t60 למה לא עונים?

reuvenz

New member
t60 למה לא עונים?

00:24 | 15/06/07 אני מתעניין בקניית T60 שהובא ארצה מהונג-קונג המודל הוא 2007D68 - כמה שאני לא מנסה למצוא את המפרט המדוייק שלו אני לא מצליח... כל מה שמצאתי היה כך: Product: ThinkPad T60 2007-D68 [change] Operating system: Windows XP [change] Original description: Based on 2007-7JH: T5600(1.83GHz), 512MB RAM, 100GB 5400rpm HD, 14.1in 1024x768 LCD, 64MB ATI Radeon X1300, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth/Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint reader, 6c Li-Ion batt, WinXP Pro האם אתם יכולים למצוא מפרט מלא? האם המפרט הזה נראה לכם (מעניין כמה תעלה הרחבת RAM עד 1G?) בבדיקת האחריות אני מקבל כזה דבר : Status: Expiration date : Location: In warranty 2009-11-12 HONG KONG Warranty service upgrades and maintenance services Description: This product has a three year limited warranty and is entitled to mail-in or carry-in repair service. ייתכן שכך זה כתוב תמיד,אך קצת מדאיג אותי המיקום... - למה כתוב הונג-קונג ולא international או משהו... תודה רבה מראש

bar666xp

New member
א. עונים!!!

ב. זה פורום לא חייבים לענות... ג. ההודעה המקורית שלך מ12 בלילה ורק רבע ל10 תירגע. ד. תקפיץ את ההודעה הראשונה זה עדיף מאשר לפתוח עוד שירשור {יקל על עבודתו של יאיר ולא ניראה לי שחסרה לו עבודה במיוחד שתקופת הבחינות החלה}. ה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=100511399

reuvenz

New member
ה' ירחם

חפשתי את האפשרות הזו של הקפצה, אך לא מצאתי... סליחה אומנם אני מרגיש נזוף (ומוציא את הכעס הזה על אישה וילדים),אך בכ"ז תודה על התשובה...

bar666xp

New member
אל תהיה כמוני חחח סתם...

אני משתדל שלא להפגין קריזים אבל חסר לה אם תדליק אותי באיזה שטות יעשה מזה סקנדל שלם... לעיקר... כדי להקפיץ שירשור אתה מגיב לעצמך בהודעה עם תוכן {כותרת לבד לא תקפיץ את השירשור}. נהוג לרשום כותרת "הקפצה" אפילו יש
ובהודעה תרשום מה שבא לך המתלהבים נוהגים לרשום....

Jan22

New member
תגיד ,מה נסגר עם הויסטה שלך ?

אמרת אלטא לא ויסטה ,או שנשארת איתה ?

bar666xp

New member
אתה מעמין שעוד לא?

אבל היא דיי עולה לי על העצבים מיום ליום... הכי מרגיז כרגע... יש לי איזה 3 מצלמות לWEB אף אחת האיכסטה לא מזהה הררר מעניין אותי אם זה ביגלל ה64BIT או איכסטה ביכלל.... במחשבה שניה לא כזה מעניין גם ככה מתי שהוא ישבר לי לגמרי מהח_א הזה ואני יתן לאיכסטה 64BIT כרטיס טיסה בדומה לכרטיס טיסה שקיבלה גירסת ה32BIT. אוף אתה יודע כמה דברים אני יצתרך לצרוב/להעתיק ברשת או בקיצור לגבות... בסופו של דבר בטוח יבקשו ממני תוכנה זו או אחרת שעובדת תחת איכסטה 32/64... שמע אולי YOSS יפנק אותי באיזה T60P מתנה צנועה אז לא יפריע לי שהמחשב הזה ישאר עם האיכסטה חחח. {אשליו__ת}

Jan22

New member
חחחח יפנק באיזה T60P ? נו כמובן

פריבילגיות לאדומים ! אתה נותן לאיכסתה יותר מדי חוט .התקנתי לשני חברים שלי שרצו (או יותר נכון התעקשו) להתקין את הויסטה ,ולא לקח להם יותר מדי זמן להבין שבנתיים היא לא שווה כלום. אחד מהם עובד עם AMD X2 (המעבד הכפול של AMD ,פשוט מעבד מדהים) ,בכל אופן ,אין תמיכה עבור חלק מהחומרה ולכן הוא חזר חזרה לXP .

bar666xp

New member
האמת יש כמה דברים מעוד מרגיזים במיוחד ב64BIT.

דרייבר אמיתי לכ.מסך לדוגמה מצאתי רק בדרך לא דרך {אני מניח שהבנת}. אין ספק AMD לדעתי עוד יפתיעו שוב אחרי שהם יפתרו את הבעיות שיש להם בסוקאט וניראה לי שהם בסופו של דבר גם יפסיקו להתקמצן על הזיכרון קאש.

למעלה