TAA

boy for pele

New member
TAA

ברוכים הבאים למפגש הראשון של טוריאיימוסוליקס אנונימוס. אני בוי פור פלה, ואני מכור לטורי מזה 14 וחצי שנה. בבעלותי: דיסקים מקוריים: Little Earthquakes Under the Pink - both on cd and an original tape Boys for Pele From the Choirgirl Hotel To Venus and Back Strange Little Girls Tales of a Librarian Cornflake girl (single, UK version Broken Stone (1996 bootleg צרובים Y Tori Kant Rid Scarlet's Walk The Beekeper L'affaire d'amoreuse (Bootleg Unplugged More Pink (B sides Under the Covers Covers Crucify (Ep Cornflake Girl (single, US version על המחשב American Doll Posse כ-40 קאוורים מבוצעים על ידי טורי. אין לי פוסטרים, חולצות או את ספר ביוגרפיה של טורי (וגם לא את הספרים של ניל גיימן). מעולם לא הייתי בהופעתה, מה שהולך להשתנות עוד 6 ימים. ופרט שולי, אני ממש לא רוצה להיגמל. אז טורי איימוסוליקס, תחלקו עם הקבוצה. ספרו מהם אוצרות טורי שיש בבעלותכם.

gelrad

New member
לי יש הרבה יותר...

יותר מדי עבודה לפרט את הכול... מכור מ 92 או 93... מי מילא את השאלון בקשת?

רעוּת

New member
וואו. סופסוף מקום אחד שיש בו אנשים פחות

שפויים ממני!!!!!!!!!!! וזה נדיר
אלך לחגוג את המאורע או משהו כזה. זאתאומרת, אלך לשבת לי לבד בחושך בפינה

boy for pele

New member
החוסר שפיות זה מה שמביא אותנו לקבוצת תמיכה.

ואם את לא עם הקבוצה, אל תסיטי את תשומת הלב מן המפגש הקבוצתי. הימצאותך בחושך בפינה איננה מן העניין של TAA. (את פולניה נכון?)

northern lad

New member
שלום קוראים לי northern lad...

אני מכור לטורי מזה 4 שנים בבעלותי: כל הדיסקים מקוריים(חוץ מונוס-שהוא צרוב) כולל a pianocolletion,ואת ה-dvd של ההופעה. כולם נמצאים על המחשב גם כמובן בנוסף ל- שירים רמיקסים קליפים תיעודי תווים שירים בלייב הופעות חיות הופעות מלאות קאברים L'Affaire D'Amoreuse - bootleg (1993) Crucify (Maxi) (1992) Cornflake Girl (Maxi) (1994) Y_Kant_Tori_Read (1988) אין לי את הספר או את ה-dvd של הקליפים ואין לי חולצות או פוסטרים אבל לעיתים היא עולה על ה-desktop שלנו. כן פתאום אני מבין שיש לי בעיה. נטפל בה שנה הבאה.

rfranko

New member
שלום שמי רינת ואני מכורה

יש לי יותר מידי דברים של טורי כולל yktr וקלטת מקורית של utp והשריטה הכי חמורה - גרמתי לה לחתום לי בדרכון... והמון סינגלים ודיוידי ושטויות זה התחיל ב-92 ואלוהים יודע מה יהיה עם זה הלאה ממש לא בא לי להחלים מזה מואההההה

avivs

New member
תגידו, M&G...

זה הולך לקרות הפעם? יש איזה אישור ודאי? אה, ומישהו יודע מתי ההופעה צפויה להתחיל ולהסתיים?

shiray

New member
חחח וואי מצבי באמת יותר טוב

(זה שהכרתי אותה רק לפני 5 שנים+ משכורת של חיילת עושה את העבודה) ויש לי מקוריים את: LE UTP BFP FTCH TOL TBK ADP... בנוסף אבל על המחשב יש לי את הדבר הכי ענק שיש- מישהו גאון העלה פשוט את כ-ל מה שטורי הוציאה אי פעם, ככה שיש לי איזה 5 ג'יגה של שירים שלה, שזה איזה 1600 ומשהו... ויש לי את הספר TORI AMOS: PIECE BY PIECE

boy for pele

New member
איך הביוגרפיה שלה?

