Tales From Topographic Oceans

Tales From Topographic Oceans

קיבלתי דיווח ישיר מחברה מאילת - היא אומרת שהגיעה אליהם לחנות הגרסה החדשה של האלבום הזה, דיסק כפול עם כל מיני שירי בונוס. מישהו יודע מה זה? אם זה טוב? שווה 110 שקל או שאני אקנה את הרגיל?

HelterSkelter1

New member
אילת...

הפרש של 50 ש"ח מהמחיר הרשמי...
אם אין לך את הגירסא הקודמת, הייתי קונה את זה בלי לחשוב פעמיים. מחיר מעולה לאלבום כפול, עם סאונד מעולה.

בנתיים חיפשתי באמזון וזה זול שם

17 דולר אפילו אם אני קונה משם רק את הדיסק הזה (ומעולם לא קרה שקניתי רק דיסק אחד מאמזון) זה יעלה לי 99 ש"ח. וגם בבארנס אנד נובל. טוב שיש על מי לסמוך. מה, בשאר הארץ זה עולה עוד יותר??

HelterSkelter1

New member
אמאזון

המשלוח לארץ הוא בסביבות ה-25-30 שקל, ככה שכדאי מאוד לבדוק לפני שקונים.

זה בסדר אני מכורה לאמזון הרבה זמן

משלוח זה 5 דולר (ואם קונים יותר מדיסק 1 זה עוד 2 דולר לכל דיסק). וכבר אמרתי שגם עם אני קונה את הדיסק הזה לבד זה יוצא 100 שקל.

RamiSun

New member
אלבום נהדר

לא לחשוב פעמים באמזון, באילת, במאדים... לקנות.

MajorWinters

New member
אילת../images/Emo19.gif

אחחחח, איזה אחלה עיר. (בתור אילתי אני מדבר) אם את מגיעה לאילת, אל תעשי את הטעות מספר ותלכי לחנות במול. את תתאכזבי. זה עוד חנות (וכשאני אומר חנות זה אחד מסניפי דיסק קלאב כי אין אחר). עוד חנות סטייל טאוור... מצד שני, לכי לחנות של ה"אילתים". בשד' התמרים מול הקניון האדום. אורי או נועם (המנהלים) ייתנו לך הרגשה של בית. עוד מוכרים ככה שנותנים לכל העסק תחושה של "חנות קטנה ומטריפה", של חנות של כמו שהבנתי שהייתה פעם, חנויות התקליטים האישיות האלה (לא מדבר מנסיון). אני מבקר שם אחת לשבועיים-חודש, למרות שלאחרונה נגמרו להם הELP (כשרק הכרתי את השם- זכורה לי תמונה של דיסקים רבים תחת השם שלהם, עכשיו כשאני כבר גרופית שלהם, נגמרו להם), וגם הYES מצאתי רק 2 אלבומים מ5 הנחשבת. אבל יש המון טול, ומייק אולדפילד יש הרבה, וג'נסיס... אחחח, מומלץ בחום

לקנות את הרגיל

המהדורה החדשה נשמעת קצת טוב יותר, אבל הבונוסים מיותרים. לי יש את הרימסטר הקודם, והוא מעולה. בחמישים השקלים שתחסכי, תוכלי לקנות דיסק אחר

או סוף סוף מישהו מדבר על הבונוסים

פשוט אני בד"כ לא אוהבת שירי בונוס, לרוב הם באמת מיותרים דומגא מעצבנת ביותר היא Aqualung, במיוחד הראיון הזה עם אנדרסון שתקוע באמצע.

חוץ מזה

היצירה המקורית היתה בעייתית, אז הבונוסים בטח לא יותר טובים
(ג'ון אנדרסון רצה לערוך את היצירה לשישים דקות בערך, אבל זה לא הסתדר מבחינה טכנית)

הסברים עייפים

היצירה המקורית היתה רחוקה מלהיות מושלמת, אז אם הלהקה משחררת קטעים שלא יצאו לאור מתוך אותן הקלטות, אז אני מניח שהם יהיו עוד הרבה פחות מושלמים. במילים אחרות, אם היצירה המקורית היתה חצי-אפויה, אז היצירה החצי-אפויה היא עוד רבע-אפויה. מה הקשר? עוד סיבה לא לקנות את הגירסה החדשה. אני גם לא חושב שהלהקה צריכה לדרוש מחיר של אלבום כפול על היצירה הזאת - בסופו של דבר זו יצירה של כשמונים דקות פחות או יותר.

אז למה שיבחתם אותו כל כך?

בכל מקרה נדפקתי - אני לא מוצאת את הגרסה הישנה (חבל, דווקא המילים "בהפרש תקני עוד דיסק" שכנעו אותי לגמרי) אז נראה לי שאני אקנה את החדש בכל מקרה.

הגרסה הישנה נמצאת בכל מקום

בכל מקרה - לא נדפקת, כי עדיין לא קנית. למה את לא דוגמת באינטרנט לפני שאת קונה? אולי לא תאהבי....

בד"כ אני דוגמת אבל במקרה כזה

שכבר קניתי 3 אלבומים וכל אחד יותר טוב מהשני, אני כבר עברתי את הקטע של הדגימות ואני קונה כל אלבום שלהם שמישהו מפה אי פעם המליץ עליו. זה היה אחד מה 4 הכי טובים שלכם...

טוב, שיהיה בהצלחה

אגב, אני הייתי מוציא את הכסף שלי על אלבומים מוצלחים יותר שיצאו במסגרת המשפחה הרחבה-מאוד של יס: Bruford - Feels good to me Jon Anderson - Olias of Sunhillow Chris Squire - Fish out of the water כל אחד מן השלושה האלה יותר מוצלח (כיחידה אחת שלמה!) מן האלבום הכפול ההוא של יס, שסובל מבעיות פנימיות. ועדיין, השיקול הוא שלך.

HelterSkelter1

New member
טיילס

לדעתי מדובר באלבום מעולה, מהנה מאוד וזורם (הרבה יותר זורם מאלבומים אחרים באורך כזה, לדוגמא מהשלישי של סופט מאשין או מטומי). הוא אומנם ארוך, אבל לא מצאתי בו קטעים משעממים במיוחד, שגרמו להריץ קדימה או משהו כזה. הקטעים הפחות מוצלחים הם בהחלט נסלחים ונסבלים. הקטעים המוצלחים הם מעולים, ודי מפתיעים האמת. טיילס דומה יותר לרילייר מאשר לפרג'ייל או קלוז.

למעלה