T-REX!!!

RogerW

New member
T-REX!!!../images/Emo107.gif

רציתי לדעת מה דעתכם, האם תי רקס עם מארק בולאן, הם אגדת רוק או לא?? מה אתם אומרים??? פשוט ראיתי לאחרונה את בילי אליוט, ונזכרתי בהם
אבל אני לא מקיר אותם מספיק טוב, בגלל זה אני שואל...

ganooov

New member
אההההממ: ../images/Emo13.gif

*קול נוזף* נכון שלא קראת את המאמר "היהודים הגדולים של הרוק"? או שאתה לא זוכר מה שכתוב שם
. בכל מקרה - כותבים טי. רקס
. איזה שיר מהפסקול של בילי אליוט הם עשו? אני לט ממש שומע מוזיקה שלהם, אבל את הפסקול הזה מ-מ-ש אהבתי...

RogerW

New member
סליחה טי-רקס../images/Emo13.gif

אני חושב שכל הפסקול זה שירים שלהם, אבל אני לא בטוח, כמו cosmic dancer שפותח את הסרט, וגם I Love To Boogie היה, ו Children of the Revolution, ואולי גם את 20th century boy, אבל אני לא בטוח...
וכן, לא קראתי את הכתבה, אבל מבטיח לקרוא

Velvet Goldmine

New member
T-Rex

השירים שציינת כאן אכן שייכים לטי. רקס. הלהקה השפיעה על הפאנק : ראה Sex Pistols .אם אמצא סורק בקרוב ברשות מנהל הפורום אעלה כתבה עליהם. בכל אופן שווה שמיעה (ומעבר) וכן אגדת רוק לדעתי אם מביטים בהיסטוריה שלהם בשירים ובכלל... :) אני עדיין תוהה איך נראה היה עולם המוסיקה היום אם מארק בולן עוד היה בין החיים... לא עקרוני אפשר לתהות עד מחר... המוסיקה זו מורשתו (ועוד רבים אחרים וטובים). לעולם. ארנור

ganooov

New member
א. תודה על המידע! ../images/Emo13.gif

ב. לא, אתה לא תעלה את הכתבה - זאת עבירה על זכויות יוצרים.

TheFly

New member
ואם כבר הוזכרו הטי רקס

מה מקשר אותם לפינק פלוייד במיוחד איך קשור מארק בולן אליהם? תחפרו טוב למצוא את התשובה :) ניתן למצוא אותה ברחבי ה-WWW

Velvet Goldmine

New member
אם אינני טועה

אשתו של מארק בולן הייתה חברתו של סיד ברט. למרות זאת חיפשתי במספר מקומות כדי לראות אם היה איזשהו שיתוף פעולה מוסיקלי ביניהם. לא מצאתי בינתיים ולכן זו התשובה שלי כרגע

RogerW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

TheFly

New member
קרוב קרוב

אולי היא הייתה גם חברתו של בארט אבל היא הייתה באופן רשמי אחת מהמזכירות של הפינק פלוייד קראו לה June Child

למעלה