ואם אתה מאזור אשקלון, אשדוד, קריית גת אז אתה יכול לקנות אותו אצל רונן דיקר. לפי מה שאני זוכר הוא עולה 950 שקל אבל יכול להיות שהמחיר עלה בגלל הדולר. אם אתה מעוניין תודיע לי כדי שאני אוכל להביא לך את הטלפון של רונן. בברכה ניקי
גם לדעתי זה יקר אני מכיר מישהו שנראה לי מוכר אותו ב...(אני אשלח לך הודעה במסר האישי) יש לי אותו או מה שתגידו חיקוי?! הוא פשוט מיוצר בארץ אחרת ושמעתי שמועות שהוא פחות טוב אבל זה לא כך (מניסיון) יש למדריך שלי את הטי המקורי והוא טס 10 אבל ברוחות חזקות מאוד הוא קשה להטסה ולי יש את ה"חיקוי" ומה לעשות כל הזמן שבאתי לעשות טסט פליי היו רוחות חזקות או שגיליתי משהו לא בסדר בטיסן ויצא שדחיתי אט הטסט איזה חודש עד שביום שמש בהיר עם רוחות חזקות מאוד המדריך שלי אמר זהו, היום עולים! בדקנו את ההגאים וגילינו שהמאזנות הפוכות (אני נותן ימין ושמאל עולה) זה היה בגלל שהייתה לי בעיה בשלט וגם אחרי ששלחתי אותו לתיקון לא הצליחו לסדר אותה וגם בשבוע הקודם שבדקתי לפני שבאתי לשטח זה התהפך אבל רק לרגע אז שוב להפוך את הסרוו בגלל שהבעיה הייתה שאני לא יכול להפוך את הכיוון של המאזנות(זאת הבעיה) ואז
הכיוונים שוב התהפכו אז המדריך שלי עלה על הבעיה וסידר אותה עוד בשטח בקיצור עולים לאוויר והטיסן ממש טס באצילות יתרה (תארו לכם טיסן ש"גולש" על הרוח בתנועות הכי חלקות שאפשר לדמיין) בקיצור טס מצויין והדגם הישן לא ממש"גלש" על הרוח אז ככה שהשמועות לא נכונות בכלל ובקיצור ה-ט-י-ס-ן- מ-ד-ה-י-ם
בהחלט מתאים וטוב כטיסן שני למרותץ שלדעתי יש טיסנים טובים יותר שימו לב לא ליפול בפח... הטיסן נמכר בהובי מוטורי ב 680 ש"ח כנראה שהדולר לא משפיע עלינו! בברכה דני קרנר הובי מוטורי