tanir- דוגמא לסוכריות כסף...

נטעים

New member
איזה יופי

חיבת לדעת אם יש לזה כשרות ואסביר לך אחרי התשובה...........

נטעים

New member
שאלתי כ.....

כיבלתי הסבר ליפני חודש מימה מכינים כל צבע (הרוב נפט ...........בעעעעע) אבל צבע הכסף שהוא לא כשר הוא מכנפים של זבובים....... כך היה כתוב.... קשה להאמין ובתאבון

שירי ל

New member
מאיפה הבאת את זה? ../images/Emo12.gif

נשמע כמו איזה אגדה אורבנית... יש לך את המקור? קשה לי להאמין שמישהו מייצר משהו אכיל מדבר כזה.

1נרקיס

New member
את יודעת ממה ג'לטין? ונקניקיות?

ג'לטין עשוי מסחוס של דגים, ואכן יש איתו כל מיני בעיות כשרות. ונקניקיות - את לא רוצה לדעת מה טוחנים פנימה... את הזבל של הזבל.

1נרקיס

New member
אותי הכל מגעיל...

אם מזכירים לי מאיפה בא השניצל, אני כבר לא מסוגלת לאכול. גם ככה אני בקושי נוגעת בבשר.

נטעים

New member
אז הסבר

אני שמחה שקשה לך להאמין אבל כמו שצינו בהמשך יש המון דברי מאכל שהם ממש ממש מחומרים בילתי הגיוניים מה שכתבתי הגיע ממקור ממש אמין בעבודתי אני במגע אם כתבות על חומרים ותוספות שונות שמוכנסות לאוכל וגם הרכב של צבעי מאכל האם ידוע לך שחלק מצבעי המאכל שאנו משתמשים מגיע מנפט? ויש עוד המון

net the jet

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

טוב..במילא אי אשפר לאכול אותם...הם קשים כמו אבן...זבובים, ג'וקים... אבל האמת, נשמע לי מוזר...

Mama Tok

New member
לפי מה שאני הבנתי כסף וזהב הם הצבעי

הצבעים הרעילים ביותר.

Mama Tok

New member
ברח לי ההמשך

אבל מכיון שמדובר כאן בסוכריות קטנטנות אין מה לדאוג.

yeya

New member
בהמשך לדיון על צבעי מאכל

מצרפת לכן אתר שהעלתי בעבר http://www.x-sitez.com/allergy/additives/colors100-181.htm יש פירוט של כל צבעי המאכל והחומרים המסוכנים, אני משתדלת לא להכניס הביתה דברים שמכילים את מה שכתוב שהוא מסוכן. לאחרונה גיליתי שהחומרי טעם בביסלי לא מותרים לילדים קטנים כשפניתי ליצרן קיבלתי תשובה בטלפון - דבר ראשון צחקו עלי שבכלל טרחתי לכתוב מכתב בנושא ואמרו שהחומרים מסוכנים לילדים בגיל צעיר ובכל מקרה ביסלי לא מיועד לילדים קטנים. אני אישית מאוד התאכזבתי מתגובתם המזלזלת ומאז משתדלת שלא להכניס ביסלי הביתה. גם כל מיני סוגי קורנפלקס מכילים צבעים מסוכנים ופשוט החלפתי אותם. אני לא אומרת שצריך להיות קיצונים אבל יש צבעים שלדעתי אפשר להמנע מהם ביום יום. כשהשתמשתי בסוכריות ביקשתי מהאורחים שלא יאכלו את הסוכריה עצמה

נטעים

New member
למי שזה מענין אותה

אז אמנם אני עובדת עם צבעים בעוגות אבל לא נותנת לילדים שלי מי שזה מענין אותה יש מס ספרים ליפני כ 4 שנים הגדירו את הבן שלי כהיפראקטיבי וסובל מאסטמה קשה אחרי תלאות רבות טופלנו בתזונה ללא חומרים נילוים כמו שצוינו פה והיום טפו טפו טפו אחד מהספרים שמסביר הכי טוב הוא לסלק את הקוץ ספר חובה בכל בית שעל כל דבר מסביר ממה הוא מורכב שווה להציץ

ראומה1

New member
לא קלטתי את הקטע בעצם אנחנו צריכות

לאסור על הילדים שלנו לאכול אבל לתת לילדים של אחרים זה בסדר???? קראתי הכל, האמת- נבהלתי.

mulani

New member
ביסלי גם סכנת חנק למי שזה מעניין

הסבירו לי בקורס הצלה שנחנקים מביסלי כי שה מנפח כשרטוב והופך להיות גדול ומיש וקשה מאד מאד להוציא החוצה החובש המליץ לשבור את הביסלי לפני שנותנים לילדים (ע"י דריכה על השקית) סתם למי שמעוניין.

דלית 3

New member
לא כל דבר "מאושר" הוא בריא. גם

לחיות זה מסוכן
. אני משתדלת להכין דברים עם מקסימום לבן אפילו אם זה "על חשבון" העיצוב שיוצא יותר משעמם.

Ros3mary

New member
הכי גרוע

שתורמים כאן עוגות +כל צבעי המאכל האלה לבתי חולים.
זה מזעזע אותי כל פעם מחדש...הרי זה רק מזיק לילדים האומללים. וכבר אמרתי זאת בעבר כאן בפורום. הילדים שלי חופרים מתחת לבצק סוכר ואוכלים רק את העוגה...לפי הוראות האמא. אפרופו צבעים, גם כל חומרי האיפור למיניהם מכילים צבעים מסוכנים. למשל שפתון אדום,הוא המסוכן ביותר.

למעלה