T.O - לדנבר????

RoyBehar

New member
T.O - לדנבר????

אוקיי, נכנסתי לאתר של הברונקוס ונתקלתי בשם האחרון שציפיתי לראות... מסתבר שיש ספוקלציות שטרל אוואנס בדרך לדנבר באוף סיזן הקרוב. מייק שאנהן כרגע לא יכול להגיב לגביו, כי הוא עדיין תחת חוזה לפילי, מן הסתם הוא לא ישאר בפילי. למישהו יש מושג מאיפה התחילו השמועות האלה? זה משהו שעלול לקרות באמת? נראה לכם ששאנהאן יוכל להשתלט עליו? אולי הוא למד את הלקח מחצי עונה בבית, ויגיע יותר רגוע לעונה הבאה? ואולי בדנבר מצאו דרך לפרק את הקבוצה...

lirandr

New member
לדעתי T.O יהיה "שקט" הפעם...

כיוון שאם עוד קבוצה תבעט בו החוצה, זה יהיה סוף הקריירה שלו. הוא יודע את זה. הוא לא בן 22, ועכשיו זה הזמן שלו "לחסוך" לקראת סוף הקריירה (יש לו עוד איזה 3-4 שנים לשחק). בסך-הכל, אפשר להשתלט עליו, הוא לא יעשה את אותה הטעות שוב, הוא למד את הלקח שלו.

Yo-man

New member
מקור השמועות הוא משחקן של דנבר

שבלי ששאלו אותו אמר שלדעתו TO יכול לתרום לקבוצה והוא יקבל אותו בברכה. לדעתי TO ישתלב לא רע עם הקבוצה הזו, וזה יהיה יותי של תוספת לקבוצה שבאמת חסר לה רסיבר כוכב.

ofribecker

New member
האופי שלו לא ישתנה

טרל אוונס זה מסוג השחקנים, שאם קבוצה רוצה אותם, היא צריכה להיות מוכנה לסבול את ההתנהגות שלו. נקודה. הוא לא ישתנה, הוא לא יהיה פחות מתלהב או פחות מתלהם. אולי זה יקרה לפרק זמן קצרצר בהתחלה, אבל עם ההתלהבות מהמשחק ומההישגים שהוא יביא, זה שוב יעלה לו לראש ושוב יהיו זמירות חדשות ישנות, כנראה אחרות. נראה מה הראש היצירתי שלו ימציא הפעם. אני כן מאמין שדנבר מסוגלת להתמודד עם בעיית האישיות של TO כי הלקח העיקרי שכולם ראו, זה מה קרה לפילדלפיה אחרי שויתרה עליו... מי שרוצה שחקן כמוהו, צריך לתת לאגו שלו להשתולל וליצור סביבו הבנה, אין ברירה. זה חלק מהפוטבול, וזה חלק מלנהל קבוצת פוטבול.

ih10

New member
למען האמת הדברים שהוא עשה לא היו

כאלה נוראים, לפחות לא בהתחלה (הוא בסה"כ צריך ללמוד לסתום את הפה לפעמים, יש לו אותה בעיה כמו ברקוביץ רק שTO גם יודע שהוא הכי טוב שיש בעמדה שלו) ברגע שהעניינים שם התחילו להתדרדר זה כבר היה בעיה, ללכת מכות עם שחקנים לשעבר (שמשום מה עדיין מסתובבים בחדרי ההלבשה בלי אף תפקיד רשמי ומתגרים בו) בתור אוהד של הניינרס אני לא יכול לצדד בו אבל יש שחקנים שעשו דברים יותר גרועים ולקבוצות לא היתה בעיה עם זה

RoyBehar

New member
זה הימור,אבל כשאני חושב על זה

זה יכול להיות בדיוק מה שחסר לברונקוס בשביל לעשות את הצעד הבא. כולם ביקרו את שאנהאן כשהוא הביא את החברה מקליבלנד ובסוף זה הצליח, אולי גם הפעם. אם יוכלו להשתלט עליו, הוא יכול להיות נכס עצום. פלאמר QB טוב, אבל לפעמים הוא עושה טעויות שרסיבר טוב יכול לתקן (כדורים גבוהים/נמוכים מידי וכו'). אני חושב שהידיעה שיש לו רסיבר כמו אוואנס תיתן לו ביטחון ותעזור לו לשחק יותר רגוע. מצד שני - עם הפה שאוואנס פתח על מקנאב, אני מפחד לחשוב מה יקרה אם פלאמר יפתח את העונה לא טוב (ויחזור להיות מיסטייק ג'ייק) - זה יכול להפוך לפיצוץ בין שניהם. אני לא אתאכזב אם הוא לא יגיע לדנבר, אבל אני גם לא נגד ההגעה שלו. נחכה ונראה.

אוי, איזה טעות

רבותי, הרשו לי להכריז שדנבר יעשו מהלך על התאבדות אם יקחו אותו. הבנאדם לא ישתנה. הוא רואה את עצמו מעל לקבוצה ולא משנה מי המאמן ומיהי הקבוצה. אתם באמת חושבים שחצי עונה בבית שינתה אותו? לא נראה לי.

DAnalyst

New member
הבעיה הכי גדולה הייתה

דווקא האנשים סביבו. כמו וורן סאפ בזמנו, גם TO אומר את האמת על הארגון והאנשים סביבו, הבעיה היא שהוא לא שמנמן חביב כמו וורן, ואנשים צולבים אותו במקום להקשיב. אם שמתם לב הוא מותח ביקורת כשאנשים לא משחקים ברמה שבה הם מצופים או יכולים לשחק, דבר שבאופן נורמלי לא מקובל עלי, אבל כשיש שחקן שעושה את כל מה שהוא יכול בשביל להיות הכי טוב, והוא רואה אנשים סביבו שמוותרים לעצמם, הביקורת היא טבעית. הבעיה היא שהוא ילדותי ולא יודע לסתום, והוא צריך קבוצה עם אנשים עם מוסר עבודה גבוה שיהיה לו כבוד אליהם, ושאם הם ידברו איתו הוא ירצה להקשיב. בסך הכל הוא שחקן מחונן שקורע את התחת בשביל להיות ברמה שבא הוא נמצא, ולא ראיתי אותו משתלח באנשים מתוך כוונה רעה.

CKYEN1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ענק! "Today we gonna learn about the..." "!Hey! is this guy is a Broncos's fan?! Lets hit him" "steelers! steelers!"

Yo-man

New member
ממש כמו בסרט "החומה"

Are there any broncos in the class room today ? Get the up against the wall (againt - The - Wall...)​

למעלה