TAL אחותי הקטנה

מרי-לו

New member
TAL אחותי הקטנה

את יוצאת למסע, את לוקחת איתך מזוודה, לוקחת דרכון וכמה אביזרים ויוצאת לך למרחקים. כשתגיעי לשם, לבית החדש שלך פתחי את המזוודה, הביטי בפנים. שם, שם בין כל הדברים שלקחת תמצאי שלקחת חלק ממני איתך. אל תשכחי אותי לעולם. ואם פתאום את מנסה לראות אותי, ומצליחה אך רק במעורפל, הביטי לשמיים בלילה של כוכבים, שאי מבטך אל הלבנה, אני מביטה בה. ושם בתוך האור הלבן, תראי אותי, תזכרי שאולי פיזית אני רחוקה, אבל את תמיד אצלי בתוך הנשמה. בטוחה שגם אני איתך. ואם יום אחד יימאס עלייך המסע ותחזרי חזרה, אני כאן לך מחכה תמיד תמיד שלך - חברה. טלטל שלי, אחותי הקטנה, תמיד רציתי אחות, אבל מה לעשות ההורים שלי לא ממש הצליחו למלא לי את המשאלה. וכאן מצאתי לי אותך. אני מאמינה שיש כאן אנשים שחושבים שזה בטח מצחיק שאני ככה קוראת לך אחותי, אבל מאמי תאמיני לי אני בטוחה שזה הגורל שהפגיש בינינו. אנחנו כמו שתי נשמות תאומות שסוף סוף פגשו האחת בשניה. אני מקווה שלא ניתן למרחק הפיזי העצום להפריד בינינו, אני בכל אופן - לא מוכנה לוותר עלייך. אני יודעת שאני מקדימה את המאוחר ויש לי עוד חודש איתך, אבל כל יום שחולף אני ממש לא יודעת איך אני אצליח לשרוד בלי השיחות היומיומיות איתך, בלי ההסנפות הליליות, בלי הכתף שלך ברגעים קשים, איך אשרוד בלעדייך?. טוב שחגית22 נשארת כאן, אחרת מה הייתיעושה? אוף, לא רוצה לחשוב על זה אפילו. אחותי הקטנה והיפה, אוהבת אותך עד כלות הנשימה, יאללה קדימה סדרי את הצ`ט. אני חייבת כבר כמה הסנפות, התחיל לי כבר קריז, רעידות, הזעות ... אל תשאלי. ובנימת צחוק (עם דמעות) אסיים. חולה עלייך סמים שלי, גראס, קוק פרסי, קריסטל (אה בעצם קריסטל זאת אני). מרי-לו

מרי-לו

New member
טלטל

לעופר היה רעיון אדיר הוא אמר שהוא יחליף את השם שלו ל TAL וככה אני אתגעגע אלייך פחות. מה את אומרת? איזה מזל שיש לי את עופר. מרי-לו שלך

bozih

New member
B-() מרי במצבים קשים

מרי במצבים קשים את יכולה להישתמש בכתפים שלי הם רחבות מספיק B-)

עינת.. :-)

New member
אוףףףףףףף מרי, טלטוליתתת 8-(

בגללך, מרי, אני עצובה עכשו. טלטוליתתתתת כמה שאני אתגעגע. ובכלל, איפה את בימים האחרונים? אני רואה אותך רק בפורום. כבר מתגעגעת.... נ.ב. מרי, מה? אני לא נחשבת? רק חגית? אוהבת...... את שתיכן.... עינת..

TAL-טל

New member
עינתושששששש נשמה

את בדיוק אחת מאותם אנשים שהתכוונתי אליהם שנכנסו לי ללב אני לא בצאט כי משהו נפדק לי במחשב משום מה לפורום אני כן מצליחה להכנס בכל אופן תקראי את מה שכתבתי למרי כשהמשפט החשוב הוא שאסור להיות עצובים ידעתי שהשלב הזה יגיע למרות שזה הגיע קצת מוקדם מהמצופה... אבל כן הפרידות קשות מה לעשות בכל אופן עזבו שטויות יש לנו עוד חודש לצחוק להיפגש להסתלבט ולריב על אינדייאני 35... (חוגגת עכשיו אה? קפצתי שלך אינדיאני שלך ארז* שלך... מלעונית..) אז בתקווה שבחודש הקרוב המחשב יסתדר.. ביי נשמה שבוע טוב לך ולכולםםםםםם אני בפורום מידי פעם היום מסרי ד``ש לחבר`ה ותגידי שאשמח לשמוע מהם כאן אוהבת TAL

עינת.. :-)

New member
נשמההההההההההההההה

טלטוליתתתתתתתתתתתתתתתת, איזה כייף שסופסוף אני יכולה להגיב בפורום, בזכות פטישון שסדר לי את התקלה..... וזה הכי שווה כי אני יכולה לדבר איתך עכשו, כשאת לא הצ`אט. חמודה שלי, גם את אצלי בלב..... ואת יודעת את זה. ועכשו לדברים ``הרצינים``...... כן, כולם שלי......אבל שכחת להוסיף לרשימה עוד כמה..... ;-) חולה עלייך, טלטולית...... עינת..

