T
O
P
i
K

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
T ../images/Emo41.gif O ../images/Emo41.gif P ../images/Emo41.gif i ../images/Emo41.gif K

מהי לדעתכם הפסיכולוגיה שמאוחריי שימוש בחלומות צלולים?? למה אנו עושים זאת? שאלה מס || : תנו רעיונות מופרזים כשאפשר למעשים הכי לא הגיוניים ופסיכודאלים בחלומות צלולים, שיברו לי את הראש, הריי הכל הגיוני בחצלול...

ofir_y

New member
תשובה מאחד שעוד לא חיצלל בחיים..

אנחנו מחצללים , או שואפים לכך, מפני שבחלום שלך אתה יכול לעשות כמעט הכל ולא לשאת בתוצאות. בחלום אתה פחות מוגבל מהמציאות... אני לדוגמא רוצה לחצלל גם בגלל שזה קישור לתת מודע שלי, למחשבות הנסתרות שלי. אני רוצה פעם לעשות שיחה עם ידידה של ולראות מה היא תגיד, אני רוצה ליצור לעצמי דמות שהיא תיהיה התת מודע שלי ולשאול אותה (או בעצם , אותי) שאלות על עצמי, להבין את עצמי יותר. כמובן שפה ושם כמה חלומות כחולים... הממ צלולים... הממ כחולים... לא יזיקו

LUCID DREAM

New member
כי בחלומות הצלולים אנחנו יכולים...

להגשים את החלומות והשאיפות הכי גדולות שלנו
...

דונלד

New member
קבל רעיונות

נסה לחוות קושנים מהזן. כמו :מחיאת כף היד האחת... נסה לחוות ציור של אשר. כמו הציור שבו יש מדרגות שעולות, ומגיעות למעלה להתחלה של המדרגות למטה... צא לטייל עליהן... דונלד

דונלד

New member
קבל רעיונות

נסה לחוות קושנים מהזן. כמו :מחיאת כף היד האחת... נסה לחוות ציור של אשר. כמו הציור שבו יש מדרגות שעולות, ומגיעות למעלה להתחלה של המדרגות למטה... צא לטייל עליהן... דונלד

fcfighter

New member
רעיונות

אני שונא את הסרטים הלא הגיוניים האלה שהולכים במעגלים או משהו, זה עושה לי כאב ראש. אתה יכול להיפגש עם עצמך "הצעיר" או "המבוגר", זה יכול להיות מעניין... עזוב שטויות, תנסה נפילה חופשית, זה בן זונה. תמציא לעצמך אנשים ותשלוט עליהם, תמציא לעצמך כוחות מיוחדים, תזיין

LucidGuess

New member
ביקשת קיבלת.....

ביקשת קיבלת - ראה הוזהרת! קודם לגבי "למה", שאלה ממש מטומטמת, איך אפשר לשאול למה על דבר שהוא כל כך כייפי? זה כמו שתישאל למה כיף למשש לבחורות את השדיים ( בנות לא לקרוא! ) או למה כיף לבלות במסיבה או ללכת לסרט מצויין - כי זה פשוט כיף! כי פשוט ככה! אז אני לא יענה על השאלה הזאת... רצית דברים הכי פסיכודאליים, אז הנה כמה, רק תיזכור שאתה ביקשת - 1. להפשיט את החבר הכי טוב שלך ולקיים איתו יחסיי מין מלאים. 2. לקחת ג´וק גדול, חיי, וללעוס אותו טוב טוב בעודו מפרפר לך בתוך הפה. 3. לאכול צפרדע חייה. 4. לידקור את עצמך עם סכין חד באמצע העין. 5. לאכול לעצמך את היד. 6. להיכנס לגוב אריות, לישכב על הריצפה ולתת לאריות ליטרוף אותך בלי לנסות להתנגד. 7. לקחת סכין ולידקור את עצמך עמוק בא***ם. 8. לקחת חופן של חול ים, להכניס לפה ולהתחיל לילעוס ולאכול
אהההם... מקווה שזה מספיק לך
לילה מעולה!
Lucid

LucidGuess

New member
אווופס... אולי קצת הגזמתי, סליחה

בקריאה שניה עכשיו כשאני יותר רענן ולא מסטול מעייפות כמו אתמול נראה לי שקצת הגזמתי, לפחות עם מספרים 1, 4 ו 7 , למרות שביקשת לרשום את הדברים הכי פסיכודאליים אבל זה אולי כבר מוגזם... Lucid

LucidGuess

New member
המממ....

את מספר 1 הייתי מחליף ב"לאכול עכברוש חיי", ולהתחיל מהראש שלו, זה נשמע לי מאד פסיכודאלי וראיתי שכבר דיברתם על משהו דומה בהיסטוריה של הפורום...
Lucid

Real Dream

New member
לא נכון - דיברנו על ג´וק!

מה שגם כתבת..... התווכחנו, (יותר נכון התווכחו, אני יותר צפיתי) אם לאכול ג´וק בחלום צלול ולחשוב "זה רק חלום, זה לא ג´וק אמיתי" נחשב כמו לאוכול ג´וק במציאות, או שכדי שזה באמת יהיה כמו במציאות חייבים להתייחס אליו כאל ג´וק אמיתי לכל דבר.

buffstar

New member
כדי לעשות דברים שאני בחיים

לא יכולה לעשות... אחרי בערך15 חצלולים המטרה הבאה שלי היא להיות על ענן... כמו העננים הענקיים האלה של קילומטרים ולעשות שם כל מיני דברים. מישהו ניסה פעם? מישהו רוצה להגיד "דובוני איכפת לי"
חוץ מזה שאני ממש מעוצבנת אין לי חלומות צלולים עכשיו כשאנחנו לומדים אני ישנה משו כמו 5 שעות ואין לי זמן לרשות את החלומות שלי בבוקר.... סקול סאקס

למעלה