Tanabata/TA-NA-BA-TA עוד בריחה
נ נסנסית New member 1/7/07 #4 עם המספרים צריך לשחחר את הדבר הצהוב ששם בקיר כדי לשחחר את העץ. וז את הדר הצהוב נותנים לחתול והוא זז ואפר לפתוח את הדלת איפה מצאת את הדבר נירוק והדף הורוד?
עם המספרים צריך לשחחר את הדבר הצהוב ששם בקיר כדי לשחחר את העץ. וז את הדר הצהוב נותנים לחתול והוא זז ואפר לפתוח את הדלת איפה מצאת את הדבר נירוק והדף הורוד?
I ilanama1 New member 1/7/07 #5 מתחת ללוח השנה יש נייר ורוד מה שחסר לי זה הדבק לפי הספר תליתי על העץ את את הנייר הצהוב לאחר שרשמתי עליו עם המכחול ואת האורגמי עכשיו חסר לי רק הדבק
מתחת ללוח השנה יש נייר ורוד מה שחסר לי זה הדבק לפי הספר תליתי על העץ את את הנייר הצהוב לאחר שרשמתי עליו עם המכחול ואת האורגמי עכשיו חסר לי רק הדבק
נ נסנסית New member 1/7/07 #11 תליתי את כל הקישוטים ונתקעתי חסר לי דבר אחד לא יודעת מה הוא המכחול לא זז קודם מהצלחת מלאתי צבע כחול והוא נספג בספוג ליד המכחול ומאז שום דבר לא זז שם.
תליתי את כל הקישוטים ונתקעתי חסר לי דבר אחד לא יודעת מה הוא המכחול לא זז קודם מהצלחת מלאתי צבע כחול והוא נספג בספוג ליד המכחול ומאז שום דבר לא זז שם.
I ilanama1 New member 1/7/07 #9 תני לחתול את המטבע הצהוב למעלה הוא יזוז פתחי את הדלת הימנית עברי במסדרון קחי מהעלה מים לצלחת שימי את הצלחת עם המים על השולחן בכיור
תני לחתול את המטבע הצהוב למעלה הוא יזוז פתחי את הדלת הימנית עברי במסדרון קחי מהעלה מים לצלחת שימי את הצלחת עם המים על השולחן בכיור
נ נסנסית New member 1/7/07 #12 בבקשהעשיתי את הכל ננתי לחתול ויצאתי דרך הדלת תליתי קישוטים ולקחתי צבע אבל מה עכשיו? מנסה להמשיך לחפש
נ נסנסית New member 1/7/07 #17 לא קיבלתי מסך כזה הייתכן ששכחתי משהו בדרך ואי אפשר לחזור לעשות אותו ובגלל זה זה כך? מוזר
I ilanama1 New member 1/7/07 #18 היי מקס שבוע טוב איך הנחת את הניירות על השולחן לא מצליחה תליתי 2 דברים אבל לא מצליחה את היתר להניח על השולחן
היי מקס שבוע טוב איך הנחת את הניירות על השולחן לא מצליחה תליתי 2 דברים אבל לא מצליחה את היתר להניח על השולחן