T.O גמר את העונה!!!

T.O גמר את העונה!!!

אנדי ריד השעה אותו ל-4 משחקים ובכך למעשה גמר לו את העונה.!!!

ih10

New member
השעיה ל4 משחקים זה המקסימום שהם

יכולים (השעיה בלי תשלום) ואחר כך הם פשוט יוציאו אותו מהסגל (deactivate), כך שהוא יקבל את המשכורת ויישב בבית. אבל זה גם אומר שהוא כבר לא יקבל חוזה גדול מאף קבוצה (אף אחד לא ייקח סיכון איתו עוד פעם) וגם מפרסומות יהיה לו יותר קשה לעשות כסף

ההשעייה לארבעה משחקים זה

המקסימום שניתן להשעות ללא תשלום (על פי הסכם עם ארגון השחקנים). בכל מקרה הסוכן שלו אמר שהם יערערו. גם הוא יודע שזה עשוי לגמור לו את הקריירה (ובינינו, מגיע לו).

ih10

New member
השאלה היחידה זה האם הוא יקבל כסף

על ה4 משחקים הקרובים, לשחק הוא בטוח לא ישחק העונה ובשנה הבאה זה יהיה במקום אחר וכנראה שלא בקבוצה שרצה לאליפות (קשה לי להאמין שקבוצה טובה תרצה להכניס סרטן כזה אפילו אם זה בחוזה לשנה אחת בלבד) אתמול לפני המשחק כשדיברו על זה הראו חלק מ"חגיגות" הTD שלו, והאמת זה נראה מגוחך ומאולץ ושאר השחקנים של פילי אפילו לא מתייחסים לזה, ממש פתטי.

על הארבעה הראשונים הוא לא יקבל. על

האחרים הוא יקבל. יהיה לו כסף לשבת מול ה-LCD בבית עם Six pack ולראות משחקים (ולקוות שפילי מפסידים).

ranatz

New member
זה עלה לו 800,000 $

ארבעה משחקים בהשעייה ללא תשלום לפי 200,000 למשחק. על שאר העונה הוא יקבל כסף אבל בעיר פילדלפיה הוא לא יוכל לדרוך בחיים

ih10

New member
על זה כל עניין הערעור בעצם

הדבר היחיד שיכול לקרות זה שהוא יקבל את הכסף על המשחקים האלה בינתיים הוא "התנצל", מאוד אהבתי את השאלות ששאלו את הסוכן שלו אחר כך (מה עשית בשביל TO בינתיים, חוץ מלגרום להעפה שלו מהקבוצה...)

rocko22

New member
מישהו יכול להגיד מה קרה בדיוק?

על מה הוא נקנס מה הוא עשה... מצטער על השאלה אבל קשה לי לעקוב אחרי המשחקים...

Yo-man

New member
TO אמר שאם ברט פארב היה ה-QB שלהם

הם היו במאזן מושלם ללא הפסדים. זו ביקורת מאוד קשה כלפי ה-QB, וזו התנהגות מאוד לא מקובלת בליגת ה-NFL. ההנהלה דרשה שיתנצל בפני הקבוצה והוא סרב, ואח"כ בחדרי ההלבשה הוא הצליח לריב עם 4 שחקנים (אשכרה ללכת מכות) ובא עד מקנאב לברר אם גם הוא רוצה ללכת מכות. התנהגות ילדותית ומפגרת שלא ברור מאיפה זה בא לו. ההשעייה מוצדקת לדעתי, אבל היא פוגעת בקבוצה. אם אני הייתי במקום אנדי ריד (המאמן) הייתי מוצא דרך להגיע לפשרה איתו. הוא כרגע פגוע והכי מפחד על התחת ועל הקריירה שלו. הוא יהיה ממש ילד טוב אם רק יתנו לו הזדמנות נוספת. אבל הצדקנות האמריקנית לא תתן תוקף לרעיון כזה. ה"חינוך האמריקני" מוקיע אלימות בגופים כמו ה-NFL, אליו מתייחסים כמוסד לדוגמה. לצערי TO יפסיד המון מהסיפור הזה ופילדלפיה עוד יותר. עם הכישרון שלו יהיה מי שיסכים להסתכן. אולי ללא העלאה בשכר, אבל אל תדאגו ל-TO. הוא ישיג לפחות את מה שהיה לו.

היה גם עוד משהו. במשחק מול SD

הוא חגג TD 100 בקריירה. ללא ספק ציון דרך. אף אחד לא חגג את זה בצורה מיוחדת ובארגון לא הזכירו את זה (הוא בטח גם ציפה לזיקוקים באיצטדיון). הוא יצא נגד הארגון ואמר שבפילי לא יודעים לכבד שחקנים והישגים אישיים של שחקנים.

koroo

New member
שיפסיק להתבכיין

שפייטו מנינג שבר את השיא של דן מרינו הוא ביקש שלא יחגגו לו - במיוחד שהקבוצה שלו הייתה על סף הפסד ודבר נוסף הרץ של NYG (שכחתי את שמו) נראה לי חגג גם 100 TD ולא ראיחי שהוא עשה מזה עניין בקיצור TO הוא פרימדונה ומגיע לו את מה שהוא קיבל רק חבל שבארץ לא עושים ככה לשחקנים שהדם עלה להם לראש.

ih10

New member
נדמה לי שהוא הWR החמישי שמגיע ל100

ל4 הקודמים לא ממש חגגו את זה, לא היו זיקוקים ולא ממש הזכירו את זה. זה האגו של TO שהופך את זה לעניין, הוא גם משוכנע שזה בגלל הסיפור עם החוזה. דרך אגב, בESPN פירסמו את הראיון המלא, הוא אמר גם דברים טובים על דונובן ובהתחלה הוא בכלל דיבר על הפציעה. כששאלו אותו על פארב (הוא לא העלה את זה בעצמו) הוא אמר שפארב QB גדול ואיתו הם היו יכולים ללכת רחוק, זה באתמ קצת צורם מבחינת דונובן אבל לא כזה ביג דיל. היו שם כמה ביקורות שהוא העביר על הקבוצה שבאמת לא היו לעניין, אבל יכלו להעביר את זה בשקט בלי לעשות סיפור גדול מזה.

ThEgReEnKiNg

New member
לעזאזל איתו

שוב פעם הוא נתצל בפומבי מתי הוא יבין שהוא לא צריך לערב את התקשורות בכל דבר שהוא עושה אלא להתנצל בפני הקבוצה בפרטיות , ד"א ההתנצלות הייתה מאוד משכנעת אבל זה בגלל שהוא אחד מהבני אדם הכי כריזמטים שראיתי אי פעם אי אפשר לא להאמין לו. נראה מה האיגלס יעשו עם ההתנצלות הזאת שלו

למעלה