T-פשה

t@gel

New member
T-פשה

אני טיפשה שזה לא מילה טיפשה עם קבלות, תעודות אני יושבת ומקללת את עצמי הידיים רועדות לי אני טיפשה איך נתתי לך להתקרב אלי, איך אני נחנקת מכעס על עצמי צועקת - אני טיפשה שלא תטעה, אני לא מאוכזבת ממך אתה לא חייב לי כלום... לא קרה דבר אם השלית אותי אם מכרת לי אילוזיה בגרוש טיפשהההההההההההההההההההההה טיפשהההההההההההההההההההההה טיפשהההההההההההההההההההההה טיפשהההההההההההההההההההההה

הבטחתי לקרוא ולהגיב

וכל מה שיש לי לומר זה שאם זו טיפשות אז כולנו א י ד י ו ט י ם!! אנחנו נותנות להתקרב כי איננו רוצות להיות לבד אנחנו נותנות להתקרב כי אנחנו נותנות אמון אנחנו נותנות להתקרב, ואנחנו החכמות והם הטיפשים!!!! המפסידים, הלוזרים, נכי הנפש..

פושעת-

New member
לא ו-לא

את כל כך אנושית את הנשמה בהתגלמותה ולפעמים... כשכל כך רוצים שוכחים. שוכחים לעצור ולחשוב שוכחים לחפש עוד משהו שוכחים את האכזבה הקודמת. ומבקשת ממך - תמשיכי לשכוח את הפעם הקודמת. כי הפעם הבאה יהיה בטח מישהו שווה תאמיני לי.. כל כך הרבה פעמים הייתי טיפשה לקצת. לפעמים היה כיף ולפעמים בכיתי והרבה וכל פעם התאהבתי מחדש והרבה התאכזבתי מחדש. וכל פעם זה משהו חדש. חייכי חמודה את שווה אלף כמוהו. ועם חיוך של תקווה הכל קורה. פתאום.

הסתכלי על חצי הכוס המלאה!!

תגל ! את זוכרת איך רק לפני חודשיים שכה קודרים היו השמיים, שבכלל לא היה רצון לחיות ואני הבאתיך הלום???? המילה ``אהבה`` לא היתה בלקסיקון, את רק רצית לשנוא ובגדול. ``גבר`` היתה עבורך מילה מאוסה ולפלרטט מי בכלל ניסה. והנה עכשיו,את ככל האדם ניצת הדמיון,נמשכת גם... אפילו בארזים נופלת שלהבת ולשתיל רך כמוך מותר להיות נכזבת. אל תתן הכרות ראשונה בגלגול הזה לדכדך נשמתך יתר על המידה.

חכמה חכמה חכמה....

עד כדי כך שגם ממך אני לומדת הידעת זאת? אוהבת אותך עד כלות.יונית

tairon

New member
NO WAY!!! תגלNOWAY!!

טוב את...כן את... את לא טיפשה ..את יש לך הרבה מאד ואת רחוקה מלהיות טיפשה קודם כל ולפני הכל בואי נבהיר נקודה חשובה מאד אף אחד אבל אף אחד לא שווה את זה שתכני את עצמך בשמות הבנת???? אחר כך אותו בחור הוא פיספס פה בענק כילא ראה את הזהב שהיה לו בידיים אז עכשיו מי טיפש???... אנחנו מכירים אנשים כל החיים ונותנים להם להתקרב כי אנחנו אוהבי חבר`ה יש כאלו שמאכזבים אותנו ומתברר שהם לא כפי שהציגו את עצמם בפנינו אז פה אנחנו עושים אחורה פנה יש לנו את היכולת לברור לנו את החברים או את בני הזוג שלנו למזלנו ואותו אחד ככל הנראה הוא לא המתאים אז אסטה לוויסטה בייבי יש מלא דגים בים (רץץץץץץץץ לקנות לך חכה אחושיליינג) שירצו אחת מוכשרת עם לב רחב וטוב ומשכילה ללא הצגות THE REAL THING כמו תגל הבנתוס????

למעלה