כבר יתן לך יד (אני לדוגמה
)

למעלה