Tף מילה על העובדה שאלן (!!) הצטרף אתמול להופע

piegirl1

New member
Tף מילה על העובדה שאלן (!!) הצטרף אתמול להופע

ה ברויאל אלברט הול?? הוא ליווה את מרטין בפסנתר בשיר somebody, יש תמונות ביוטיוב אבל אני לא יכולה לצרף לינקים מהעבודה. היה סט ליסט מצויין עם פוטוגרפיק וליווי כלי מיתר בשירים One caress, home ו- come back. היה שרשור אתמול באתר העולמי עם המון תמונות און ליין מההופעה. אני אצרף קישור בהמשך. נשמע כאילו היה ערב חלומי והכל למען המלחמה בסרטן.

Another Girl

New member
וואו.

אני מניחה שזה אומר שהוא סלח על Useless?
הנה... http://www.youtube.com/watch?v=n3SY6kccmrU http://www.youtube.com/watch?v=Q2umJr_dGpw

אלן!!!! איזה מקסים הו היה שם!!!!

הרגת אותי עם זה שהוא סלח על Useless
שיר מעולה אגב!!!! רון ראה את זה בלייב... איזה ילד זה...

R h o n e

New member
רויאל אלברט הול

סיקור קטן: הגענו לשם בשעה 1, חיכינו בתור הקטנצ'יק שהיה והייתה לנו הרגשה שיהיו הפתעות. אחרי ההופעות חימום היו סרטונים על הארגון של הסרטן, ועלו גם מנחים להסביר על זה, אחד מהם היה הסולן של THE WHO. כשהיו הסרטונים ובאמת הסבירו את המטרה הנעלה הזו ואז הבנו שבאמת עשינו דבר טוב, וזה הפעם לא היה "רק" הופעה של דפש מוד, זה היה הרבה מעבר. דייב היה מאושר, לא הוריד את החיים מהפנים. היה ממש אפשר לראות עליו שזה היה חשוב לו, שכל ההתמודדות הזאת עם הסרטן, הוא בחר לפרוק את זה בהופעה הזאת וכל ההופעה הייתה אך ורק בשבילו. אחרי World in My Eyes עלו נגני כלי מיתר על הבמה ופסנתר ואנחנו השתגענו, ולפתע נוגן ONE CARESS ב L I V E אמיתי !!!! עם הכינורות ועם הכל. HOME היה בגרסה מ ע ל פ ת , עם הכינורות ונגינה של פיטר. לאחר מכן היה קטע קטן שניגנו פיטר בקלידים וכריסטיאן בתופים של נעימת הקהל ל HOME. לאחר מכן הנגנים של הכינורות התחילו עוד פעם לנגן, ולא ידענו איזה שיר הולך להיות וזה היה עיבוד מחודש ומטריף ל COME BACK. יש לציין שלהרבה מהשירים היו עיבודים חדשים ומיוחדים לכבוד ההופעה. ב- POLICY OF TRUTH היו המון בלונים וגם הבננה של פלטש, אם תסתכלו ביו טיוב תוכלו לראות אותנו עם דגל ישראל בצד ימין בשורה הראשונה כמובן . בהדרן כמובן הייתה ההפתעה המדוברת ביותר - פאקינג אלן ווילדר כאורח בהופעה. אחרי זה נוגן STRIPPED בעיבוד שונה ואז דייב התכופף על ברכיו והתפרק בבכי מההתרגשות, ההופעה הזו הייתה כלכך חשובה לו וזה היה ניכר בכל רגע ורגע בהופעה. ואז הם שרו כמובן את PHOTOGRAPHIC, בעיבוד קצבי בטירוף - היה מחשמל !!!!!!!! אחרי השיר דייב אמר שהם התאמנו על זה רק 30 פעם ושזה נס :p ב-PERSONAL JESUS היה עיבוד מחודש ומדהים - סיום מדהים להופעה הכי מיוחדת בטור אם לא בכל החיים של דפש... דייב התרגש כמו ילד קטן ולא הוריד את החיוך מהפנים לשנייה . אני כמובן עדיין בלונדון מחכה להופעה מחר!

Plum fairy

New member
תמנות מרויאל אלברט הול

בנות אל תהרגו אותי.. פרטים כשיהיה יותר זמן, בינתיים תמונות מההופעה

Plum fairy

New member
../images/Emo8.gifכן, הרואיל אלברט הול בדיוק בקצה הרחוב שלי

מישהי יודעת אולי איך עושים קישור למייל , או מצלמים מסך של מייל על מנת להעלות לפורום? יש גבול ליכולות הטכנולוגיות שלי..וזה יחסוך לי את הכתיבה.

Plum fairy

New member
אם מישהי יודעת איך מצרפים לינק למייל

או יכולים להעלות מייל כתמונה, ההסברים יחסכו ממני...אם לא אני אצטרך למצוא את הזמן לשבת ולספר לכן. בגדול - אין דברים כאלו.

piegirl1

New member
הלו! הבטחת עוד תמונות!

לא נתת לינק ולא סיפרת מה פתאום החלטתם לנסוע גם להופעה הזו (למרות שהתשובה היא ברורה, לראות אותם שוב..) אני רואה סרטונים מדיסלדורף ו-rah ומצטערת שלא טסתי.

למעלה