tablet pc מול נייד רגיל

דלת

New member
tablet pc מול נייד רגיל

שלום לכולם, ההתלבטות שלי היא כאמור כמו בכותרת בין 2 דגמים, שניהם מתוצרת LG. הדגמים הם A1, C1. יכול להיות שאני אלך על הדגם היותר גדול, Z1, זה פשוט תלוי האם 10 אינץ' יהיה מספיק גדול לצרכים שלי, את זה אני צריך לבדוק במציאות ועוד לא בדקתי. בכל אופן בהנחה שאני לוקח אחד מהשניים הנ"ל, שמתי לב שהמחירים שלהם כמעט זהים כמו שניתן לראות בקישורים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491722 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=519924 השאלה היא, האם יש חסרונות לTablet PC? זאת אומרת, הוא זהה לחלוטין למחשב רגיל, רק שיש לו את הפונקציה הזו שאפשר לעבוד איתו בעזרת מסך מגע לא? אז למה לקנות מחשב רגיל בעצם אם אפשר לקבל כזה באותו מחיר? איך זה יכול להיות שהם נמכרים במחיר זהה, הרי הTablet PC אמור להיות הרבה יותר יקר? אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי פחות או יותר בהתלבטות הזאתי ומה באמת יותר משתלם. תודה רבה מראש.

דלת

New member
למישהו יש דעה בנושא?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.

bar666xp

New member
אני בשוק.

משהו התחרפן בLG כניראה... {מצד שני אני לא מאוהדי LG}. איך יצא להם ככה? אם לא פיספסתי כלום הדבר היחיד שנותנים לך בנייד מול בטבלט זה צורב DVD חיצוני... נו באמת? ועוד הHDD בטבלט גדול יותר 80G מול 60G במחשב הנייד? מה נידפק? ניראה לי מצאת סתם איזה חנות שודדים לגבי הנייד או.... זה חסר הגיון.

יאיר B

New member
ממה שאני זוכר (כשאני בדקתי את הנושא)

מחשבי לוח יקרים יותר מאשר ניידים רגילים (אבל לא בהרבה - בכל מקרה הם בטופ העליון של המחירים). אולי דברים השתנו מאז. יש לזכור שיש להם מערכת הפעלה קצת שונה (Windows XP Tablet Edition). אני לא בטוח שכבר יצאה גרסת הויסטה למערכת הזאת. בגרסאות ה-XP, אין תמיכה לכתיבה בעברית על המסך. הנושא אמור להשתנות בגרסת הויסטה (כך לפחות לפי מקרוסופט). בגלל הנושא של חוסר התמיכה בעברית, המחשבים הללו לא הצליחו בישראל. אם זה ישתנה והמחירים יהיו קצת יותר שפויים, יש סיכוי טוב מאוד להצלחה. בעיקרון את הקונספט של טלבט המציאה MS. הם גם המציאו יישום מנצח עבור המחשבים הללו: OneNote שנמצא בחבילות אופיס מגרסאות 2003/2007. בעבר היו בעיות עם המפרק המסתובב שלהם. זה חלק עדין יחסית והיו שברים. אני מקווה שתקנו את הבעיות (לא יודע בוודאות מה קורה עם זה כיום).

בויסטה זהמובנה.זתומרת זה בא עם כל נייד

לא מבין למה אני צריך אופציות של טבלת פי.סי
אבל ניחה פשוט מבטלים את כל הפרוססים שקשורים בזה

Y. Welis

New member
OneNote היא יישום מעניין בכלל

לדעתי קצת מסורבל ולא אינטואטיבי (גירסת 2007 סבירה יותר, אבל כבדה למדי כמו רוב חלקי החבילה הזו), אבל עם הרבה פוטנציאל - יכולת לשלב כל דבר שהוא (לינקים, טקסט, תמונה, וידאו וקול) בתוך עמודים שניתן למיין. הייתי שמח לראות מקבילה קלה יותר בקוד פתוח (אופן אופיס).

למעלה