Take ../images/Emo32.gif your shoes

FooK MI

New member
אנחנו ביצענו את 'גשם כבד עומד ליפול' במיידאנק

וסיימנו ב"לזכרה של מאיה רוטמן ../images/Emo16.gif". הייתי ממש שבור לב אחרי שהיא הפסידה בגמר ::

רעוּת

New member
פחחחח ../images/Emo6.gif

אני עושה חיקויים של ה"גשם כבד עומד ליפו-או-או-לללל" שלה כל פעם כשאחותי מתחילה לשיר באנגלית where have you been my blue eyed boy ../images/Emo7.gif בואנה, המשלחות של היום בוחרות שירים מקוריים יותר מ"פרח" ו"תשמור על העולם ילד". אוף, גם אני רוצה ../images/Emo10.gif

FooK MI

New member
הכנסנו גם את כנסיית השכל איפשהו ../images/Emo151.gif

[נו, זה מהקליפ החדש, עם הליצן החותך P:]

רעוּת

New member
איזה מגניבים אתם ../images/Emo3.gif

ועכשיו אני חשה זקנה ../images/Emo7.gif

FooK MI

New member
לא, שמנו גם זקנות חותכות P:

חווה אלברשטיין וכאלה. פשוט היינו משלחת קטנה נורא [23 אנשים], וראשי המשלחת הן יותר אובייקט מיני מאשר מורות. אז עשיתי כל מה שרציתי בטקסים :: תכלס, גם בטקס של ביה"ס עשיתי כל מה שרציתי. ויצא 100לף :mad:

רעוּת

New member
חחח זקנות חותכות.

נו, חייבים פונאר וכאלה ../images/Emo4.gif השיר הזה הרס לי את החיים, או משו כזה. חזרתי הביתה והתחלתי לשיר אותו במקלחת או לזמזם אותו להנאתי ברחבי ביצפר. אצלנו המדריך היה אובייקט מיני. לחצי מהבנות היה קראש לא-ממש-סודי עליו, רק אני שמרתי על קור רוח ../images/Emo11.gif

FooK MI

New member
אצלנו המדריכה הייתה גם המורה ללשון.

אז הקראש שלי עליה היה גלוי כבר שנים :mad: וביקשתי ממנה ללמד את הגזרות שירדו במיקוד במהלך הנסיעות, אבל היא התעצלה :mad:

רעוּת

New member
לזה בדיוק אני מתכוונת, לשירים כאלה ../images/Emo7.gif

למרות שנראה לי קצת אירוני לשיר "יש לי סיכוי" במחנה השמדה. כאילו, לא באמת היה להם סיכוי. תלוי באיש S.S התורן ../images/Emo4.gif אז למה לזרות מלח וזה.

tomtom1989

New member
לא למדתי שירה

ויצא לי פאקינג 10 עמודים! אח, היד. ../images/Emo7.gif

רעוּת

New member
את אפילו יותר קטינה מגל.

זה צריך להיות בלתי חוקי, למה נותנים לילדים לשמוע טורי ../images/Emo7.gif

למעלה