tangerine dream

gunr7

New member
tangerine dream

בעקבות הפניות המצד של חובבי פרוג התחלתי להקשיב ואני לא מוצא שום קשר לנוסחה המקורית של פרוג, למרות שזו מוזיקה מעניינת בצורה שונה. חויית האזנה שונה. בכל אופן למה מקשרים את הלהקה הזאת לפרוג? זה בגלל הסינטיסייזרים הפרימיטיביים? הדבר האחרון שזה זה חיבור בין רוק למוזיקה קלאסית. זה אפילו לא רוק.

אוי, הם איומים...

יש לי את Phaedra ואני פשוט לא נוגע בו...אין בו שום קטעים מעניינים בכלל... פסגת השעמום...

איכס, גם אני לא מבינה מה הקשר

גם אני ניסיתי אותם לפני איזה חודשיים... וניסיתי... וניסיתי... ואז קלטתי, שנוסחה או לא נוסחה, הם בכלל לא פרוג, הם מוזיקה אלקטרונית וגם למוזיקה אלקטרונית הם לא משהו.

gunr7

New member
תשמעו

כמקשיבים למוזיקה חדשה, צריך לצאת מהצורת חשיבה שרגילים אליה. ככה היה לי עם מאגמה, לא הצלחתי להקשיב לזה, ואז כשמשנים את דרך החשיבה, את צורת ההקשבה, אפשר (במקרים מסוימים) להפיק מזה הנאה קצת שונה.

gunr7

New member
ז"א

כשאת מורגלת לשמוע פרוג (אחרי שהקשבת לזה קצת יותר מדי), את מתחילה לשפוט מוזיקות שונות ע"פי קריטריונים של פרוג. המדדים של איכות בסוגי מוזיקה שונים הם אחרים.

מישהו אמר שאני שומעת רק פרוג?

אני שומעת המון דברים... וכל הזמן דברים חדשים... את זה לא אהבתי. אבל זה נורא נכון מה שאתה אומר, אחרי שנכנסתי לקטע של הפרוג שמתי לב שדווקא לשירים יותר קליטים קשה לי להתרגל... עכשיו מה שנקלט אצלי הכי מהר זה פרוג. הכל עניין של הרגל.

Rubycon

New member
more electronic or ambient

not really prog in spite of the use of mellotrons and such. Phaedra and Rubycon are recommended... and the ultimate records if you're stoned...

gunr7

New member
אוי איזה חרטה

מוזיקה להתמסטל איתה... אין כזה דבר. זה לא LSD.

CallMeCavanaugh

New member
אני לא חושב שהבנת

לדעתי הוא התכוון שזאת מוזיקה לשמוע אחרי שלקחת LSD.

gunr7

New member
אני לא חושב שהוא התכוון לLSD

אני פשוט לא מאמין בקשר בין להתמסטל ללהקשיב/לנגן מוזיקה

CallMeCavanaugh

New member
אין ספק שיש קשר

סמים, או כפי שנהוג לקרוא להם בשפה מקצועית יותר - חומרים פסיכואקטיביים, משנים את מצב התודעה. זאת הסיבה שהם קיבלו את השם שקיבלו. ומכיוון שמצב התודעה שלך שונה בהשפעתם, אתה עושה דברים בצורה שונה, אתה מתמקד בדברים אחרים ואתה משתמש בפונקציות קוגניטיביות אחרות. לכן ברור שנגינה או האזנה למוזיקה תחת השפעת סמים יהיו שונות מאותן פעולות ללא השפעת סמים (בדיוק כמו שמצב הערנות שלך משפיע על יכולות הנגינה או ההאזנה שלך, סתם בתור דוגמא).

jester789

New member
אני דווקא מאוד אוהבת אותם...

בלי כל קשר אם זה פרוג או לא!

למעלה