T60

reuvenz

New member
T60

אני מתעניין בקניית T60 שהובא ארצה מהונג-קונג המודל הוא 2007D68 - כמה שאני לא מנסה למצוא את המפרט המדוייק שלו אני לא מצליח... כל מה שמצאתי היה כך: Product: ThinkPad T60 2007-D68 [change] Operating system: Windows XP [change] Original description: Based on 2007-7JH: T5600(1.83GHz), 512MB RAM, 100GB 5400rpm HD, 14.1in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X1300, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint reader, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro האם אתם יכולים למצוא מפרט מלא? האם המפרט הזה נראה לכם (מעניין כמה תעלה הרחבת RAM עד 1G?) בבדיקת האחריות אני מקבל כזה דבר : Status: Expiration date : Location: In warranty 2009-11-12 HONG KONG Warranty service upgrades and maintenance services Description: This product has a three year limited warranty and is entitled to mail-in or carry-in repair service. ייתכן שכך זה כתוב תמיד,אך קצת מדאיג אותי המיקום... - למה כתוב הונג-קונג ולא international או משהו... תודה רבה מראש

bar666xp

New member
תקשר למרכז שירות של לנובו....

יגידו לך אם יש מתן שירות/אחריות לדגם הזה בארץ ו/או אם שולחים אותו להונג-קונג ו/או אם אתה זה שיהיה צריך לשלוח אותו... אם אתה יכול הצתייד במספר הסידורי שלו יהיה עוד יותר קל להם לתת לך פרטים מדויקים כמו מפרט מלא אולי גם כמה יעלה לך כזה או מקביל בארץ... אם אפשר להמיר את האחריות לבין לאומית וכמה זה יעלה אם האחריות שלו באמת מקומית. ואם YOSSXP יראה את ההודעה אולי יוכל לתת לך לינק לדגם המדויק באתר לנובו. אאל"ט דגמי ה2007XXX יצאו אם אפשרות לכ.מסך X1300 או X1400 מעבדים אאל"ט כור-סולו/כור-דו, כור2דו בטוח שכן. עד כמה שזכור לי בארץ מוכרים +- את אותם הניידים כמו באירופה... לכן יתכן כי יש משהו מקביל/דומה מעוד כמו.... Model Name: 2007FXG Part Number: UT0FXxx שמגיע אאל"ט עם X1300, עם 1G זיכרון ועם HDD 80G.

למעלה