עדכון קצר... ההרשמה לליגה הסתיימה,כל בעלי הקבוצות התייצבו למחנה האימונים. לכולם נשלח היום מייל שמבקש מהם לסור לדף הליגה ולהתייחס לסקר לגבי מעוד הדראפט... TAPUZ NFC שליטה !!!
לא ראיתי את ההודעות בנושא ולכן לא נרשמתי למרות שמאוד רציתי השנה להשתתף. אין מצב להגדיל את הליגה איכשהו? או לבדוק האם יש מתמודדים נוספים שרוצים להשתתף וליצור עוד ליגה?
בכיף,נפתח ליגה שלישית לחלופין, קיימת האפשרות שאנשים שנרשמו יחליטו שלא בא להם לשחק, או שיפרשו,ונאלץ להעביר את הקבוצה שלהם למישהו אחר, כך ששווה להשאר צמוד לפורום בימים ובשבועות הקרובים...במידה ויהיו עדכונים,הם יהיו כאן...
לאחר שעברו מספר ימים הייתי מעוניין לדעת האם כל מי שהצטרף לפנטסי בליגה הראשית לא פרש ולפיכך ננסה לפתוח ליגה נוספת לאנשים שלא הספיקו להרשם. בטופיק הזה ישנם כבר 4 אנשים (כולל אותי) שמעוניינים בכך ורציתי לדעת האם ניתן לעשות את זה?
מי שמעוניין להירשם לליגה שלישית יוכל לעשות את זה בשרשור חדש שאני אפתח. אם תגיעו ל-8 אנחנו נפתח את הליגה הזו בשמחה (TAPUZ IFL?) כמו שציינת - אתם 4. אני מקווה שיירשמו שחקנים נופים, ואז נוכל לתאם את התנאים לפתיחת הליגה. שיהיה בהצלחה