TAIZU - נועזת ומסעירה?

• פותח הנושא anatc
  • פורסם בתאריך

anatc

New member
TAIZU - נועזת ומסעירה?

היינו שלוש דיוות, רעבות וצמאות לחוויה קולינארית מטלטלת.
מאחר והדיווחים על טאיזו זיגזגו בין חוויה אלוהית לשיממון יקר נפוח ומבאס, החלטנו פה אחד להיות נועזות ולהקריב את גופנו לטובת הנושא!
אתמול בערב, חמושות באנרגיות טובות ובמצלמות, הסתערנו על היעד כשאנו הודפות בעדינות את צלמי הפפרצי שארבו לנו בכניסה.
מעולם לא היינו כה נחושות לצפות במו עינינו במלך ולקבוע חד משמעית האם הוא ערום.
מיקומו של היכל התענוגות המעוצב והסקסי במגדל משרדים משמים הוא סוג של אוקסימורון, מה שלא הפריע לנו להתמסר בקלות לאווירה הנהנתנית-דקדנטית ולקוקטייל האפקטיבי.
הלחמניות המאודות עם צ'אטני עגבניות (15) היוו פתיחה מוחצת – הדבר היחיד שרציתי באותו רגע היה לחטוף ולקחת איתי הביתה שתיים - אחת שתשמש לי ככרית ואת השנייה לחבק ולישון כפיות.
מנה של ירקות סיניים - אפונת שלג, פטריות אויסטר, פאק צ’וי ולמון גראס ברוטב פטריות (44) איזנה מראש את מאגר הוויטמינים, כדי שנוכל ליהנות בלי רגשות אשם מהמנות הבאות:
מולים עם פתיתי צ'ילי, קריספי שום, גודלן סירופ וסויה בהירה, שהיו מושחתים בעליל (48) ומרק סרטנים צח עם וון-טון שרימפס וסרטנים, ברוסקטה, חמאת סרטנים ושום קונפי (68).
"הר גאו" עם בלק טייגר שרימפס, אבקת שומשום שחור, חזרת לבנה וחומץ אורז שחור (48), שדרגו את דעתי על דים סאם לרמת אפרודיזיאק. אמ"ל

מנת יריעות אורז קנטונזיות עם שרימפס, בצל ירוק, סויה מתוקה, שום קריספי ושקדים קצוצים (52) היתה לטעמי המנה הכי מהנה בארוחה. הטקסטורה של הבצק החלקלק עינגה וליטפה את החיך והלשון, והוא גלש ברכות ונמסך בגוף המצטמרר. בדיוק.
היה גם דג מאודה עם סרטן יפה ומושלם בטעמו והיתה בעיקר אווירה של la vita e bella, ויותר מזה - המקום הזה גדול יפה ומושך, סקסי וייצרי. הצליח להם לעשות לי את זה

מהמנות האחרונות לא נהניתי, לצערי, הטפיוקה היתה מימית ותפלה והגולאב ז'מון לא היה לי טעים.
השירות היה יעיל מידי – מפיות הוחלפו באובססיביות – לפחות 5 פעמים במהלך הארוחה, ושלושה מלצרים שונים חגו סביבנו בלי הרף.
אני מבינה שהיינו שולחן אטרקטיבי וכו'
, אבל תרגיעו קצת, הכל בסדר ואתם חמודים.
דבר נוסף – התאורה החלשה ממש מבאסת ומפחיתה מההנאה ומהיכולת לצלם תמונות ראויות...
אם כן,
המלך לבוש, הבגדים שלו יפים ומוקפדים והייתי שמחה לפגוש אותו שוב.
אם גם יאירו את המקום קצת יותר והמלצרים יקחו את הכל קצת יותר לאט, אוכל להתרכז בחווייה ולחוש אותה בכל חושי – או אז אתן בשמחה חוות דעת סופית ומושכלת...כזאת אני, נדיבה...
בינתיים שאפו גדול
וכן, אם לא הייתי ברורה - אני מאד ממליצה

וואו, מחיר הלחמניות עלה קצת

כשאני הייתי שם הן עלו 9 ש"ח, וזה היה אחרי תקופת ההרצה.

בכל מקרה, הרושם שלי היה פחת טוב משלך. השירות היה די צולע והאוכל הצמחוני לא כזה מעניין ברובו, כנ"ל לגבי הקינוחים. אני גרה משהו כמו 20 מטרים משם ובכל זאת לא הייתי שבה לשם.

גם אני לא התרגשתי

הלחמניות המאודות עם הצ'אטני היו המנה הכי טובה בארוחה וזה כי הן היו טובות למדי וכל היתר היה בינוני עד טוב, לא יותר. השירות אכן צולע. עוד הייפ לא מוצדק.

anatc

New member
הלחמניות המאודות טעימות על גבול הפלילי...

ולשמחתי השירות אתמול היה לעילא ולעילא

שירלי6

New member
אחחח הכתיבה שלך

כל כך מיטיבה לתאר את הארוחה שלנו. סקסי וייצרי.
לי היה מאד טעים ושונה מכל מסעדה אחרת בתל אביב.
לטעמי טאייזו מביאה חווית בילוי ברמות אחרות-
התאורה החשוכה (אמנם מפריעה לצילומים אבל משרה אווירה ) ההקפדה בשירות, הקוקטיילים היצירתיים, המנות, הטעמים שנעים בין עז לעדין.. ומנעד של מרקמים בפה
אוהבת מאד את הסטייל הנהנתי ועם זאת, בלתי פורמלי. סוג של הדוניזם מהצד החיובי (אם אפשר להגדיר כך)
אני לא חשתי שהמנות קטנות, אולי כי נהניתי משני קוקטיילים שעמעמו מעט את הקיבולת שלי ועוד כמה דברים בדרך....
כן ירבו אחותנו:))

שירלי6

New member
ההתייחסות למנות קטנות צ״ל

כפי שציפיתי שתהיינה מקריאת ביקורות קודמות.

1Shir

New member
אני לא יודעת למה עשית לי חשק יותר

לצאת לשם

או

לצאת איתך.

נראה לי שהשני.

כתוב בצורה מעוררת תיאבון בעליל

חבל שאין יותר תמונות של המנות הפליליות... אבל התיאור מספיק כדי לעורר את בלוטות הטעם!

anatc

New member
הטלפון שלי מתקשה להתמודד עם תנאי תאורה קשים..

הטלפון הבא ייבחר ע"פ רמת המצלמה שלו, וזה יהיה בקרוב!
בכל מקרה - בפעם הבאה מפגש דיוות נוסף כולל אותך
!

למעלה