T.H.B

קובי..

New member
T.H.B

צחוק צחוק... אני מתקדם בזכותך ותודה על זה. אתה לא מתאר לעצמך כמה קראתי בשבוע האחרון.כל הבית ספר לא ניסיתי להבין ככה ולקרא. בקיצור קראתי את כל מה ששלחת אותי אליו..ומלא ואפילו קצת היסתדרתי והבנתי חלק אבל בכל זאת אם כל מה שיש שם זה מסובך בשבילי.עכשיו! הורדתי את התכנה ההיא שאמרת לי ונכנסתי לאתר והכל..וקיבלתי מספר וכו´ אבל לא הבנתי מה זה קשור לצ´אט הרגיל ואיך אני מקשר את כל הקודים לשם רק פעם אחת הצליח לי להחליף את הצבע שלי לכחול כשעשיתי את הקוד אבל בפעם השניה כבר לא.אני לא יודע למה.זהו יש איזה קישור שאני צריך לעשות.עשיתי משהו אבל כנראה שזה לא נכון.בקיצור אם אתה תוכל להסביר לי אז תודה לך כי באמת גרמת לי לשבת על המחשב פי כמה מהרגיל ואני גם כה ישבתי די הרבה.אז ביי בינתיים

!TBH!

New member
וזה לא טוב?

זה לא טוב שקראת הרבה? כי ככל שאתה קורא יותר אתה יותר חכם עכשיו תגיד שוב את מה שאמרת כי לא הבנתי רוצה קישור לעוד אתר טוב של האקינג? http://ninja_lcd.tripod.com זה גם אתר נחמד שיש בוא גם קישורים לכל מיני אתרים אחרים פשוט תעבור על כך אתר שתמצא ובסוף תגיע לאתר שמלמד מה שרצית כי אני לא זוכר את האתר עכשיו מה לא הבנת מהכתבות? אני יסביר לך כל מה שתרצה! ואולי גהנום יצרפו אותי לצווות!!!!! seee ya TBH

קובי..

New member
!T.B.H!

תקשיב..קודם כל לא אמרתי שזה לא טוב שקראתי,זה טוב מאוד. עכשיו: הורדתי מירק והכל אבל לא הבנתי איך זה קשור לצ´אט הרגיל שאני מצ´וטט בו.בקיצור אם תוכל להסביר לי מה הקודים בדיוק. כי קראתי שם על הקודים וניסיתי וזה פעם אחת הצליח לי להפוך רק תשם שלי לכחול וזהו. וזה יותר לא מצליח.וגם לא הבנתי מה עושים במירק הזה. שיהו בריאים הם ניסו לעזור לי מלא ועזרו קצת, בכל מקרה אם תוכל לברר את הקודים רק. וגם המירק הזה מעניין הורדתי את המירק בעברית.וגם באנגלית.אבל לא הבנתי מה עושים איתם..אני מקווה שאני יקלוט בסוף,זהו בינתים תודה על העזרה.ואני מקווה שיקבלו אותך שם אם אתה כל כך רוצה.ביי בינתים

!TBH!

New member
להסביר לך את מירק זה קשה אבל אני ינ

ינסה טוב שמע כדי להיכנס לסרבר מסויים אתם צריך לכתוב server irc.ivrit.co.il/ לדוגמא אם אתה רוצה להיכנס לעברים וכדי להצטרף לחדרים תקיש F9 ותבחר חדר לאט לאט תכיר סרברים אחרים אבל בינתיים תדע אותו ואת סרבר server irc.nonstop.net.il/ שהוא גם דיי פופלארי ותהנה! אני למדתי את זה מחברים שלי!

!TBH!

New member
את זה הבנת?

כי אם כן יש לי אתר מצויין בשבילך!!!! וווואייייי כרגע נזכרתי באתר גדול שילמד אותך מירק מזה טוב! כנס ל www.insecure.org.il והם יגידו לך שהאתר בשיפוצים יש שם קישור לאתר הקודם שלהם ותכנס אליו (מי שלא מבין על מי אני מדבר זה IHC) ושם יש פינת טקסטים ויש שם איזה 2 כתבות על מירק (יש עוד כתבות מעניינות שתקרא אותם אוקי?) יאאללה ביי TBH !!!

קובי..

New member
תודה T.B.H

תודה אחי, עזרת לי מאוד זה באמת אתר פצצה ושמה הוא מסביר הכל.תודה,ביי בינתים

למעלה