take2

inesp

New member
טייק טו

שלום לכולם! התקשרתי לסוכנות טייק טו והם התקשרו אליי היום והזמינו אותי ליום חמישי הקרוב אליהם לראיון או מה שזה לא יהיה. עכשיו רציתי לשאול אם מישהו היה שם מה בדיוק הם מחפשים? איך לבוא עם איפור ובגדים יפים והכל? להשקיע ממש או לא להגזים? והם רציניים בכלל? אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי!!!!!!!

לוריי

New member
לא משנה לאן את הולכת תבואי 'את'

מה הכוונה? שתבואי כמו שאת באמת.. אם את מתאפרת אז תבואי מאופרת אם לא אז רק תדאגי להיות אסתטית ונקייה.. שיהיה בהצלחה!

כן, היחידים שלא מבלפים

ואומרים לך את כל האמת בפרצוף. לא מסבנים אותך ואומרים לך כמה שאת/ה יפה ומוכשר/ת ואז אחרי חצי שנה את/ה רץ לחפש ת'חברים שלך בעוד הם ברחו לך עם הכסף. לפחות מטייק טו קיבלתי כמה עבודות ואפילו שילמו לי על זה. אפילו ראו אותי בפרסומות, אומנם לשניה, אבל זה גם משהו.

O p T i M i T

New member
אז לא הבנתי משהו...

למה הציעו לך תפקידים והתקשרו אליך בעוד שאלי התקשרו רק פעם אחת לפני המוןןןן זמן וזה היה רק בשביל תפקיד ממש ממש זעיר של ניצבת איפשהו? עשית משהו שהוכיח שיש לך כישרון בשביל שהם יתקשרו אליך? לפי מה הם בוחרים אל מי להתקשר? ועוד אני לומדת בסדנת תיאטרון לנוער בבית צבי אז הם אמרו לי שזה בטח יוסיף לי הרבה "נקודות"...אבל לא יצא מזה כ-ל-ו-ם! למה???

קודם כל, באמת כדאי לצלצל אליהם

מהנסיון שלי וגם ממה שמספרים אחרים בסוכנות, צריך לנדנד להם ולצלצל מדי פעם, נאמר פעם בשבועיים בערך. לי אמרו בחודשיים האחרונים שאם יהיה משהו יצרו איתי קשר. בינתיים לא יצרו קשר ואני ממשיכה לצלצל מדי פעם, להזכיר להם שאני קיימת. צריך לזכור שבסוכנות יש מאות ניצבים ועשרות שחקנים. לגבי התפקידים שהציעו לי, כולם היו של ניצבות. לא יצא לי אף פעם להיות בתפקיד שגם אומרים משהו, בכל אופן לא דרך טייק 2. אבל אחרי הכל הסוכנות הזאת בנויה על ניצבים בעיקר ומעט מאוד שחקנים עובדים דרך טייק 2. גדי בר לביא בקשר עם סוכנת שחקנים שיש לה סוכנות לשחקנים (שכחתי את שמה אבל היא מוכרת בתחום) וכשיש לו שחקן טוב הוא מיד מעביר אותו לסוכנות שלה, ככה הבנתי בכל אופן בשיחת מפגש שהיתה עם כמה ניצבים שהוזמנו למפגש לפני כשנה במשרדי טייק 2. מכל המקומות שהלכתי לנסות להשתתף בפרסומות היחידים שהוכיחו אמינות היו טייק 2. יכול להיות שלאחרים זה לא מתאים. לי זה מתאים.

שרון ת

New member
אדמונית..

מה את חושבת שיוצא להם מזה שהם מפנים שחקנים לסוכנות אחרת...? סתם חשבתי על זה

הם לא עובדים עם שחקנים אלא

עם ניצבים. הם הזמינו אותי ועוד כמה עשרות ניצבים להסביר לנו על קורס המשחק שהם פתחו ושאותו מעבירים טובי השחקנים והמקצוענים בתחום. הם אמרו שמי שיסיים את הקורס בהצלחה ויומלץ עליו על ידי המורים בקורס, יועבר לסוכנות השחקנים המדוברת ויוכר על ידי הסוכנות כשחקן מה שמקפיץ אוטומטית גם את התשלום עבור השתתפות בצילומים. זה לא מונע מאותו אדם להישאר רשום גם כניצב בטייק 2. זה מה שאני הבנתי בכל אופן מאותה פגישה. הוא פשוט בקשרים עם אותה סוכנות שחקנים. אם הבנתי לא נכון ואני מטעה כאן, אז אולי כדאי לברר את זה עם הסוכנות עצמה.

שרון ת

New member
אדמונית אני חושבת

מממ בעצם כמעט בטוחה ...שהקורס הזה ספציפית זה רק עוד דרך להרוויח כסף (הם בטח מקבלים אחוזים מבה"ס)תחשבי על זה כן שמעתי על זה של חיים בוזגלו ..רק שתדעי שהם לא מציעים את זה לכאלה שרשומים אצלהם ושהם שולחים אותם לאודשנים של סדרות.. וזה ממידע אישי שלי תכלס זה מצויין ללמוד אני לא אומרת שלא אבל תבדקי 1.אם יש תנאי קבלה ללמודים.0שהם לא מקבלים כל אחד 2.מה המחיר של הקורס לדעתי זה לא רציני עדיף לך ללמוד אם את רצינית בכיוון אצל גלית רוזנשטיין או רותי דייכס אשמח לשמוע מה את חושבת

דווקא הציעו לי את הקורס

בזמן שאני רשומה בסוכנות ואחרי שכבר השתתפתי אצלם בפרסומות. הם נתנו עדיפות ברישום לקורס לניצבים שכבר עובדים אצלם כדי לתת להם אפשרות להיות שחקנים. נכון שזה דרך נוספת להרוויח כסף. הם באמת דרשו לא מעט כסף אבל פחות מאשר בקורסים אחרים וגם הציעו תשלומים נוחים. אני לא אומרת שטייק 2 לא מחפשים איך להרוויח אבל עושה רושם שהם באמת מנסים לבוא לקראת האנשים שעובדים אצלם. זו ההרגשה שאני קיבלתי.

לא זוכרת בדיוק את המחיר

דובר על משהו סביב 3,000 ש"ח וזה קורס של כמה חודשים, חצי שנה נדמה לי. פעם בשבוע בשעות הערב. הם כל כמה זמן פותחים קבוצה, לא יודעת אם הם ממשיכים עם זה. כדאי לצלצל אליהם ולברר.

למעלה