Take Off Your Pants & Jacket...

RollerBoy

New member
Take Off Your Pants & Jacket...../images/Emo3.gif

היי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני ממש ממש לא יודע אם שווה לי לקנות את Take Off Your Pants & Jacket. סה"כ יש שם 13 שירים, וזה עולה שישים שקל, ככה שזה דיי חרא ולא כ"כ שווה את זה אבל אמרו לי שיש גם כמה שירים שלא כתובים מאחורה
לא יודע.... בכל אופן, מישהו יכול בבקשה לתת לי את הרשימה של כל השירים שבTake Off Your Pants & Jacket
אני צריך להחליט אם לקנות או לצרוב... תודה,

carousel182

New member
הרשימה המלאה:

01] Anthem Part Two [02] Online Songs [03] First Date [04]Happy Holidays, You Bastard [05] Story Of A Lonely Guy View [06] The Rock Show [07] Stay Together For The Kids [08] Roller Coaster [09] Reckless Abandon [10] Everytime I Look For You [11] Give Me One Good Reason [12] Shut Up [13] Please Take Me Home השירים שלא רשומים מאחורה הם שירי בונוס היה 3 סוגים של אותו דיסק עם השירים הרשומים למעלה ולכל אחד מהשלוש שני שירי בונוס שונים היום לא תוכל להשיג בחנות את הדיסקים עם הבונוסים אני חושב שזה היה המיליון דיסקים הראשונים עם בונוסים ומאז דיסק רגיל שמות הבונוסים: Time To Break Up Mother´s Day What Went Wrong? Fuck A Dog Don´t Tell Me Its Over When You Fucked Grandpa

Smash 4 S

New member
נכון! ולי יש את הבונוסים!

תוכלו בול בול בעצם זה לא טעים...

carousel182

New member
איזה בונוסים יש לך?

לי יש את הדיסק הצהוב עם השירים what went wrong fuck a dog ואני חושב שזה הבונוסים הכי טובים

HuRLeY GiRLY

New member
זה מחיר זול.. לדיסק מחורבן

אתה בודק דיסקים בכמה שירים יש בהם? שיטה מטומטמת לדעתי... בכל זאת כמה שירים אתה רוצה שיהיו שם? 20?? בכל דיסק כיום יש בערך 13 או 14 שירים.

RollerBoy

New member
לא, אבל...

אם יש 11 שירים שהם רק בסדר בדיסק של 60 שקל, אני לא יודע אם אני אקנה אותו.

michalas

New member
זה ממש לא דיסק מחורבן

סתם לא אחד הטובים שלהם....הראשונים הרבה יותר טובים. לדעתי עדיף שתצרוב אותו, ככה אני עשיתי, כולל כל הבונוסים הכי טוב.

guy666zzz

New member
בחיי שאני לא מבין אותכם אנשים

למה לקנות??? מילא אם יש להקה שאתם חולים עליה אבל למה סתם לקנות כדי להכיר תלהקה או משהו כזה? למה לא להוריד??? אל תתלבט פשוט תוריד תדיסק חבל שסתם תוציא על זה כסף.

ALMIGHTY

New member
כולם פה מנגבים ת´תחת עם דולרים...

אחי, הם לא יודעים מה זה מעמד הפועלים...אתה בא להקים איתי עמותה? הצורבים האידאולוגיים?(a.k.a. broke)

HuRLeY GiRLY

New member
חחחח

ד"א אולמייטי.. מה לעזאזל האתר הזה שנתת לי כדי להוריד שירים של אנטי פלאג?!

ALMIGHTY

New member
את לוחצת על השם

וזה עובר לחלון חדש ואז את יכולה להוריד...זה רק מהאלבום "למות בשביל הממשלה".

ilbe182ebli

New member
אשכרה ככה... אני רק צורבת!

פעם קניתי לפני כמה שנים.. והצטערתי על זה כי קניתי רק שטויות שאני לא שומעת עכשיו!
אז יש לי שני דיסקים קנויים של אמינם וצ´שיר קאט שקנו לי ליומולדת וכל השאר צרוב או שהורדתי :)

blinknetta

New member
גם אני.... אין לי תקציב לדיסקים

אז רק מה שאני ממש לא מוצאת אני שוקלת אם לקנות או לא.. כמו את בוקס קאר רייסר שאני כבר חצי שנה מנסה ולא מצליחה להוריד...

למעלה