T61 או D630

Rockem

New member
T61 או D630

שלום לכולם אני עכשיו בהתלבטות בין שני המחשבים האלה אני צריך מחשב ללימודים לעבודה ולבית .. בעיקר לתכנות ושימוש כללי מבחינת נתונים הם זהים : מעבד 2.2 מסך 14.1 1440x900 כונן 160GB זיכרון 2GB ועוד .. אבל ממש זהים הסיבות שבגללן אני נוטה ללנובו : - אומרים שהניגודיות במסך יותר טובה - עמיד למים - אומרים שהוא בנוי יותר טוב הסיבות שבגללן אני נוטה לדל: - אני אוהב יותר את המקלדת - חיי סוללה ארוכים יותר - יותר זול אשמח להערות והארות תודה אלי

RoyBO

New member
לא חושב שהדל פחות מוצלח

אם הוא זול משמעותית יותר לא הייתי מפחד ללכת עליו

kobi 23

New member
לדעתי

הדל מעט פחות איכותי מהלנובו ,אבל עניין הכסף משמעותי.אם הכסף חשוב לך אתה יכול ללכת בכיף על הדל . גם הוא איכותי מאוד

Rockem

New member
מאיזו בחינה פחות איכותי ?

אתה יכול לפרט ? תודה

kobi 23

New member
אם כן

חומרים קצת פחות איכותיים , איכות פלסטיקה קצת פחות טובה ,ופחות עמיד. אבל לכשעצמו הוא מספיק איכותי ועמיד. רק אם מעמידים אותו מול הT הוא פחות ,מבין למה אני מתכוון ? יצא לי לבדוק את המחשבים מהסדרה הזו של דל והם מאוד איכותיים אבל יחסית לT לא. אם חשובה לך מאוד האיכות ועמידות של המחשב ואין לך בעית תקציב עדיף הלנובו אבל אם אתה מעדיף להוציא פחות. לך על הדל , הוא מצויין ויספיק לך (לדעתי)

bazzik

New member
מה כמה?

גם אני מתעניין במשהו דומה איפה ראית ובכמה ?

Rockem

New member
במשב וב notebookclub

במשב ה T61 עולה 7390 והדל עולה בערך 6800

Rockem

New member
אתה מדבר על דגם נחות משמעותית

הדגם שציינתי מה notebookclub הוא עם מסך יותר טוב 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך טוב

Rockem

New member
העניין הוא

שהמחיר מבחינתי פחות חשוב כי אני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות ל 5 שנים (כמו הנייח שלי שיהיה בריא) אז אני רוצה את המחשב הטוב יותר זה מה שחשוב

RoyBO

New member
הדגם שרשמתי לך הוא דגם עם כל מה שמציעים

בנוטבוקלאב

RoyBO

New member
הנה

ירידת מחיר !!! 05/05/08 מחשב חזק במיוחד !! אחד הטובים בקבוצה זו !! (LT-RD09-2094) מסך: "14.1 WXGA+ 1440x900 דיסק קשיח: 160/7200 כרטיס מסך: NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB (128+128 shared) Memory מערכת הפעלה: Microsoft® Windows® Vista™ Business (XP מותקן + רשיון ודיסק של ויסטה) רק יש לו 1GB זיכרון (תבקש אותו עם 2GB) זה עדיין לא יהיה יקר.

Rockem

New member
אבל אותו מחשב

עם הד דיסק יותר קטן ו2 גיגה זיכרון עולה שם6,899 ככה שזה בערך אותו דבר

RoyBO

New member
מניסיון, תתמקח עם עודד המנהל של משב

תביא לו הצעה נמוכה משלו והוא יירד במחיר.

למעלה