TAPUZ NFC - פנטזי

JayneCobb

New member
TAPUZ NFC - פנטזי

עדכון קצר... ההרשמה לליגה הסתיימה,כל בעלי הקבוצות התייצבו למחנה האימונים. לכולם נשלח היום מייל שמבקש מהם לסור לדף הליגה ולהתייחס לסקר לגבי מעוד הדראפט... TAPUZ NFC שליטה !!!

eran113

New member
חבל...

לא ראיתי את ההודעות בנושא ולכן לא נרשמתי למרות שמאוד רציתי השנה להשתתף. אין מצב להגדיל את הליגה איכשהו? או לבדוק האם יש מתמודדים נוספים שרוצים להשתתף וליצור עוד ליגה?

JayneCobb

New member
אם יצוצו להם 8 אנשים נוספים

בכיף,נפתח ליגה שלישית לחלופין, קיימת האפשרות שאנשים שנרשמו יחליטו שלא בא להם לשחק, או שיפרשו,ונאלץ להעביר את הקבוצה שלהם למישהו אחר, כך ששווה להשאר צמוד לפורום בימים ובשבועות הקרובים...במידה ויהיו עדכונים,הם יהיו כאן...

eran113

New member
אנשים נוספים

אוקיי אז אם יש אנשים שמעוניינים שרוצים להצטרף לליגה ולא הספיקו מוזמנים לרשום פה ואז נראה האם יש לנו 8 אנשים ונוכל לפתוח עוד ליגה.

JayneCobb

New member
ברשותך...

בוא ונחכה עם זה עד שנראה שאין בעיות עם הליגות הקיימות... אולי אנשים יינשרו

Amir BA

New member
לא מצליח לבחור

אני רואה את הסקר אבל אין לי אף כפתור שאני יכול ללחוץ עליו. בעיקרון אני מעדיף שבת בערב על פני יום שישי. אם צריך לבחור אחד ספציפי אז את ה-4.9

RoyBehar

New member
אם יהיה צורך בשמיני לאחת הליגות, אני אנסה

חסר כל ניסיון שהוא בליגות פנטסי,אבל שיהיה... רק אם מחפשים מישהו להשלים ליגה נוספת או אם פתאום יש חוסר באחת הליגות.

ymes

New member
אשמח גם להצטרף לאחת הליגות..

יש ניסיון בליגות פנטסי אחרות, של פוטבול זו פעם ראשונה..

eran113

New member
פניה למנהלים

לאחר שעברו מספר ימים הייתי מעוניין לדעת האם כל מי שהצטרף לפנטסי בליגה הראשית לא פרש ולפיכך ננסה לפתוח ליגה נוספת לאנשים שלא הספיקו להרשם. בטופיק הזה ישנם כבר 4 אנשים (כולל אותי) שמעוניינים בכך ורציתי לדעת האם ניתן לעשות את זה?

Yo-man

New member
שתי הליגות מלאות - יש מקום לעוד אחת

מי שמעוניין להירשם לליגה שלישית יוכל לעשות את זה בשרשור חדש שאני אפתח. אם תגיעו ל-8 אנחנו נפתח את הליגה הזו בשמחה (TAPUZ IFL?) כמו שציינת - אתם 4. אני מקווה שיירשמו שחקנים נופים, ואז נוכל לתאם את התנאים לפתיחת הליגה. שיהיה בהצלחה

eran113

New member
תודה רבה

בסדר גמור אני מקווה שבאמת יהיו שמונה משתמשים שירצו לשחק. אני אחכה שיפתח השרשור.

למעלה