tapuznik@gmail.co.il את מי עוד הוא ניסה להוסיף ? <חוץ ממני ועוד כמה ?>
ה הילד הטוב New member 2/8/05 #7 דוקא אנשי המסנג'ר שאני מכיר לא נתקלו בזה,זה נראה לי משהו תפוזי,בכל אופן אני אישרתי אותו, הוא לא אומר כלום ונותן לי שקט, אני צריך כאלה במסנג'ר, עיניים חתוליות תהי חמודה כמוהו
דוקא אנשי המסנג'ר שאני מכיר לא נתקלו בזה,זה נראה לי משהו תפוזי,בכל אופן אני אישרתי אותו, הוא לא אומר כלום ונותן לי שקט, אני צריך כאלה במסנג'ר, עיניים חתוליות תהי חמודה כמוהו
פ פסייקו New member 2/8/05 #8 הילד הטוב השקט הזה עוד יתן לך לעשות הרבה רעש אם זה כמו בכתבה שענת הביאה.
ע עיניים חתוליות New member 2/8/05 #10 אחחממ.. ילד סבבה.. ככה? אייייייייייין בעיות.. עכשיו חפש 'תי בסיבוב ! וגם אני אישרתי ואין מי שיביא לי פרחים...
אחחממ.. ילד סבבה.. ככה? אייייייייייין בעיות.. עכשיו חפש 'תי בסיבוב ! וגם אני אישרתי ואין מי שיביא לי פרחים...
ה הילד הטוב New member 3/8/05 #14 מה תודה??? הוא שאל את שאלת השאלות ולא קיבל תשובה. "האם אחד מספיק לך?"
ד דלמטית New member 3/8/05 #18 בשביל לקבל תולעת צריך לאשר קובץ. תעקוב בכתבה ומוזר שהוא מוסיף רק מנהלים או פוליסים כמו שענת אמרה . זה בטח איזה מרגל של נענע חחח
בשביל לקבל תולעת צריך לאשר קובץ. תעקוב בכתבה ומוזר שהוא מוסיף רק מנהלים או פוליסים כמו שענת אמרה . זה בטח איזה מרגל של נענע חחח
פ פסייקו New member 3/8/05 #19 מאני עם כל הכבוד, את צריכה אישור ממני כדי להתערב שכחת? ותגידי לי עכשיו "נשב על זה מחר" נו אני מחכה..
B bar35111 New member 4/8/05 #22 וואי גם אני אישרתי... ועכשיו מחקתי. זה מה שחסר לי עכשיו וירוסים במחשב...
S SuPerliNuX New member 4/8/05 #24 דרך אגב מי שאשר את הבקשה... כבר יש לו וירוס ,עצה מאח כדאי לשנות את הסיסמאות ולעדכן את האנטי וירוס כי אצלי כבר האנטי גילה אותו.... והכי בטוח זה למחוק את האיש קשר ולפרמט מחדש
דרך אגב מי שאשר את הבקשה... כבר יש לו וירוס ,עצה מאח כדאי לשנות את הסיסמאות ולעדכן את האנטי וירוס כי אצלי כבר האנטי גילה אותו.... והכי בטוח זה למחוק את האיש קשר ולפרמט מחדש