TalK בגלגל"ץ...

omrimayo

New member
TalK בגלגל"ץ...

ז"א היה. זה אומר שהוא נכנס לפלייליסט שלהם? הגיוני... ז"א, הגיע הזמן אבל אין השבוע מצעד שבועי אז אני לא יכול לבדוק אם נכנס לפלייליסט או לא... אז קיצר מי ששמע יותר מפעם אחת את השיר שיצביע ויאמר "אני!" :p אגב, גם משונאי קולדפליי (ישרפו) אני שומע חיבה לשיר הזה... בעיניי השיר מדהים (נו באמת), כבוד! אגב, זה הזמן להזכיר להצביע למצעד השנתי, לפחות שניקח את להקת השנה ולא הלאק אייד פיז פור גאד סייק!!!

omrimayo

New member
בדקתי - פלייליסט!

ייכנס למצעד בעוד שבועיים כי השבוע יש את השנתי... להצביע חבר'ה, שיר אלוהה.

0mroosh

New member
:)

כן. מצאתי, הצבעתי ונעצתי, שלא ילך לאיבוד.

steelwater

New member
שיר מעולה!

הוא אחד מהאהובים עליי באלבום הזה ובכלל של קולדפליי אבל מבאס אותי שהם הוציאו אותו כסינגל כי אני לא רוצה שהוא יתחיל להימאס עליי. אתם יודעים, לפעמים זה לא שהשירים נמאסים ואתה לא יכול לשמוע אותם יותר, אלה שמין המשמעות שלך אליהם נאבדת... כאילו אני יודעת שנאי ממש אוהבת את SOS ו-Clock הוא השיר שלהם שאני הכי אוהבת והוא יצירת מופת. אבל מין, עכשיו שאני שומעת אותו הוא כבר לא גורם לי להרגיש כמו שהוא גרם לי להרגיש פעם כשהוא יצא ורק התחילו לחרוש עליו... מאז שמעת אותו כל-כך הרהב פעמים והוא מרגש אותי הרבה פחתו): אבל העניין הוא שזה לא ככה אם כל השירים שאני שומעת המון, יש כאלה שזה עדיין ממש מרגש אותי, למרות שאולי אפילו אצל רובם זה טיפה ירד...

omrimayo

New member
יש בזה משו... אבל לא... :)

גם לדעתי Clocks הוא פשוט מאסטרפיס... אלוהההה! TALK מדהים... אין לי בעיה, לא שומע יותר מדי רדיו, סתם עושה לי טוב להדליק רדיו ופתאום לשמוע שיר קולדפליי...

Light Ananit

New member
TALK מדהים בעיניי

אני מגלה אותו רק עכשיו מאז שהתחילו לשדר אותו בגלגל"צ, ואני מכורה אליו. בכלל קולדפליי מעולים, אני איתם מאז הדיסק הראשון, ו-TROUBLE מדורג אצלי כאחד השירים הטובים אי פעם.

למעלה