Tיך עובד חיפוש

• פותח הנושא W12X
  • פורסם בתאריך

W12X

New member
Tיך עובד חיפוש

איך עובד חיפוש בדאטאבייס והצגת התוצאות?

ככה:

אם אתה רוצה חיפוש מדיוק אז אתה עושה ככה:
select * from tablename where username=".$_POST['user']."​

W12X

New member
תודה

אבל ... אני נותן נתון שקוראים לו ToSearch ואני רוצה שיחפש בכל התאים ( חוץ מתאי ההגדרה ... ז"א file,name,art ) אתה יכול להרחיב? וגם... איך בונים את הטבלה ממנו.... תודה :)

מממ...

באיזה שפה אחת עובד?ASP?PHP? כדאי שאני אתן לך דוגמא מדויקת יותר,ואיזה סוג DB יש לך?

הינה../images/Emo13.gif:

אני חושב שזה צריך לעבוד:
$table=$_GET['cat']; //Where to look $id=$_GET['itemname']; //The item name. $SQL="SELECT * FROM ".$table." WHERE item_id = ".$id."​
ה $table מכיל ערך מיתוך תיבת select שתיתן אפשרויות לחיפוש, ה $id זה התיבת טקסט. כמובן שזה דוגמא מאוד פשוטה,וזה מחפש תוצאות דומות בול,אני חושב שכדאי לחפש דברים דומים צריך להישתמש ב like ו or like,אבל אני לא בטוח ולכן לא צירפתי את זה.

W12X

New member
לא הבנתי בדיוק .... אבל

השאלה שלי היא כך: נגיד יש טבלת MySql כזאת : // // > id | pratim | author | AddressOf // > h.mid | | | // > a/h5.mid | | | // > frata.mid | | | // > a/r44.mid | | | // > s6.mid | | | // // MidiPlayer.swf?ToPlay=AddressOf (AddressOf זה המיקום של הקובץ) ב id רשום ה מספר סידורי של הקובץ ב pratim רשום תיאור הקובץ ב author רשום המחבר ב AddressOf רשומה כתובת הקובץ אני צריך להוציא את זה כך ש: id|author|pratim|playit כשב playit יש קובץ פלאש שמקבל את הנתון AddressOf דוגמא : a"MidiPlayer.swf?ToPlay=". $AddressOf (אל תתיחס ל a היא הובאה רק לאישור...) עכשיו אני מוציא את הנתונים ע"י חיפוש מהטבלה איך שאמרת ( לא בדקתי אם זה עובד עדיין ... כי אין אפשרות לניטור כל שלב ושלב בתהליך כמו שיש ב VB ..) איך אני גם מסדר אותם בטבלה ?

ממ...

אני לא בטוח שהבנתי,אבל את רוצה לנגן קיבצי Midi דרך פלאש,אתה תגיד לקובץ פלאש לנגן את הערך של ToPlay,הבעייה שלך שאתה לא יודע איך להוציא את הנתונים מהטבלאה. התשובה היא: אתה תוציא את הנתונים מהטבלאה,וב href של ה <a> תעשה את הקובץ ניגון. דוגמא לשליפה של נתונים מהבסיס נתונים תימצא באתר של Webmaster.org.il, במדור ה PHP ---> מאמרים. אחרי זה תעשה ב Href ככה:
echo "<a href=/"MidiPlay.swf?ToPlay=".$recoreset['AddressOf']."/">".$recoredset['author']."</a>";​
מקווה שזואתי הייתה הכוונה. בהצלחה.

W12X

New member
תשובה

לא זאת היתה השאלה השאלה היתה : איך להוציא את הנתונים בתור טבלה החלק של ההפעלה דרך הפלאש הוא הכי פשוט

W12X

New member
למה ההודעות לא קופצות?!

זה ברור למה לא עונים.... :)

yuvallb

New member
מה בדיוק הבעיה?

אתה רוצה להציג את הנתונים בטבלה על המסך? אתה רוצה להכניס את הנתונים לתוך הטבלה בבסיס הנתונים? משהו אחר??

W12X

New member
להציג.....

אני רוצה להציג את הנתונים על המסך

למעלה