זה מוגדר כאוטוביוגרפיה, נכון? (למרות שבטח איזה סופר צללים דומיננטי מעורב) שמעתי שלניל גיימן יש ספרי קומיקס שבהם אחת הדמויות מבוססת על טורי.

shiray

New member
זה מוגדר כ a portarit of an artist...

בגדול יש קטעים שהיא כותבת, יש קטעים שהעיתואנית אן פאוור כותבת, ויש עוד ציטטות נבחרות של כל מיני אנשים... אני די נהנית לקרוא את זה, ויש כמה דברים שלא ידעתי, כל מיני תאוריות תיאולוגיות למיניהן שלא הייתי סגורה עליהן לגמרי, ומה הנקודת מבט של טורי, ככה שזה מעניין. אבל, אני לא יודעת כמה שווה לעבוד מלא בשביל הספר, בעיקר בגלל שהוא בעיקר על הביקיפר, שזה האלבום שלה שהכי פחות אהבתי. יש פה ושם פרקים על GOD, WINTER או מוחמד (שאני אמורה לקרוא היום), אבל הרוב המוחלט על הביקיפר...

boy for pele

New member
מהתיאור שלך אני מבין...

... שאני לא רוצה לקרוא את הספר. אמנם לא הבנתי למה את מתכוונת ב"לעבוד מלא בשביל הספר" (הוא מאוד יקר או משהו?), אבל אני לא אוהב את ביקיפר, אולי רק את שני השירים הראשונים. מעולם לא ניסיתי להתעמק בקונספט שלו. הייתי מעדיף לקרוא ביוגרפיה של ממש על טורי.

s o n g a

New member
שלום קוראים לי שירה

ואני שמחה שיש עוד אנשים בארץ שיודעים מה זה טורי איימוס

היתולית

New member
../images/Emo9.gif

שלום אני היתולית, מאוהבת בטורי מאז 1991. אבא שלי הציג לי אותה עם הדיסק הראשון ולכן זכה בכרטיס מתנה ממני להופעה
יש לי את כל מה שכבר אמרו פה - מקוריים לגמריי, גרסאות אספנים למינהם, ספרי תווים שלה כמובן, והקלטה נדירה שלה שמצאתי בארה"ב, דיסק עם ראיון אישי שעשו לה פעם בגרמניה אני חושבת, עם תחילת דרכה במוסיקה. לפני מספר רב של שנים הייתי באודישן ללהקה וניגנתי ושרתי את Pretty Good Year, מה שהתברר כטעות גדולה כי כמה ימים לאחר מכן נודע לי שזה היה אודישן ללהקת בנות סטייל הספייס גירלס... זוועה
הם בטח לא הבינו מאיפה נפלתי עליהם עם השיר הזה... מלבד זאת, כשתהיה לי בת (
) מתישהו, סביר להניח שאני אקרא לה טורי
ואתם יודעים את מי אני מחפשת?... הייתה פה עם הקמת הפורום מישהי שהיה לה קעקוע לאורך כל עמוד השדרה עם שורה מאחד מהשירים הראשונים של טורי - זאת סגידה מוחלטת לדעתי. פשוט אלופה. אז אם מישהו זוכר/יודע מי זאת, אני אשמח לדעת איך היא עוברת את הימים הקרובים לקראת ההופעה

boy for pele

New member
אני חושב שהוא זכה בתחרות של מכורים

ובכלל, בקבוצה שלנו יש כמה מכורים למדי. גם לי יש קעקוע מוסיקלי, אבל הוא לא ממש קשור לטורי.

למעלה