take that

YA YA SHNEL

New member
take that

אוקיי ממ לא ידעתי שרובי היה בלהקה קודם לכן...הבנתי את זה רק מכפורום חח אני ניסיתי למצוא שירים שלהם\אלבום..וזה לא מוצא:| מישהו בכלל שמע שירים שלהם? אני מתה לשמועע והם עידין מופיעים? ספרו עליהם:) טנקס=]

מזל טוב על הגילוי =]

דווקא משמיעים הרבה שירים שלהם MTV המוןן.. בארץ בקושי מדברים עליהם אם בכלל.. לפי דעתי הם להקה נהדרת ומעולה.. אני בטוחה שאת מכירה שירים שלהם רק את לא יודעת שהם שלהם =] רובי לא היה הסולן בלהקה, למרות שהיו לו כמה שירים שרק הוא שר או שהיה לו כמה ביתים בהם. הם התפרקו בשנת 1996 ורובי פרש ממנה ב1995.. אני מאמינה שהסיבה העיקרית או הסיבה שהשפיעה הכי הרבה ושגרמה להתפרקות הייתה הפרישה של רובי למרות שאומרים שלא. הם עשו קאמבק השנה והם עדיין בסיבוב הופעות (בבריטניה) למיטב הבנתי אך הם בלי רובי, כי כפי שאת יודעת לרובי יש סיבוב הופעות משלו =] בקרוב יצא להם דיסק חדש ואני מאוד מקווה שהוא יגיע גם לכאן.. אני יודעת שלא סיפרתי את הסיפור המלא של הלהקה גם כי זה ארוך וגם כי אנ ילא יודעת הכל =]

hilonet14

New member
יכול להיות

יכול להיות שהוא יגיע לישראל?? ו.. יש לו אימייל במיוחד למעריצים או משו כזה שאפשר ליצור איתו קשר או משו??

אני לא

מאמינה שבסיבוב הופעות הזה הוא יגיע לארץ.. אבל אני מאמינה (או רוצה להאמין) שבעתיד הוא יגיע לכאן.. ובקשר לאימייל אני לא חושבת שיש דבר כזה.. יש משהו באתר הרישמי אבל זה עולה כסף.. וגם לגבי מה שיש שם.. אני לא יודעת מה בדיוק יש שם =]]

../images/Emo45.gif

הם עשו סיבוב הופעות באנגליה השנה, מכיוון שזו הייתה הצלחה מסחררת, הם בקרוב ייצאו לסיבוב בכל אירופה... רובי נפגש איתם אחרי איזו הופעה בלונדון והם התפייסו (הוא היה מסוכסך עם אחד מחברי הלהקה, עם עוד שניים מהם הוא פשוט לא דיבר במשך עשור, ועם האחרון הוא שמר על קשר הדוק, כי הוא היה החבר הכי קרוב אליו בלהקה)... שימו לב שרובי כבר לא שר את No regrets בהופעות שלו! (שזה היה שיר שהוא כתב עליהם...) התאוריה שלי היא שהוא סגר את המעגל הזה בחיים שלו והצליח להשאיר את זה מאחוריו... את הדיסקים הישנים שלהם אפשר עדיין להשיג בכל חנות דיסקים שמכבדת את עצמה, וכמו שמאיה ציינה, עוד מעט הם מוציאים דיסק חדש (שכולנו מקווים שהוא יגיע גם לארץ) יש לנו פורום המוקדש להם בתפוז, תקפצי לבקר
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1454

למעלה