מדהים! את ציירת את זה?
S shasha14 New member 12/10/03 #24 לא אני לא ציירתי את זה../images/Emo19.gif חחחח מה פתאום הורדתי מאתר............... אבל אני יכולה לקחת תמונה ולעשות אותו כציור בפוטוסטודיו אני יעשה עכשיו
לא אני לא ציירתי את זה../images/Emo19.gif חחחח מה פתאום הורדתי מאתר............... אבל אני יכולה לקחת תמונה ולעשות אותו כציור בפוטוסטודיו אני יעשה עכשיו
H h e n y New member 12/10/03 #32 ואווו איזה השקעה ממש יפההההה!!! כול הכבוד...... שרון- את יכולה להשים אצלי..... גם ככה יבש שם...
K King Of Kromags New member 13/10/03 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif אגב, הייתי כותב מהניק של "אי שפיות לנצח", כי אני במפגש *שיעול*אתי*שיעול*, אבל חפיף.
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif אגב, הייתי כותב מהניק של "אי שפיות לנצח", כי אני במפגש *שיעול*אתי*שיעול*, אבל חפיף.
T the z girl New member 12/10/03 #33 איזה מותקקקקקק לאב היממממ זהו- מייקל עכשיו יותר מועדף ממקס. התמונה הזו הכריעה. תודה
F frikin shin New member 12/10/03 #22 זה היה לתמונה עם השיער האדום והצהוב ומה שציירת זה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו איזה מוכשרת את!!!!!!!!!!!!!!! ומקס וליז ומריה נראים יפה לאללה ומצויחרים מדויק לאללה!!!! ומקס נראה תלת מימדי כזה!!!!!!!1 יו אני שומרת את התמונות שציירת! מהמם!
זה היה לתמונה עם השיער האדום והצהוב ומה שציירת זה מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו איזה מוכשרת את!!!!!!!!!!!!!!! ומקס וליז ומריה נראים יפה לאללה ומצויחרים מדויק לאללה!!!! ומקס נראה תלת מימדי כזה!!!!!!!1 יו אני שומרת את התמונות שציירת! מהמם!
S shasha14 New member 12/10/03 #26 כמו שאמרתי לא אני ציירתי..חח../images/Emo19.gif אבל אני ממשיכה קצת עוד תמונות.....
S shasha14 New member 12/10/03 #30 אויי הרגע ראיתי את הודעת המנהל ../images/Emo19.gif אז אני יפסיק ופשוט יעלה אותם לגלריות!
F frikin shin New member 13/10/03 #36 אאאההה טוף אז תני את המחמאות שלי למי שצייר וכל הכבוד על ההשקעה שלך שהבאת לנו את זה לפורום