TAL-טל

New member
עינתושששששששששש

מה עוד כמה? מה זאת אומרת? מי מי את מי שכחתי? את מי כבר הספקת לגנוב לי הא? עכשיו את משחקת אותה ת`חברה כי אני לא שם? אוהבת אותך עיוני אך באצבע לא עשוני... (כל הזכויות שמורות לחצ``ל - חכמינו צ`יטוטיו לברכה הלא הוא פטישון..) טוב מאמי בעצם קחי מה שבא לך מה ששלי שלך אני לא מוצאת את גלגל``ץ :-( איזה שיר יש עכשיו? תעזרי לי שאני אמצא..

TAL-טל

New member
מרי לו לו אחותי היותר קטנה...

אויש נשמה עשית לי גם טוב וגם קצת עצוב הפרידה הזאת לא קלה לי בכלל והנסיעה הזאת תעשה לי המון טוב אני מניחה אבל בינתיים לא קל בכלל בכלל אמרתי לך כבר פעם הייתי מעדיפה פשוט ליסוע לשדה לעלות על מטוס להתקשר לכולם ולהגיד היי אני שם- הגעתי ולו רק כדי לחסוך ממני את כל המבטים העצובים מכל החברים המשפחה ולאחרונה גם האנשים כאן שיש המון המון שנכנסו לי ללב על אמת גם כאלו שלא יצא לי להפגש איתם את כמובן מזמן עברת את השלב הזה של הוירטואליות וגם את השלב של סתם עוד ידידה מהחיים ואללה רק בשביל זה אני אהב לנצח את..את יודעת מי המלעון הקטן ביננו? אל תגלי לו אבל גם ככה אני אהב אותו תמיד בקיצור יפתי אחד החברים הכי טובים שלי לא בארץ כבר שנתיים ותביני שאיתו זה יותר קשה כי הוא לא נפרד מעולם הוא נסע לנקות את הראש ``לחודש חודשיים ואני חוזר`` זה היה לפני שנתיים בדיוק (למעשה בדיוק שנתיים ויום בחיי.. אבל מי סופר..) מה שאני מנסה להגיד שזה לא פגע בקשר שלנו (חוץ מבקשר שלי עם ההורים בגלל...חשבון הטלפון חחחחחחח) מתוקה שלי את יודעת שתמיד אני אהיה שם בשבילך מקווה שלא תצטרכי ת`כתף שלי לדמעות ושכל שיחה תביא איתה רק צחוקים ובשורות טובות אבל את מוזמנת להמשיך להשתמש בכל שירותיי כחברה - אחות - פסיכולוגית - בדרנית וסמים קשים להסנפה... אם עופר רוצה לקחת את השם שלי וזה יעשה לך טוב אין בעיה אני מרשה רק תכיני אותו נפשית לכמה תגובות מעניינות אדומות שיהיו לו... אגב בן דוד שלי שמבין מאוד במחשבים ניסה ללא הצלחה כך שגם היום זה לא יעבוד... יפתי אני נותנת לך משימה קשה עכשיו (ולא מתוך אגואיזם אלא גם בשבילך) תתחילי לחשוב על הנסיעה שלי עם חיוך להיות שמחה בשבילי לדעת שיש לך את מי לבקר ולהמשיך למלא את הכוס שבמזנון.... ותזכרי טוב טוב ששום דבר אבל שום דבר לא שווה שנהיה עצובים בשבילו החיים קצרים מידי וכל דקה שמבזבזים על עצב לא שווה את מה שאנחנו עצובים בשבילו אז תמשיכי לחייך את החיוך היפה שלך... חחחחחחחחחחחחח את יודעת מה עולה לי בראש עכשיו? המקום - שדה התעופה מיקום מדויק - את ליד הטלפון הציבורי ``טל מה עושים? נו קניתי כרטיס מה עושים עכשיו?`` ``תעלי`` ``לעלות? לא אני לא עולה`` ``תעלי נו תעלי`` ``אבל מה עושים נו מה עושים?`` חחחחחחחחחחחח חולה עליך מתוקה שלנו המרחק הזה קטן עלינו ואני תמיד אהב אותך מאיפה שלא יהיה אז נשלם קצת יותר על הטלפון ונתראה לעיתים רחוקות יותר אבל שטוית זה קטן עלינו אחנו הרי יש לנו מלאאאאא כסף עובדה תראי לאיזה סמים אנחנו מכורות מסניפות כל לילה ומריצות שורות של החומרים הכי משובחים... והשורות הכי טובות זה בשמם של אחת מעשרת השבטים (תחשבי על זה קצת..ותביני....) אוהבת אותך מאוד טל

למעלה