tangohen-שרשור אוצר מילים.

0Pandemonium0

New member
tangohen-שרשור אוצר מילים.

החלטנו שנפתח מדי פעם, אז הנה פתחתי, רק אין לי נושא. אמ...קולנוע?

GnomeBubble

New member
אוקיי, אז הנה כמה מילים

eiga 映画 - הכי חשוב כמובן - סרט kantoku 監督 - במאי haiyuu 俳優 - שחקן eigakan 映画館 - (בית) קולנוע עוד רעיונות למילים?

0Pandemonium0

New member
האמת שלא.

אולי בחרתי נושא גרוע

last day

New member
יש עוד כמה מילים

תסריט אפקטים מצלמה אולפן סצנות סוגי סרטים: דרמה קומדיה וכו' אבל אני לא יודעת לתרגם אותם ליפנית

furrball

New member
מקבץ ראשון

演出 ENSHUTSU - לביים המשמעות של הקנג'י 演 זה ביצוע\משחק. ...אז הבמאי מוציא את המשחק מהשחקנים XD 画面 GAMEN - חוץ ממשמעות "תמונה" יש לו גם משמעות מסך (בקולנוע) או מרקע (בטלוויזיה) 役 YAKU - תפקיד. ומכאן יש לנו: 主役 SHUYAKU - תפקיד ראשי 脇役 WAKIYAKU - תפקיד משני 悪役 AKUYAKU - תפקיד הרשע וכמה מילות קטאקנה: チケット CHIKETTO - מילה שנשמעת נורא איטלקית , כרטיס \ TICKET (מילה נרדפת: 切符 KIPPU - כרטיס) キャスト KYASUTO - צוות השחקנים \ CAST キャラクター KYARAKUTAA - דמות \ CHARACTER サウンドトラック SAUNDO TORAKKU - פס קול \ SOUNDTRACK シーン SHIIN - סצינה,מערכה \ SCENE מכאן יש לנו: ラブシーン / ラストシーン / ワーンシーン RABU (LOVE) SHIIN / RASTO (LAST) SHIIN / WAN (ONE) SHIIN

furrball

New member
אלוהים ישמור

עכשיו למדתי שחוץ מהמילה 演出 ENSHUTSU - בימוי, יש מילה 出演 SHUTSUEN - הופעה (appearance on stage / performance)

0Pandemonium0

New member
תודה ל-GB ופרבול על שיתוף הפעולה../images/Emo3.gif

עוד מישהו יכול לתרום ולהגדיל את השרשור הזה? ושאלה ל-GB: שרשורי המילים ייכנסו לטאגליינס או למאמרים או משהו כזה?

daikon yakusha

שחקן שאיננו מסוגל לגלם יותר מדמות אחת (סטייל המפיונר התמידי של דה-נירו - יסלחו לי מעריציו). דאיקון הוא הצנון הענן והלבן של יפן. יאקושה - שחקן. 大根役者 だいこんやくしゃ

tals56

New member
וואי מה זה הדבר הזה

איזה פרי ענק,זה כמו המלפפונים האמריקאים הענקיים האלה אני אתפלא אם יש לזה טעם בניגוד למלפפון האמריקאי שיש לו טעם של תרופה (אין פלא שהאמריקאים שונאים ירקות)

למעלה