Tainted Love

CosmikDebris

New member
Tainted Love

אחחח איזה שיר ענק. פסח שמח! ולא כשר, מצות זה חרא. אבל אם בכל זאת בא לכם, קחו את המצות תחתכו לחתיכות קטנות תשימו סוכר ותאכלו כמו קורנפלק זה לא רע. גם עם גבינה צהובה ולשים במיקרו זה לא רע. ואם ממש בא לכם שימו גם קצת חמאה, זהו לא רע. ואפשר לשים גבינה צהובה, קטשופ (או רקסט עגבניות -טעים!), קצת אורגנו ופלפל שחור. אבל עדיף לעשות את זה עם פיתה חמה מהמאפיה על רחוק וייצמן (הברודווי של כפר סבא, חח גדול!). אבל עדיף ללכת לקנות פיצה, ואין מה להגיד הפיצה של ניו יורק זה שוס. בכפר סבא אין פיצה כזאת. אבל יש את הפרוזון יוגרט ליד התחנה מרכזית, וגם את מלך הפלאפאל. הפאלאפל הכי טעים בארץ. לאיזה חנויות אתם מתגעגעים? ותודו שכפר סבא זה העיר הכי שווה בארץ. ואל תגידו לי תל אביב, תל אביב אחלה עיר, אבל מי רוצה לגור שם?

feeler

New member
וייצמן? ../images/Emo99.gif

עזבו, סתם תסביכי שם... ת"א שווה, אך רמת גן יותר...! וכפר סבא... לא הייתי ממש שם, אז לוידעת... ואני מתגעגעת לקסטרו. ולקניון איילון. (8 שעות, לבד. פשוט כיף!! איילון שולט)

kit k@t

New member
אתה מסטול?

חיחי נראה כאילו יש לך מאנצ'יס :) אני מתגעגעת לת"א.... אין מקום אליו אני מתגעגעת יותר מלת"א... ולבית של חברה שלי. קאט

CosmikDebris

New member
לא

אבל סיפרתי לך על החוויה המדהימה שהייתה לי ביום רביעי? סתם לא אכלתי שום דבר כל היום. ועכשיו אני מפוצץ. איזה סדר נחמד היה לנו, דילגנו על כל החלקים הלא כיפים.

אסף 8

New member
אהם אהם.... כפ"ס הכי טובה?

בררר.... אפילו קבוצת כדורגל נורמלית אין להם! סתכלו על אילת! זאת ה-עיר הכי שווה שיש! יותר מכל מקום אחר שהייתי בו, והייתי במלא. זאת עיר שולטת! אפילו יש לה קבוצת כדורגל טובה! (אי שם במקום שלישי בליגה ב' דרום ב', נמצאת לה א. ס. אילת)

CosmikDebris

New member
הפועל כפר סבא

לא בליגה הראשית - מה זה לאומית או שזה ליגל העל? נראה לי זה שאין להם קבוצת כדורגל נורמלית תומכת בתיאוריה שלי. אילת זה כל כך רחוק, אי אפשר להחשיב את זה חלק מישראל, חחח.

אסף 8

New member
חחח זה היה בצחוק

הם בליגה לאומית - מקום ראשון, בדרך לעלות שנה הבאה לליגת העל... אל תשאלו למה אני עוקב אחרי כל זה....

אסף 8

New member
חחח תמיד עובד...

אז זה הולך ככה - בתור ילד קטן קטן שלא ידע הרבה, באיזה כתה ג', סתם נכנסתי לוויכוח על הליגה - וסתם זרקתי את זה שמכבי חיפה בליגה הארצית - כי מה? חשבתי שזאת הליגה הכי גבוהה... לא ידעתי יותר מזה... ואז כולם צחקו עלי... ומאז יש לי טראומה, והתחלתי לשנן שמות של מועדונים ותוצאות ואני לא מצליח להפרד מזה...

AngeIDust

New member
תל אביב זה הכי טוב

מי שלא גר בתל אביב לא מבין כלום. כפר סבא זה חור, ממש חור, כמו רוב הערים בארץ. ולא לדבר על פיתות ופיצות בפסח בבקשה.

מישהו העביר את הסדר בשידור ישיר?

אם אני הייתי מעביר הייתם נרדמים לפני שמישהו היה מתיישב בשולחן(ולא בגלל הבדלי השעות!)

kit k@t

New member
אני בסדר,

ובאותה הזדמנות אני מתנצלת שאני לא מגיבה בשום אינסטנט מסג'ינג.... אני פשוט עובדת 40 שעות השבוע, ומתי שאני לא עובדת אני בטלפון, או ישנה... קאט

למעלה