TALASSINOS

ThaGaPa

New member
TALASSINOS

לכל מי שמתענין ביוצר הנפלא הזה רוב השירים בדיסק הכפול שלו ,חוץ מ 4 ושני שירים מהדיסק בקודם בהופעה מחודשת. ועוד פרטים בקישור.

the greek

New member
מבטיח

הבחור בהחלט מבטיח, מה גם שהוא ממלא מועדונים. ככה זה טוב לכולם, ובעיקר למוסיקה היוונית, שהיא המרוויחה העיקרית !!!

ThaGaPa

New member
לא ממלא מועדונים, וגם נדיר

אם בכלל לפגוש אותו במצעדי הפיזמונים אבל בבודאי שהמבקרים אוהבים אותו

the greek

New member
לא נכון כי ...

כרגע שכחתי את שם המועדון ... ליד קולונאקי אבל, אין מקום גם באמצע השבוע, בעיקר חברה צעירים שחוזרים לשורשים לי היה מקון בעמידה ובצפיפות רבה. מ צ ע ד י פ ז מ ו נ י ם אתה מאוד צודק, אבל מה הם מצעדי פזמונים מול נ ש מ ה ... אל תשכח, הטובים ביותר תמיד שכחו אותם בהתחלה. גם דאלאראס עד שלא הוציא תקליט כפול ובו חידש שירי רמבטיקו נשכחים, לא היה הכי פופולארי בתחילת דרכו. מצעדי פזמונים, מה הם יודעים, שיר לכמה חודשים והביתה...

ThaGaPa

New member
למועדון קוראים מירובולו

אתה מתכוון לזה? המועדון הוא בסהכ אינו גדול אך אינטימי כמו שאני זוכרת ויש הבדל בינו לבין אולם כמו "זיגו" למשל (ומכאן כנראה ההבדל בדימוי שלי לממלא אולמות) היו הופעות במשך כמה שנים, אבל בחורף האחרון היה סגור. אין לי ספק שביוון יש לו הרבה מעריצים. ושימשיך רק כך!

מסכים לכל מילה

הכן הבחור כישרון,ביוון מאד מעריכים אותו ומשווים אותו לניקוס פפזוגלו,שזו מחמאה בפני עצמה. ציון

למעלה