לא נורא יום אחד תגיע למצב שבו מילה בפורום באינטרנט לא תהרוס לך את כל היום..או שפשוט תמות...במקרה שלך זאת האופציה השנייה. אבל יפה יפה, אני רואה שאתה כבר מתגבר על ההלם מהסגירה של הפורום 101 הזה...את האמת חשבתי לא תשרוד את זה. ולי יש יותר קשר להיפ הופ מאשר לך יהיה אי פעם, זה שאתה רואה בעצמך מבין לא אומר שזה באמת ככה. תמות.
לא לרדת לפסים אישיים. מה שכן, זה באמת עניין של טעם. אני לא מבינה איך יש כאן ויכוח בכלל. כל מה שקשור במוזיקה קשור בטעם. גם אם יש הסכמות כלליות של הרוב, זה לא אומר שאחרים יסכימו. להגיד שמישהו טיפש כי הוא לא אוהב את מאדליב מוציא רק את מי שאמר את זה טיפש. ועזוב שאני מסכימה שהוא גאון.
• חושב טעם מס' 2ו volatile ו 23:52 | 01/01/07 אתה רומז שמאדליב מפיק גרוע? לקחת את האוזניים לבדיקה? ° על טעם ועל ריח.ו TheTIKIMAN ו 23:57 | 01/01/07 ° זה לא עניין של טעם.ו Psycho BuZZ ו 09:49 | 02/01/07 מההתחלה הדגש היה על המילים "מאדליב" ו"גרוע". אז עכשיו את מסכימה שיש דברים שזה לא לגיטימי להגיד עליהם שהם גרועים, וזה כבר לא עניין של טעם במקרים מסוימים.
זה בדיוק, אבל בדיוק כמו שאני אגיד שאל-פי גאון ואחר יגיד שזה גרוע. 'הגרוע ביותר' זה בכלל מטומטם להגיד. חוצמזה שאני יודעת שהוא לא התכוון לגרוע, אלא למשעמם.
לא הפניתי שום דבר לאף אחד שאמר משהו כזה, רק התווכחתי שזה לא עניין של טעם האם מאדליב גרוע או טוב. ומי שאומר שהוא גרוע, סביר להניח שנופל באחת מהקטגוריות האלה: לא אוהב היפ-הופ/טעם מחורבן/טיפש. כמו שזה לא לגיטימי להגיד שג'יימס בראון הוא אמן גרוע, כך גם להגיד שמאדליב מפיק היפ-הופ גרוע.
אין פה בסדר או לא בסדר, זכותו לחשוב מה שבא לו על מאדליב או על כל אמן אחר. אם דעתו מציקה לך אז זאת בעיה פרטית שלך. אני אישית לא חושב שמאדליב גרוע אבל הוא כן אוברייטד והאלבום החדש עם טאליב די משעמם.