T-psha - 2

t@gel

New member
T-psha - 2

איך אתם אומרים לי שאני לא טיפשה אני יושבת ובוכה מול המסך והאותיות שהוא כותב אוכלות אותי ומה כבר רציתי אלוהים... כשדיברנו על רגשות זה כאילו מחית לי דמעות כשצחקנו מבדיחה כאילו נשמתי את נשימתך חבל שאינך יכול לראות כמה אני עצובה דומעת בדממה מתגעגעת לקולך רוצה לכעוס עלי? להאשים? על מה...שפיתחתי כלפייך רגש מיוחד? שהעזתי לפתוח את צוהר לבי? אם על זה תכעס...מי אני.... טיפשהההההההההההההההההההההה טיפשהההההההההההההההההההההה טיפשהההההההההההההההההההההה טיפשהההההההההההההההההההההה

פושעת-

New member
תגלי יקרה - דייייי

מותר להתאהב וזה אפילו נהדר ונכון... אז מה? היה לך טוב כשפתחת את הלב. הוא היה האחד המיוחד והוא הלך... כי זה טבעם של גברים (ותשתקו כולכם הגברברים) והם הולכים והם באים ואנחנו מיד מספרות להם הכל ואחרי שתי דקות - מתחרטות אז מה? בגלל זה אנחנו כל כך הרבה יותר טובות. ומחר... פתאום.. מאי-שם יבוא מישהו חדש מדהיםםםם (מילה שאני כל כך אוהבת) ויכול להיות שיישאר או לא ותפתחי לו את ליבך כי הרי איך תוכלי אחרת? את נשמה טהורה. ואם יהיה מספיק חכם ומספיק רגיש אז.. הוא גם יישאר (תשאלי את טאי, יקירתי הוא שומע כל כך הרבה על זה ממני - הכומר החמוד שלי) את כל כך נהדרת את כל כך מוכשרת ואל תשתני בגלל אחד שהלך ו..שכח

blue love

New member
תגלי..

הוא הלך... וגם הוא ..וזה ..וההוא..ואולי גם הבא... אבל אז יבוא ההוא ...שיראה..שיבין...שירצה וישאר... כדאי לחכות לו..כי הוא ישאר לתמיד blue

lmerav

New member
for blue love

תקשיבי לפושעת היא צודקת לפעמים ההתנסות הזאת הכרחית לנשמה על מנת להתחזק ולהתחשל אל תפחדי לנסות זה כואב בהתחלה אך זה פשוט הכרחי הבחור הבא כבר יהיה מד ה י ם את תראי

blue love

New member
1merav

א. אני הוא ולא היא...(-: ב. אני חושב בדיוק כמוך..אולי לא קראת טוב או הבנת את מה שכתבתי.. אולי הכותרת שלך פשוט שגוייה והתכוונת לתגל? לא נורא..בכל אופן נעים להכיר blue

*eve*

New member
א ת טיפשה?

לדעתי הוא האידיוט, אם הוא נתן למיוחדת שכמותך ללכת. אני מזדהה עם הרגשות שאת מתארת, הייתי שם פעם, וזה היה כואב.. אבל זה עובר, וזה הכי חשוב. וזה מחשל. ותגלי, אל תפסיקי לנסות, ואל תפסיקי לכתוב. אוהבת, איב

moran.l

New member
לא לא לא לא לא לא לא לא לא !!!!

מה פתאום? את טיפשה? לכעוס עלייך? להאשים אותך? על מה, לעזאזל? על זה שאת בנאדם, על זה שאת מרגישה?????? תגלוש זו זכותך המלאה!!! חס וחלילה טיפשה... משי את עצמאותך מן הקרקעית מלאי עצמך בכבוד תסירי את האבק מן האושר שמסתתר שם ותראי לי חיוך. נו.... אני מחכה... מה את מסתכלת ככה על המסך.. האותיות מרצדות לך מול הפנים, את חושבת שאני לא רואה אותך... קדימה, תחייכי. נו, על מורן אי אפשר לעבוד. ממממממ....... הנה הוא. קצת יותר ... חיוך יותר גדול... ויותר גדול... זהו. FREEZE את משוחררת. אוהבת

tairon

New member
עוד פעם את????? את לאאאאא!!!

אל תתוכחי איתנו בכלל את לא טיפשה!!!!!!!!! עוד פעם ואם אני יצטרך עוד מליון פעם אז זה יעשה תשאלי כמה אנשים אני עקשן לא קטן.. אףףףףףףףףף אחד לא שווה את זה שתכני את עצמך בשמות משמות שונים את לא טיפשה את פשוט זקוקה לאהבה ולמישהו לצידך כמו כולנו הוא לא היה האיש לזה ... זה הכל!!!

למעלה