T34 מה אתם אומרים עלו

motigano

New member
T34 מה אתם אומרים עלו

איך הוא בתור טיסן שני שמעתי שיש סוג טוב (מקורי) ויש חיקוי איפה אפשר לקנות את המקורי במחיר סביר כמה זה אמור לעלות ואיזה שיפורים אתם ממליצים

ניקי 540

New member
הוא אחלה בתור טיסן שני

ואם אתה מאזור אשקלון, אשדוד, קריית גת אז אתה יכול לקנות אותו אצל רונן דיקר. לפי מה שאני זוכר הוא עולה 950 שקל אבל יכול להיות שהמחיר עלה בגלל הדולר. אם אתה מעוניין תודיע לי כדי שאני אוכל להביא לך את הטלפון של רונן. בברכה ניקי

Noam Katzir

New member
אחלה טיסן!!!!

הוא טיסן מעולה, בנוי כמו בטון, טס יציב, ומסוגל לאירובטיקה. מניסיון... נראה לי שיש אותו לאילן בטיסן נתניה ברכה נועם

טיסן נהדר...

תשאל את נועם איזה יופי הוא נכנס באדמה אחרי לופ...כמובן שהיתה לו "הפרעת רדיו" שגרמה לריסוק. נתראה מחר בשטח יוני

Noam Katzir

New member
כמה תיקונים...

באספלט, בפול מנוע. וכרגיל זאת הייתה הפרעת רדיו בעין שמר, צעקתי שהוא היה עדיין גבוהה. ריסוק ראשון שלו ואחרון...

נועם כמובן שזאת היתה "הפרעה" ...

רק שאני לא בטוח שהיא היתה בשלט....

950?!

גם לדעתי זה יקר אני מכיר מישהו שנראה לי מוכר אותו ב...(אני אשלח לך הודעה במסר האישי) יש לי אותו או מה שתגידו חיקוי?! הוא פשוט מיוצר בארץ אחרת ושמעתי שמועות שהוא פחות טוב אבל זה לא כך (מניסיון) יש למדריך שלי את הטי המקורי והוא טס 10 אבל ברוחות חזקות מאוד הוא קשה להטסה ולי יש את ה"חיקוי" ומה לעשות כל הזמן שבאתי לעשות טסט פליי היו רוחות חזקות או שגיליתי משהו לא בסדר בטיסן ויצא שדחיתי אט הטסט איזה חודש עד שביום שמש בהיר עם רוחות חזקות מאוד המדריך שלי אמר זהו, היום עולים! בדקנו את ההגאים וגילינו שהמאזנות הפוכות (אני נותן ימין ושמאל עולה) זה היה בגלל שהייתה לי בעיה בשלט וגם אחרי ששלחתי אותו לתיקון לא הצליחו לסדר אותה וגם בשבוע הקודם שבדקתי לפני שבאתי לשטח זה התהפך אבל רק לרגע אז שוב להפוך את הסרוו בגלל שהבעיה הייתה שאני לא יכול להפוך את הכיוון של המאזנות(זאת הבעיה) ואז
הכיוונים שוב התהפכו אז המדריך שלי עלה על הבעיה וסידר אותה עוד בשטח בקיצור עולים לאוויר והטיסן ממש טס באצילות יתרה (תארו לכם טיסן ש"גולש" על הרוח בתנועות הכי חלקות שאפשר לדמיין) בקיצור טס מצויין והדגם הישן לא ממש"גלש" על הרוח אז ככה שהשמועות לא נכונות בכלל ובקיצור ה-ט-י-ס-ן- מ-ד-ה-י-ם

T34 טיסן שני

בהחלט מתאים וטוב כטיסן שני למרותץ שלדעתי יש טיסנים טובים יותר שימו לב לא ליפול בפח... הטיסן נמכר בהובי מוטורי ב 680 ש"ח כנראה שהדולר לא משפיע עלינו! בברכה דני קרנר הובי מוטורי

motigano

New member
לדני

א . ה-T34 לא מפורסם באתר שלך ב . אתה מדבר על הדגם המקורי נכון ? ג . על איזה טיסן בטווח המחיר הנ"ל אתה ממליץ בתור טיסן שני

ניקי 540

New member
תיקון טעות

הטי עולה אצלו בסביבות ה-700 פחות או יותר. מצטער על ההגזמה במחיר כנראה חשבתי על טיסן אחר

hifly

New member
ניקי גם לך יש רשימת מלאי מכובדת:)

אמיר בננה 20,בננה 30,בננה 40,מקרר 1.5 קוב AMCOR XL דגם אוירובטי,תנור KING 7000,מדיח כלים BOSH.

למעלה